Herkese merhaba,
Özel yabancı liselerin bağlantılı anaokulları ile ilgili bilgi edinmek istiyorum.İELEV,ALEV,Yeni Nesil 2000,Neslin Değişen Sesi,SEV,Küçük Prens ile ilgili görüş ve yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Herkese merhaba,
Özel yabancı liselerin bağlantılı anaokulları ile ilgili bilgi edinmek istiyorum.İELEV,ALEV,Yeni Nesil 2000,Neslin Değişen Sesi,SEV,Küçük Prens ile ilgili görüş ve yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba
Kızım 3 yıldır Alevde anaokulu cocukları bayağı zorluyorlar hatta kendi yetiştirdikleri cocukları likokula almayablilyorlar,2 yıl boyunca birlikte gittiğimiz arkadaslarımın cocuklarına kayıt acmadılar.5 arkadasımda okul değiştirdiler ve cocukların zekaları da gayet yerinde.okul müdürü cocukların tanımadan bazılarına anaokulu tekrar etmeli diyor.anaokulu zar zor geçtik,havalara giriyorlar,cocuklar soğuk ayazda dışarı çıkarılır,herseyi kendilerinin yapması beklenir.bu okulun özellikle anaokulunu tavsiye etmiyorumben bu bölgede oturduğum için yakın diye
Devam ettim.eğer cocuğu anaokulda mimlerlerse bu ilkokulda da devam ediyor takip edip Veli'ye cocuğu zorla ve baskı lie destekletiyorlar okul bu
Sene 28milyar oldu.hiç bu paralara değmez.umarım bu bilgiler size YARDIMCI olmuştur,Küçük prensi daha iyi bir egitim verdigini düşünüyor ve arkadaslarımdan duyuyorum
iyi şanslar