Aslında sanırım geç bile kaldığımız bir kararla; şu andan itibaren, yakınlarımızın ya da kendimizin hastalıklarını paylaştığımız forumlar dışında, bu konuda açılıcak forumlar silinecektir, bilginize.
Aslında sanırım geç bile kaldığımız bir kararla; şu andan itibaren, yakınlarımızın ya da kendimizin hastalıklarını paylaştığımız forumlar dışında, bu konuda açılıcak forumlar silinecektir, bilginize.
şükürler olsun ..ellerine sağlık ..
hatta içinde domuz yada dg yazan forumlar kendi kendilerini yok etsinler 20 saniye içinde
tabi hastayım , hastayız diyenler hariç ..
Hepimizi ilgilendiren bu kadar önemli bir konuda böyle bir karar alınmasını anlamakta güçlük çekiyorum.
şükür
Inanin kendi adima cok sevindim
paronayak olduk iyice
İsabetli bir karar olmuş
Kızım domuz gribini çok yeni atlattı.Üstelik çok da ağır geçirdi.Her an zatüreye dönüşebilir korkusu ile yaşadık.Buna rağmen hastalığın adını doktor ilk telaffuz ettiğinde çok fazla korkmadık.Buna da sitede daha önce çocukları DG geçirmiş arkadaşlarımın yazdıklarını okumam sebep oldu.
Biliyordum ki ne kadar ağır da seyretse bir şekilde diğerleri gibi bizimkisi de geçecekti ve nitekim öyle oldu.
Üstelik hastalıkla ilgili birçok konuyu sitedeki forumlardan öğrendim ve bilgilendim.Hastanede kaldığımız süre zarfında da o kadar çok DG hastası gelmeye başladı ki durumun ciddiyetini iyice anladım.3 aylık bir bebekte bile vardı biliyor musunuz?
Şu an için ciddi anlamda tehdit oluşturan ve ikinci dalga şeklinde çok hızlı yayılan bir hastalığı ciddiye almayalım yok sayalım sitede bundan bahhsetmeyelim diyorsanız eğer,
Peki öyle olsun buna da evet diyelim.
Kendi deneyimlerimizi yazabiliyoruz anladığım kadarıyla. Aydınlatıcı oluyordu çünkü.
İyi karar bence de,
Özellikle aşı yanlısı-karşıtı forumları kastettiğiniz daha da iyi bence..son zamanlarda cidden sıkmıştı.
Ama geçiren geçirmekte olanlarla ilgili silme yapılmaması da iyi karar,en azından ordan bilgilenme olması mümkün olur!
Teşekkürler..
bence yanlis karar. :roll:
asi polemigine sinir getirilebilir belki ama deneyim ve bilimsel kaynaklardan alintili bilgilendirmeye getirilmemeliydi.