Dün sabah Leo Daviddeydi.
Sabah David aradi. Leo kustu midesi bulaniyor, dedi. Isinden izin aldi, anaokuluna ve krese göndermedi.
Pazar günü Türkiye'ye ucacagimiz icin Leo'nun doktorunu aramasini rica ettim. Leo istahsizlik ve sabahki kusma ve daha sonra biraz mide bulantisi disinda dün tüm gün bir sorun yasamamis, ama yemek yememis. Iyi yarin anaokula ve krese gider dedi.
Bu sabah konustuk, Leo'yu alip evde kalayimmi diye sordum. Gerek olmadigini söyledi. Sabah doktora ugramislar. Doktor HIC MUAYENE ETMEDEN !! mide bulantisi gecirici Itinerol B6 fitil, bagirsak düzenleyici hap Bioflorin ve ishalde mineral kaybederse takviye olarak suya karistirilan elektorlit GES 45 vermis. David sabah ilacini icirip 8.30 da anaokuluna birakmis.
Aksam 15.30 da Leo'nun kresine geldim. Kresinin son günüydü. 4 yildan sonra artik bu kresi birakiyor. Agustostan itibaren ögleden sonralari artik okulklübüne gidecek. Bu nedenle veda partimiz vardi. Hediyelerimle, Leo'nun detaylica ismarladigi solucan dondurmalarla geldim. David ve Leo persembe aksami pasta yapmislardi, sabah onu birakmis.
Krese gelince Leo'yiu cok soluk gördüm. Rengi sapsari, hatta yesildi. Cok üzüldüm. Masada ne pastaya ne dondurmaya dokundu. Ama istahsizlik disinda atesi yada baska bir rahatsizligi yok.
Veda partimiz beklendigi gibi 1 saat sürdü. Saat 5 gibi arkadasi Tim'i de alip eve geldik.
Evde anne cok midem bulaniyor dedi. Cocuklar biraz sakin otursun diye cizgi film actim. Kendini fazla yorup kötü hissetmesini istemedim.
Papatya cayi yaptim. Havuclu patatesli bir corba yaptim azicik icti. Doktorun verdigi ilaclari verdim. Biraz yogurda sert ekmek koyup azicik balla onu verdim 2 kasik yedi. Biraz grissini verdim tuzlu iyi gelir diye.
Kusmadi henüz. Simdi sürekli papatya cayi ve su veriyorum.
Lütfen baska ne yapilir. Pazar sabahi Türkiye seyahatimiz basliyor. O zamana kadar cok iyi olmasini istiyorum. Ne yapabilirim? Fikirlerinize ihtiyacim var..
Tesekkürler..