Arkadaslar, almanizi tavsiye ediyorum. Bir dolu tarifini denedim. Ozellikle kek tariflerini cok begendim.Kekler cok guzel kabariyor ve cok lezzetli. Tum tarifler cok pratik.Mesela dun, Hasanpasa koftesi yaptim ve cok hafif,cok kolay.
Arkadaslar, almanizi tavsiye ediyorum. Bir dolu tarifini denedim. Ozellikle kek tariflerini cok begendim.Kekler cok guzel kabariyor ve cok lezzetli. Tum tarifler cok pratik.Mesela dun, Hasanpasa koftesi yaptim ve cok hafif,cok kolay.
Ben bu kadına karşı çok önyargılıydım...
Oğlumun öğretmeninin annesi (40 küsur senelik alaylı ressam, kitap yazarı, şimdi de güzel sanatlar fakültesi öğrencisi)sayesinde yıktım kafamdaki önyargıyı. Birgün yaptığımız konuşma sonunda bana bu kitabı ve plates cd.lerini hediye etti. Kadının çalışkanlığını, azmini, gerçekten güzel işler çıkardığını, ben seyretmediğim için bilmiyordum, yaptığı tv programında yararlı konulara değinmesini anlattı durdu.(konu aslında insanların değişimiyle ilgiliydi)
Neyse yine de kendisini çok sevmesem de yemek kitabındaki hafif tarifler gerçekten güzel..