Tarife gerek yok, hepinizin bildiği pasta, ama sunumu farklı. Şiddetle tavsiyemdir tam yaz tatlısı çok hafif ve leziz
Tarife gerek yok, hepinizin bildiği pasta, ama sunumu farklı. Şiddetle tavsiyemdir tam yaz tatlısı çok hafif ve leziz
yandım allah
her hafta sonu kilo alıp her hafta içi onu vermeye çalışıp böylede sabit kalmaktan sıkıldım
acil 3 kilo vermem gerek oysakim,
ama mozaik pastayı da ne zamandır yapayım diyorum kızımla..
hayırlısı artık
işiniz yokmu kardeşim..biz kilo vermek için öğlende yağsız tuzsuz kuru makarna yiyelim sizin koyduğunuz resimlere bak..
Bu haif bir tatlı kimseye zararı olmazecebestos yazdı:
yandım allah
her hafta sonu kilo alıp her hafta içi onu vermeye çalışıp böylede sabit kalmaktan sıkıldım
acil 3 kilo vermem gerek oysakim,
ama mozaik pastayı da ne zamandır yapayım diyorum kızımla..
hayırlısı artık
kızının da severek yiyeceğinden eminim, benim kız bayıldı
Şatocum, tatm işte! madem ki diyettesin böyle hahif tatlılardan yiyebilirsin$aTo yazdı:
işiniz yokmu kardeşim..biz kilo vermek için öğlende yağsız tuzsuz kuru makarna yiyelim sizin koyduğunuz resimlere bak..
bu şimdi hafifmi oluyor ben onu yesem anında aşırım 5 kilo maşallah çok hızlı alırımda kiloyu aman nazar değmesinde
Şerbetli tatlılara göre hafif. Mesela; kaymaklı ekmek kadayıfından hafif değil mi bak allahaşkına söyle$aTo yazdı:
bu şimdi hafifmi oluyor ben onu yesem anında aşırım 5 kilo maşallah çok hızlı alırımda kiloyu aman nazar değmesinde
hafif dedim ben sana
Acayip iştahım kabardı.Eline sağlık
Of ya, zaten öğlen az yemeye çalıştım, ama acıktım şimdiden. Canım halley istiyor.
Ben yine de tarifini istesem...
Pudingli bisküvili mi bu pasta?
Evet, pudingliqamze yazdı:
Of ya, zaten öğlen az yemeye çalıştım, ama acıktım şimdiden. Canım halley istiyor.
Ben yine de tarifini istesem...
Pudingli bisküvili mi bu pasta?
Sonra busküvileri dizip falan filan işte, herkesin bildiği