Bu alanda çocuklarınız için faydalı olabilecek her konuda tavsiyelerde bulunabilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz
-Okul Seçimi
-Dershane Seçimi
-Kaynak Kitaplar
-Dergiler
vs.
Bu alanda çocuklarınız için faydalı olabilecek her konuda tavsiyelerde bulunabilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz
-Okul Seçimi
-Dershane Seçimi
-Kaynak Kitaplar
-Dergiler
vs.
barışa ingilizce test kitabı almam gerekiyor.
önerebilir misiniz?
Nuraycım daha önceki bir forumda İngilizce öğretmenimiz aşağıdaki yanıtı vermişti.
'Dörtrenk yayınevinin ingilizce yaprak testlerini ve soru bankasını öneririm. Ben öğrencilere aldırdım.
Tamamen kelime ve kelimeyi cümlede kullanmaya yönelik hazırlamışlar. Gramerle boğmamış, tam SBS tarzı. Beğendim valla '
teşekkür ederim, alacağım en kısa zamandaesragülsün yazdı:
Nuraycım daha önceki bir forumda İngilizce öğretmenimiz aşağıdaki yanıtı vermişti.
'Dörtrenk yayınevinin ingilizce yaprak testlerini ve soru bankasını öneririm. Ben öğrencilere aldırdım.
Tamamen kelime ve kelimeyi cümlede kullanmaya yönelik hazırlamışlar. Gramerle boğmamış, tam SBS tarzı. Beğendim valla '
2005 doğumlu bir oğlum var anadolu yakası içerenköyde oturuyorum ataşehir ilçesine bağlı bu yakada tavsiye edebileciğiniz özel ilköğretim okulu varmı fiyatları hakkındada bilgi veririseniz sevinirim, özeldende yazabilirsiniz.
ışılay
Kırmızı Beyaz Yayıncılık 2.sınıf serisi
Mutlu Soru bankası-yaprak test-Problemler Dünyası-Sbs Türkçe..2.sınıf..
Dahi Yaprak test.
Denklem bulmacalı yaprak test 2.snf.
Merhabalar,
Bahçeşehir ve Ispartakule tarafında iyi devlet okulu bilen varmı?
ŞİŞLİ BOMONTİDE BULUNAN ÖZEL EVRİM İLKÖĞRETİM OKULU İLE İLGİLİ BİLGİNİZ VARMI? EĞİTİM KALİTESİ , BAŞARI DÜZEYİ NASILDIR?
Yeğenim o okuldan mezun, şu anda özel italyan lisesinde ve bu sene 1 senelğine Torino'da Erasmus yapıyor.november2005 yazdı:
ŞİŞLİ BOMONTİDE BULUNAN ÖZEL EVRİM İLKÖĞRETİM OKULU İLE İLGİLİ BİLGİNİZ VARMI? EĞİTİM KALİTESİ , BAŞARI DÜZEYİ NASILDIR?
Yurtdışı bazlı eğitim almasını istiyorsanız, iyi bir okul. Ana dili gibi italyanca, iyi derecede ingilizce öğreniyorlar. Ama benim kişisel tercihim değil... Uygulamalarla ilgili duyduğum bazı şeyler ve yeğenimde gözlemlediklerim pek hoşuma gitmedi açıkçası..
Merhaba, Ataşehir'de pek çok özel ve üç adet iyi devlet okulu var. 'iyi okul' anlayışı velinin beklentisine göre ve çocuğun ruh yapısı, karakteri, genlerine göre değişiyor. Disiplinli ve iyi eğitimli bir çocuk için Denizatı (yıllık 15.000), rahat, sosyal, idare eder bilgili çocuk için Anabilim (yıllık 13), sbs de yüksek başarı ve disiplin için Bilfen ve Eyüboğlu (yıllık 25), devlet okulu olarak TEB Ataşehir, Hasan Akan ve Eyüboğlu'nun yanında bu sene açılan yeni bir ilköğretim okulu var. Bu yeni okul hep yeni ve başarılı öğretmenleri transfer etmiş iddialı bir butik devlet okulu. İşin zor aramaya devam. İçgüdülerini dinle ve çocuğuna göre bir okul seç. Kolay gelsin.