Başlasın artıkkk....Çocuklar evde oturmaktan patatese döndüler. Devamlı kavga ediyorlar. Bakıcı 3. defa ayni işten istifasını verdi.
Artık okullar başlasın
Başlasın artıkkk....Çocuklar evde oturmaktan patatese döndüler. Devamlı kavga ediyorlar. Bakıcı 3. defa ayni işten istifasını verdi.
Artık okullar başlasın
Kızı bu yaz yazokuluna yazdırdım. İlk defa severek gitti. Bu sene daha büyük olduğu için arkadaş grupların daha rahat katıldı. Önümüzdeki hafta gitme, biraz derslerine bak diyorum ama hayır diyor. Okulunu ve arkadaşlarını özlemiş ama dersleri hiç özlememiş. Bakalım 6.sınıfta neler yapacaklar. 5.sınıf gibiyse sorun olmaz diye düşünüyorum. Geçen seneyi bayağı bir rahat geçirdiler gibi geldi bana. Özellikle 4.sınıftan sonra daha bir yoğunluk bekliyordum ama bunu 5 de görmedik.
cok hizli gordum seni Berna sezonun acilisini sen yapmissin
valla ben de simdiden 2012-2013 egitim-ogretim yili ne zaman bitiyor diye baktim. bu sefer 14 haziranmis!!buna da sukur. bu sene resmen 3.5 ay oldu tatilleri cocuklarin ya...
nazife bizimki de ilk defa bu yaz yaz okuluna gitmedi. 1 ay yelkene gitti ama o da bitti. şimdi kardeş kavgasının allahını yaşıyoruz. osmanlı şehzadeleri boyle kavga etmemistir aralarinda. ders tabii ki yapmadi. zaten odevi de yoktu. ama çılgın gibi kitap okudu hakkını yiyemem. şimdi agatha christie okumaya başladı. dün 10 kucuk zenciyi okudu. kimi katil tahmin ettiyse hepsi birer birer öldü. çok bozuldu
olcay valla tüm kitaplarını ayıkladım, eskileri kaldırdım, formalar yıkandı, cantalar yıkandı, kalemlerin ucları acildi, kuru/gazlı/mumlu vs diye boya kalemleri kutulandı, yeni sulu boya fıçaları ikeadan alındı, tüm eskiler verildi, yazmayan kalemler, silmeyen silgiler atıldı, bilim cocuk vs gibi dergiler tasniflendi, okudugu hikaye kitapları kolilendi, yenilerine yer açıldı, tokalar tasniflendi, eski çoraplar ayıklandı. meb hadi duydunuz gongun sesini okula dese 3 dakikada tam tekmil yollarım okula. yeter ki gong çalsın
Konu blueblue tarafından (07 Ağustos 2012 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.
Dur yaw açılsınsın da bende sıfır hazırlık. İnternetten kitap siparişlerini yarım yamalak verdim zaten adamlar da şaşırdı böyle yama işi olur mu diye. Daha eve gidilecek, kitaplar ortaya çıkarılacak etc. vs.
Arkadaşlar reccaa etsem okulda MEB kitapları hariç ekstra neler istiyor okullar yazar mısınız? Kitap, yaprak test anlamında diyorum
gecen sene dort renk yaprak test vermislerdi okuldan. ama bu sene daha liste bile gelmedi. gelince yazarim
Yaprak testlerde zeka küpü ve etkin okul yayınları kullanılıyor.