Kampanyaya Forumda katılmış ve katılacak arkadaslar sizlerden ricamız;
KAMPANYAYA KATILIMINIZI, FORUM ALANINA İSMİNİZİ YAZARAK DEGİL, ANA SAYFAMIZIN BAŞINDAKİ "KAMPANYAMIZA KATILIN " BOLUMUNE İSMİNİZİ YAZARAK YAPIN....
Tesekkurler
Yeşim
Kampanyaya Forumda katılmış ve katılacak arkadaslar sizlerden ricamız;
KAMPANYAYA KATILIMINIZI, FORUM ALANINA İSMİNİZİ YAZARAK DEGİL, ANA SAYFAMIZIN BAŞINDAKİ "KAMPANYAMIZA KATILIN " BOLUMUNE İSMİNİZİ YAZARAK YAPIN....
Tesekkurler
Yeşim
Bir öneride benden,
Eger yesim dost'un ricasini yerine getirirsek , annecocuk, forumu daha düzenli olarak sizlere hizmet verebilir--
Saygilarimla
bu cızgı fılmler nasıl yanı eskı cızgı fılmler
bence yenı cıkanlar cok sahane ınsanı kaptırıyooo hele BEYLADE kardesım cok sevıyoo )
ben 7 aylık bir çocuk annesi olarak çocuğumun geleceği için bu konud sizi destekliyorum
bütün arkadaşlardan ricam bu kampanyaya ilgi gösterip desteklemeleri...şimdiden teşekkürler..
bende bu kampanya yi destekliyorum. bizde siddet iceren cizgifilmleri ISTEMIYORUZ
insallah biran once sonuc alinir
Sadece çizgi filmlermi sorun olan bence televizyonun tamamı, gazeteler vs. Nereye dönseniz bi vahşet, bi cinayet, bi gasp, bi hırsızlık,bi trafik terörü kısaca KANUNSUZLUK var. Ben gelecekten korkan nasıl önlem alacağını şimdiden düşünen bir anneyim. Ama görüyorum ki bişeyleri düzeltmeye gücüm de yetmiyor.
gerçekten önemli bi konu özellikle digitürk foxkids te yayınlanan bazı çizgi filmler bir yetişkin olarak beni bile etkiliyor bunların bir denetimi falan yok mu olamayacak mı
yazdıklarınıza katılıyorum.televizyon özellikle çoçukları fazlası ile etkiliyor ve ne görürlerse onu model alıyorlar
form da, öncülük ettiğiniz için teşekkürler.
ilk mesajımı yazmadan önce kampanya ya katıldım