Çok heyecanlandım. Ankara'da ki arkadaşlarla tanışmadan sonra ilk kez siteden bir arkadaşla tanışacaktım. Ve çok kötü geçen bir tatilde, biraz renk gelecekti akşamımıza. Buluşma yerine geldik, bir yerlerde oturup bir şeyler içelim dedik. Ama ne mümkün Beren Paşa ve Abi Mert hiç rahat verir mi? Önde koşturup duran 2 çocuk, arkalarında anaları ya da babaları (Mert'in Anne annesi, teyzesi, dedesi dönüşümlü olarak) onları zaptetmeye çalıştık. Mert bey annesinin siparişi olan portakal suyunu bir güzeeeel içti. Bu arada bardaklarımız değil, çocuklardı masanın üzerindekiler tabii. Sonra bizim masadan sıkılıp başka masalara saldırmaya çalıştılar. Tüm şirinliğini gösterip, arka masadaki iki gençten birinin cep telefonunu bile kullanmayı başardı Mert Bey. Yani Bir koşturmaca ile tanıştık. Çoook memnun oldum. Haaa fotoğraf bile çektik. Çıkınca Cemile bana yollayacak. Siteye de belki yapıştırabiliriz. İyi ki tanıştık Cemile. Seni ve aileni çok sevdim. Hele Mert'e bayıldım. Beren, abisi Mert'i çooook öpüyoor.