Kardeşler, bana Antalya-Alanya' da otel önerir misiniz?
Denize sıfır olsun ama
Tenk yu veri maç
Kardeşler, bana Antalya-Alanya' da otel önerir misiniz?
Denize sıfır olsun ama
Tenk yu veri maç
geçen sene flora garden beach otele gitmiştik harika ötesiydi 7 yıldız mavi bayrak denize sıfır yemekler harika personel yine öyle ve odaları bungalov evler şeklinde öncelikle onu tavsiye ederim
bu senede süral resort otele gittik 5 yıldız yemekeleri makarna dışında güzel denizle otel arası 200 metre bahçeden geçiliyor buda güzeldi memnun kaldım
araştır istersen bunları
boncukgözlüm yazdı:
geçen sene flora garden beach otele gitmiştik harika ötesiydi 7 yıldız mavi bayrak denize sıfır yemekler harika personel yine öyle ve odaları bungalov evler şeklinde öncelikle onu tavsiye ederim
bu senede süral resort otele gittik 5 yıldız yemekeleri makarna dışında güzel denizle otel arası 200 metre bahçeden geçiliyor buda güzeldi memnun kaldım
araştır istersen bunları
Tamam canım bakıyorum
Flora garden'a baktım da 5nci fotoda,
kuşbakışı denizi çekmişler. Deniz'in içi
çok kayalık gibi duruyor. Nasıldı denizi?
Merhaba ben ailece çok memnun kaldığımız için bu yaz 3.kez gittiğimiz Delphin Botanik öneririm Alanya'da bir araştırın elbet, otel sanırım bağımlılık yapıyor bu yaz 4.5. hatta 6.kez gelen ailelerle tanıştım.
sengulx yazdı:
Merhaba ben ailece çok memnun kaldığımız için bu yaz 3.kez gittiğimiz Delphin Botanik öneririm Alanya'da bir araştırın elbet, otel sanırım bağımlılık yapıyor bu yaz 4.5. hatta 6.kez gelen ailelerle tanıştım.
Fiyatı da güzelmiş
hilal-nehir yazdı:
sengulx yazdı:
Fiyatı da güzelmiş
Haziran ayında gittik bizden sonrada abimler gitti.Bir sıkıntı yaşamadık.
Alanya Garanada Otel 5 yıldızlı
Alanya fiyatlar bakımından iyi ama deniz bakımından benim çok tercih etmediğim bir yer
Alanya tercih edersen iyice incele gideceğiniz yeri derim
Side'ye de bakabilirsin mesela