Çizgi film kampanyası yavaşlamaya başladı arkadaşlar. Hadi bir daha çevremize duyuralım. katılım devamlı artmalı ki yetkili ve "sorumlu!" lar ilgilenmek zotunda kalsınlar.
Bu kadar çabanın boşa gitmesi yazık olur
Çizgi film kampanyası yavaşlamaya başladı arkadaşlar. Hadi bir daha çevremize duyuralım. katılım devamlı artmalı ki yetkili ve "sorumlu!" lar ilgilenmek zotunda kalsınlar.
Bu kadar çabanın boşa gitmesi yazık olur
http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=beyblade
ARKADAŞLAR BU LİNKİ TIKLAYIP FORM DOLDURUP ATV PROGRAMLARI HAKKINDA GÖRÜŞ VE ELEŞTİRİDE BULUNABİLİYORSUNUZ.
BEYBLADE DİYE BİR ÇİZGİ FİLM VAR PAZAR SABAHI 10 DAKİKA SEYRETTİM;KAVGACI HIRÇIN ÇOCUK NESLİ YETİŞTİRMEK İÇİN YARATILMIŞ SANKİ.ATV 'NİN TANITIMINDA ÖYLE BİR YAZILMIŞ Kİ (BKNZ.LİNK) ÇOCUĞUM ERKENDEN KALKIP SEYRETSİN İSTERSİNİZ.
BEN HERGÜN BU LİNKE TIKLAYIP PROGRAMIN YAYINDAN KALDIRILMASINI İSTİYORUM.BU FORUMDA YAZDIĞIM BEYBLADE İLGİLİ METNİ ATV'DEKİ YETKİLİ HER KESİN E-POSTA ADRESLERİNE YOLLADIM
PAZAR GÜNÜ ÜŞENMEYİN SABAH 9 GİBİ BU ÇİZGİ FİLMİ SEYREDİN PAZARTESİ KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
SEVGİLER
[ ATV Yayın Yönetim - oalpturk@atv.com.tr ]
[ ATV Halkla İlişkiler - eatak@atv.com.tr ]
[ ATV Basınla İlişkiler - leren@atv.com.tr ]
yorum@atv.com.tr
eweet ben mail attım.lütfen sizlerde atın.
ben de maili attım.
bence kisa bir sürede neredeyse 10.000 e ulastik göz ardi edilecek bir sayi degil ama ben de kendi adima elimden geleni yapmaya calisiyorum. almanyada kurulan türksitelerin in coguna duyurdum ve duyurmaya devam edecegim
Hülya'ya katılıyorum.
10.000 inanılmaz bir rakam.