Çocuklar kitap okusun!
"Şeker de yiyebilsinler"!
"Amca, zenginlikten insanlık iyidir... Teşekkür ederim."
Erkan Yıldırım, K.Maraş Muallim Hayrullah İlköğretim Okulu 5-E sınıfı öğrencisi
(2002 Kampanyamızdan)
Sevgili Dostumuz,
İhtiyacı olan ilköğretim öğrencilerinin basit kırtasiye araçlarını karşılamayı ve onları okumaya teşvik etmeyi amaçlayan "Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası"nın 8.sine başladık!
Aktif İleti ve Dağıtım olarak 2000 yılından beri her öğretim yılı başında düzenlediğimiz bu kampanyalarla; Edirne'den Van'a, Ardahan'dan Adapazarı'na kadar yüzlerce okulda 170.000'den fazla küçük arkadaşımıza destek paketleri ulaştırdık.
Kampanyamızda, destek paketlerini doğrudan öğrencilere teslim ediyoruz. Pek çok öğrencinin yazdığı teşekkur mektuplarını da toplayıp sizlere ulaştırıyoruz! Tüm bu hizmetlerimiz ücretsizdir!
Her paketin tek tek teslim ayrıntısını; bu güzel anların fotoğraflarını; daha önce kampanyalarımıza katılmış onbinlerce yardımseverin ve öğretmenlerin ziyaretçi defterimizdeki yorumlarını ve öğrenci mektuplarından bazılarını sitemizde görebilirsiniz. (bkz. www.aktif.com / Hakkımızda / Sosyal Sorumluluklarımız)
Kampanyamız 16 Eylül 2007'ye kadar devam edecek. Takip eden haftalarda paketler öğrencilere teslim edilecek.
Paket (A-4 büyük zarf) içinde şunlar olacak: 1 kitap (öykü, Bilim Çocuk dergisi vb.), 1 defter, 2 kurşunkalem, 1 kalemtraş, 1 silgi, 1 cetvel, 1 kutu (6'lı) kuruboya, 1 lolipop seker, 1 dişfırçası, 1 küçük boy dişmacunu (..ve bir de sizin mektubunuz; iki satır yazarsaniz çok iyi olur!)
Kendi hazırlayacağınız paketleri (lütfen yukarıda belirtilenlerin dışında birşey koymayın; diğer çocukları üzebilirsiniz!): İstanbul merkezimize teslim edebilir, posta ya da kargoyla gönderebilirsiniz.
(Adres: Aktif İleti ve Dağıtım, PERPA Ticaret Merkezi A Blok Kat: 13 No: 1969 Okmeydanı - İstanbul) --Lütfen zarflarınızın üzerine ad-soyad ve adresinizi yazmayı unutmayın. Takip etmeniz için gereklidir.
Hazır zarf sipariş ederek internet üzerinden katılmak için ise aşağıdaki linkleri veya Abonet'in 0212 314 0888 numaralı telefonunu kullanabilirsiniz.
Lütfen bu e-maili yurtiçi veya yurtdışındaki dostlarınıza da iletin. Her iletim, çok uzaklardaki bir çocuğun daha kitaba, şekere ve yaşama sevincine kavuşmasını sağlayabilir!
Saygılarımızla,
Yusuf Köse
Aktif İleti ve Dağıtım A.Ş. Yön. Kur. Bşk.