1.Sınıf,hatta anaokulu velileri var da Sbs velileri neden olmasın di mi?
Bu foruma kaç kişi katılır bilmiyorum ama zorludan ziyade ciddi taktik isteyen bu sınavda bilgi paylaşımı faydalı olur sanıyorum.Ve de katılan yoğunluğuna bağlı kalarak belki de bu forum yapışık konu halinde bir başlıkta da alınabilir.(mi yeşim?)
Burada paylaşacağımız çok şey var gibi geliyor ben maddelemeye başlıyım ilgili olanlar devam etsin:
1.Sınavda hangi okul,kaç netle öğrenci alıyor?
2.Hangi dersaneleri takip edelim?
3.Hangi test kitaplarına yönelelim?
4.Hangi deneme sınavlarına sokalım ve tarihlerini nasıl kaçırmayalım?
5.Çalışma programımız nasıl olsun? Misal günde kaç testle başlayıp,kaça çıkalım?
6.Testlerin,ödevlerin takibini nasıl yapalım?Yani dökümantasyon sistemini nasıl kuralım...Biliyorum ki çocuklar sınavda daha önce hata yaptıkları yerde gene hata yapıyorlar.
7.İlk sınavda 80,diğerlerinde 100 olan soru sayısında A ligi denen top okullara girmek için max 2 yanlış yapma şansları olan çocukların ruh sağlığını bozmadan çalışma takvimini nasıl kuralım? Spor ve sanata nasıl biryer verelim?
8.Eğitim koçu desteği veya psikolog desteği alalım mı?
Şimdilik benden bukadar,ilavelerle konuyu toparlayalım...
Ve canım Elifimden bu forumun gurur üyesi olarak (çünkü Atatürk Fen lisesine girdi )bize en azından bu forumda koçluk yapmasını istiyorum...
Sevgilerimle...
Önemli Not: Lütfen ve lütfen bu forumda sisteme iltifatlarımızı yağdırıp dikkatimizi ve emeğimizi boş yere harcamayalım.Bizim nesil bu sorunu çözemedi bu çocukların çözmesi için de maalesef şu sınavı geçmeleri gerekiyor.
Sevgilerimle...