Gomlegi varmi ki..Ben onun gomlege para harcamadigini saniyordum.
Kardeş forumda Lupin'i kaptırdık, burada James'i kaptırdık. Bari bırakın babaların babasını ben alayım. Benim erkeklerimde ne çok gözü olan varmış yahu
Karlayıl'ı verirsem karşılığında kimi alacağım BellaSerendipity yazdı:
Bilemiyorum artik.
Asasini kusansin, ben kararliyim karlayil konusunda.
serpil-hale-hande yazdı:
Burcin Karlayil amcayi seninle pay;lasmak istemeyebilir soyleyim. Zeynepe jamesi vermmek icin epeyce caba sarfetmisti unutma. Bundan bu kadar kolay vazgecmez bence.Serendipity yazdı:
Baba olmus ama ogullari tifil tifil kalmis...
Neyse her guzelin bir kusuru vardir.
Dear John. Pardon. Edward. Yollarimiz burada ayriliyor. Iyi gunler dilerim.
Ben de sanmıyorum. Bu arada sen kime gözünü kaptırmıştın Serpilserpil-hale-hande yazdı:
Ay bu soruyu okumamis olayim. Tabiikide Edward da..Onun hayranlri da pek cok kardesim.Yakinda yakasinda ruj parrdon kan lekesiyle eve gelecek diye korkuyorum.harry_potter yazdı:
Ben de sanmıyorum. Bu arada sen kime gözünü kaptırmıştın Serpilserpil-hale-hande yazdı:
Neyse Midnight sun i okuduktan sonra Emmet e karsi icimde birseyelr kipirdamaya basladi fakat rosalie den korkuyorum. Sulansam Emmet e, Rosalie yle basetmemde buyulerinizle ve asalrinizla yardima gelirsiniz dimi cadilar.
bunu unutmusum
tabikide var gömlegi sadece avlanirken böyle daha rahat oluyorserpil-hale-hande yazdı:
Ay bu soruyu okumamis olayim. Tabiikide Edward da..Onun hayranlri da pek cok kardesim.Yakinda yakasinda ruj parrdon kan lekesiyle eve gelecek diye korkuyorum.harry_potter yazdı:
Neyse Midnight sun i okuduktan sonra Emmet e karsi icimde birseyelr kipirdamaya basladi fakat rosalie den korkuyorum. Sulansam Emmet e, Rosalie yle basetmemde buyulerinizle ve asalrinizla yardima gelirsiniz dimi cadilar.
korkma sulan emmete, roseye bir curucio salladimmi o kücük dilini yutar valla
.
hayrola?? rose ye büyümü yapiyon??ladybug yazdı:
.
Yok yaw, yeni fotograflarin linkini koymustum, Alman sitesi galiba. Ama fotograflari koymus Serpil, o yuzden sildim.Zey.neP yazdı:
hayrola?? rose ye büyümü yapiyon??ladybug yazdı:
.
Ben su yeni posteri cok begendim. Ciltlerini cok guzel yapmislar, tam kitapta tarif ettigi gibi.
Burcin'im bu da sana.
Peter Facinelli'nin ( Carlisle ) myspace adresi