bunlarda kartlar.
bunlarda kartlar.
Reca canim.Serendipity yazdı:
Afisler icin sagol, Serpil.
Gideceksin di mi filme?
Cocuklara ben bakarim, siz kari koca gidin.
Arkadas dedigin boyle olur iste..Hepsine bakmana gerek yok Neslicim. Kizlarin okul saatine denk getirirsek, oglana baksan yeter. Sonraki gunde ben seninkilere bakarim..Hatta sinema cikisi gelemyin yemege falan gidin hubby le. Ben karinlarini doyuru mis gibi uyuturum kuzulari. Eglenin bir gece siz.
Aaa, Serpilcim zahmet etme.
Bir bakici ayarlariz, hepsine bakarlar, biz 'double date' yapariz.
Saka bir yana ben yalniz gidecegim, sanirim. Esim cocuklara bakacak, birlikte sinemaya gittigim arkadasim vampirlerden korkuyor.
Gel beraber gidelim.
serpil-hale-hande yazdı:
Gideceksin di mi filme?
Arkadas dedigin boyle olur iste..Hepsine bakmana gerek yok Neslicim. Kizlarin okul saatine denk getirirsek, oglana baksan yeter. Sonraki gunde ben seninkilere bakarim..Hatta sinema cikisi gelemyin yemege falan gidin hubby le. Ben karinlarini doyuru mis gibi uyuturum kuzulari. Eglenin bir gece siz.
double date fikri super.. Mutlaka yapalim. Cikista dagitalim falan.Serendipity yazdı:
Aaa, Serpilcim zahmet etme.
Bir bakici ayarlariz, hepsine bakarlar, biz 'double date' yapariz.
Saka bir yana ben yalniz gidecegim, sanirim. Esim cocuklara bakacak, birlikte sinemaya gittigim arkadasim vampirlerden korkuyor.
Gel beraber gidelim.
serpil-hale-hande yazdı:
Gideceksin di mi filme?
Ben yalniz degil hic gidemem buyuk ihtimal. Hafta sonu denk getirsem diyecegim bu sefer kizlarda evde esim basedemez hepsiyle.Eder aslinda da etmemek isine gelir. Hafta ici en iyisi oglani kapip sana geleyim,beraber gidelim, eniste bir oglan fazladan baksin, napalim di mi.
Not:Arkadasin kitabi okumadimi yahu..Bu vampirlerden korkulur mu hic? Beni ornek ver ona.Bu seriden once korkagin teki oldugumu ama simdi nerde vampirli kitap film, dizi varsa izledigimi falan.
amanda sinema sözlesmeleri yapilirmis, grrr ne sanslisiniz.
ben tek olarak ve arkadisimla gitmeyi planliyorum. arkadasim simdi Twilight'i okuyor. cok heyecanli diyor garibim
Carlisle karekteri benim Cullenler de en begendigim karekterdir, sonrasinda Esme geliyordu.
Carlisle nin hikeyesi daha detayli olarak anlatildigi icin ve yasam filozofisi ilginc gelmisti.
fakat adamcagizi sebege cevirmisler. sari sac sorun degil sarinin tonu berbat.
kendi halinde biraksalarmis kimse Cullen boyslara bakmazdi eminim.
Serpil bu arada mega resimler basligi catlatmis neyse Edward/ Robert'in vücuduna detayli bir bakis atabildim. berhudar ol evladim ))
Yeni posteri gordunuz mu?
Twilight Soundtrack Listesi burada.
Seni kiniyorum Mevhibecan.. BAsligi iyitakip etmiyorsun..(parmak sallayan icon)Daha bir sayfa oncesinde ayni poster ve kardesi posteri ekledim. Kin kin kin..ladybug yazdı:
Yeni posteri gordunuz mu?
evet bu cok güzelserpil-hale-hande yazdı:
cok hos cikmislar burada
sayfalari acayip kaydirmissiniz, cevapla tusunu bulana kadar helak oldum
soundtracklerin cogunu dinledim.
en cok hosuma bu gitti.
http://de.youtube.com/watch?v=nkFV6ofcNxI
http://de.youtube.com/watch?v=72HsHfhxiUg peki bunu dinlemismiydinz?? coookk güzeellll