870. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 370770820860868869870871872880 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 8.691 ile 8.700 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    50 defa soyledim di mi harika izleyin diye?

Merlin'i oynayan cocuk cok tatli ve sempatik. Ben 2. sezonu bekliyorum simdi heyecanla.

Iyi izlemeler Fleur cadisi.

harry_potter yazdı:
    Merlin'in ilk bölümünü Albus Severus ile birlikte izledim cadılar ve harika bir dizi.

Kesinlikle devam edeceğim.

Merlin'in bu kadar harika biri olduğunu benden neden gizlediniz merlin'in pantolonu aşkına!
    bizim burada ekim ayinda basliycakmis... merakla bekliyorum bende

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Dün akşam ilk bölümü yayımlandı. Kanal kanal dolaşıyorduk. Bir anda çocuğun yüzünü gördüm ve Lily'nin imzasını hatırladım. Dur dedim muggle kocama.

Merlin de kendisini görmemi istiyor olacak ki ilk bölümünü izledim.

Artık pazar akşamları kimse beni rahatsız etmesin.

Merlin ile buluşuyoruz. Büyük ihtimal Merlin'e evlenme teklif edeceğim.

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

harry_potter yazdı:

Merlin ile buluşuyoruz. Büyük ihtimal Merlin'e evlenme teklif edeceğim.
    Aman gec kalma!

4. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Deathly Hallows cekimlerinden bir video.

Hem de 7 Potters sahnesi. Gorulecek fazla birsey yok, spoil olmazsiniz yani. Gonul rahatligi ile bakabilirsiniz.

Ama filmden videolar yayinlamaya basladiktan sonra sadece traileri izleyecegime, TV icin yapilmis videolara asla bakmayacagima ve yoldaslarimla paylasmayacagima Merlin uzerine and icerim.

Melez Prens'de ozel efektler nasil yapilmi$ gormek isterseniz TIK TIK.

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Melez Prens'in Aralik ayinda cikacak olan DVDsinde Theme Parktan goruntuleri iceren 11 dakikalik bir video ve deleted scenes de olacakmis.

Paralar birikiyor mu kizlar? Parkin acilmasina az kaldi!

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Filmde sizi en cok etkileyen ya da gulduren sahneler hangileriydi cadilar?

Ben baslayayim yazmaya:

[size=large]Aglamama sebep olan sahneler:[/size]

1. Arargog'un cenazesinde Hagrid'in hali

2. Aragog'un cenazesinde Prof. Slughorn'un Lily (yani ben ) hakkinda anlattiklari ki bu bolum kitapta yoktu yanlis hatirlamiyorsam ama guzel olmus benim hakkimda soyledikleri.

3. Dumbledore ve Harry'nin magara sahnesi. Dumbledore'un hali mahvetti beni. Michael Gambone cok iyiydi. Daniel'da tabii.

4. Dumbledore'un öldüğü sahne.

5. Lavender ve Ron'un opusmesinden sonra Hermione'nin hali.

6. Aglamadim ama Draco'nun Sectumsempra'dan sonra kanayan vucudu etkileyiciydi.

[size=large]Beni güdürenler ve beğendiklerim:[/size]

1. Aragog'un cenazesindeki Harry.

2. Harry'nin Felix Felicis'i içtikten sonra ki hali.

3. Lavender Brown'un her hali.

4. Quidditch seçimlerinde Cormac McLaggan'ı oynayan çocuk harikaydı.

5.Yine Quidditch seçimlerinde Ron süperdi.

6. Emma Watson'ı genel olarak zaten çok iyi bulduğumu söylemiştim.

[size=large]Sevmediklerim:[/size]

1. Tren istasyonundaki aptal garson kız sahnesi. Onun yerine Dursley'ler olsaydı bin kat daha iyiydi. Peh!

2. Ginny ile ilgili sahlerin hepsi. Kitaptakinden farklı gösterdiler Ginny'i. Sürekli Harry'nin peşinde onu mıncıklamak için dolaşan, ah bir sıkıştırıp öpsem der gibi bir Ginny vardı. Ayakkabısının nagcığını bağladığı yerde benim dünya ile olan başlantım koptu zaten. :-x

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

1,5 saat sonra IMAXde izlemeye gidecegim.

Gelince ekleme yaparım belki.

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Sonunda IMAX'de de seyrettim cadilar.

Harry'nin Burrow'a gittigi yere kadar 3D idi. Gerisi normal goruntu. Oyle ahim $ahim bir$sey degilmi$.

Ilk sahnede Death Eaterlar Diagon Alley'e geldikleri zaman normal sinema da bile ba$im donuyordu. IMAX'de resmen onlarla uctum.

Cok super degildi, daha etkili bir$ey bekliyordum acikcasi ama Bellatrix'le apparate yapmak yine de heyecanliydi.

Imza
    HP manyaginiz Lily

ladybug yazdı:

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Sonunda IMAX'de de seyrettim cadilar.

Harry'nin Burrow'a gittigi yere kadar 3D idi. Gerisi normal goruntu. Oyle ahim $ahim bir$sey degilmi$.

Ilk sahnede Death Eaterlar Diagon Alley'e geldikleri zaman normal sinema da bile ba$im donuyordu. IMAX'de resmen onlarla uctum.

Cok super degildi, daha etkili bir$ey bekliyordum acikcasi ama Bellatrix'le apparate yapmak yine de heyecanliydi.

Imza
    HP manyaginiz Lily

ladybug yazdı:

süper lilican, pek ahim sahimda olmasa yinede cok merak ediyorum su imaxi, ama yok bizim buralarda yaw.

demek bellatrixle apparate yaptin, hmmm bunu bildigim iyi oldu

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Deathly Hallows cekimlerinden bir video.

Hem de 7 Potters sahnesi. Gorulecek fazla birsey yok, spoil olmazsiniz yani. Gonul rahatligi ile bakabilirsiniz.

Ama filmden videolar yayinlamaya basladiktan sonra sadece traileri izleyecegime, TV icin yapilmis videolara asla bakmayacagima ve yoldaslarimla paylasmayacagima Merlin uzerine and icerim.
    hehh hehee, eferin sana bende yeni filmden spoil izlemek istemiyorum bu sefer... bakalim artik...
    gerci melez prensin pek spoilu sizmamisti zaten degilmi?? benmi yanlis hatirliyorum..... mesela twilight cok sizdirmisti, yani sinemaya gittigimde ilk defa izliyormus gibi hissetmemistim kendimi....

ladybug yazdı:

Melez Prens'de ozel efektler nasil yapilmi$ gormek isterseniz TIK TIK.
    ne kadar ugrasi gerektiren isler su özel efekler, 1 dk. bile sürmeyen sahneler icin kimbilir ne kadar ugrasiyorlar.
    suloghornun kaldigi evdeki, daginikli toplarken olan sahneyi cok sevdim ben, ne güzel hersey kendiliginden yerine yerlesiyor, dumb. hangi büyüyü kullandi acep??