857. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 357757807847855856857858859867 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 8.561 ile 8.570 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

ladybug yazdı:
    Manyak guzeldi.

Aglamaktan ve gulmekten helak oldum.

Tek sinir oldugum yer Ginny'nin Harry'nin aykkabilarini bagladigi yerdi. :-x

Haftaya IMAX e kesin gidilecek.

Filmin baslagici tuylerimi urpertti resmen yaw.

Keske daha uzun olsaydi, hemencecik bitti (yuh bana! hahaha )

Deathly Haloows'un kliplerini izlemeyecegime and icerim. Ne cok sey gostermisler hakikaten filmden ozellikle su son hafta icerisinde. Bazilari tabii tahminimizden farkli yerlerdeydi ama olsun ama gormek istemiyorum son filmden parcalar.

Nasil bekliyceksem?
    zor biraz

son sahnelerde cok agladim beden yaw..... birde harry ile slug. hagridin evinde lily üzerine konusurlarken cok üzüldüm, göz yaslarima hakim olamadim, birde draconun wc de aglayisina dayanamadim, cok aci cekiyordu yavrucak....

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

Yuppi, ben de gordum sonucta.

Bir tek Tom Riddle'i nyetimhanedeki klibini gormustum onceden. O yuzden benim icin hemen her sahne yeniydi. Oturdugum yere cakili kaldim.

Espriler cok iyiydi, bu kadar gulmeyi beklemiyordum.

Oyunculuklarini gelistirmisler bence hepsi. Ya da Yates'in basarisi bu...Hepsi cok inandirici idi...Oyunculuk begenme sirasi (benim icin):

1. Tom Riddle
    2. Draco Malfoy
    3. Lavender Brown
    4. Luna Lovegood
    5. Harry Potter

Tom Riddle tuylerimi urpertti. Cok yaman oyuncu o velet yahu. Bellatrix'in ortaligi duman ettigi sahnelerde kendimden tiksindim.

Sonunu cattadanak bitirdiler diye dusunuyordum ki dusundum de kitap da cattadanak bitmisti. Yine de ben biraz drama bekliyordum, 7. ve 8. filmleri bekletmek acisindan...Ne bileyim ben Snape'den soyle clark bakisi filan bekledim herhalde...

Sinemadan cikan kitabi okumayan sahislarin Snape hakkinda ileri geri konusmalari da takdire sayandi.

COk begendim ben sonuc olarak. Aferin Yates'e. (Kizma Burcin).

Mev, onu unutmustum, o ayakkabi baglama sahnesi neydi oyle yav?

Bir de Weasley'lerin evindeki sahnelerin daha cok olmasini isterdim. Kitabi okurken gerilmistim oralarda, filmde cabuk gecti.

Yorum yaparken Tom'u tamamen unutmuşum fakat filmde unutulacak gibi değildi.

Filmde de en az kaitaptaki kadar acıdım Draco'ya. O ağlama sahnesinde yanında olup teselli etmek istedim.

Bizim kız dönsün, gideceğiz.

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

Serendipity yazdı:
    Sinemadan cikan kitabi okumayan sahislarin Snape hakkinda ileri geri konusmalari da takdire sayandi.

COk begendim ben sonuc olarak. Aferin Yates'e. (Kizma Burcin).
    Cok guluyorum ben o kitaplari okumayan sadece izleyen kesime Neslican. Dinlemesi cok zevkli oluyor.

Ben de cok sevdim. Yates'i daha da cok seviyorum artik.

Butun oyuncular acayip gelistirmisler kendilerini degil mi? Yani amator olanlardan bahsediyorum. Ustalar zaten iyi. Ben herkesi daha cok gormek istedim. Kisa geldi bu film bana, doyamadim.

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

elifgencer yazdı:
    Tuğcan dün akşam Purçin teyzesi ile izledi,beğendi ve önceki tüm filmleri birlikte izlediğimiz için anne hafta sonu birlikte gidelim mi dedi bana. Ben de iyi bir kayınvalide olarak istersen Elifle git dedim bakalım.

Aaaa ileride anne birlikte gidelim mi dedigi gunleri ararsin Elif bak. Bence geri cevirmeseydin. Ahanda bir cadi olaraktan yaziyorum buraya.

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

Kesinlik Ginny. Lavander'i oynayan kiza bayildim ben. Cok basariliydi.

Fleur, yatakta Ron'un Hermione'nin adini sayikladiktan sonra Hermione'nin haline ben de bayildim.

Zey.neP yazdı:
    Aysima-Yasemin yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Aysima-Yasemin yazdı:
    ladybug yazdı:

Lavender'i nasil unuturum!

Harikaydi kiz di mi? Cok guldurdu beni!
    Ben daha cok Ron'nun alik alik bakislarina guldum ))

Bence de ya.

Won-Won demesi yok mu, yattım yerlere gülmekten. Bir de Hermione hastanede Ron'un başında beklerken Ron Hermione dedi ya. Bakışlarını gördünüz mü Herm'in. Aslan Herm diyesim geldi.
    Herm, bu filmde mimikleirni, bakislarini daha iyi konrol edebiliyor.
    Aslan Herm tabi, o yapiskana ragmen Ron'nun yanindan ayrilmadi.
    levender harikaydi won-won hahahhahah
    hermle lav-lav hasta odasinda tartisirken arkada dumb, snape ve slughornun (mc gonagall oradamiydi) bakislarina cok güldüm ben

birde lav-lav trende cama kalp yapip R+L yapiyoya, orada danin bakislari cok komikti

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

Puhahahaha! sordugu yazmak istemistim osurdugu gibi olmus.

Ay bayilacam gulmekten

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    Ginny'nin osrdugu yeri komik buldum ben bu sefer cok guldum yahu! Ron superdi resmen koptum ona gulmekten.
    ginny ne yapti??

ron süperdi evek, hele romilda nin cikolatalrini yedikten sonra, slug. a sarilisi falan katildim gülmekten