Trailerda gosterip filmde olmayan yerler vardi ecek Fleurcan. Birkac yer daha vardi ama hatirlamiyorum simdi.
Ah keske sunu da koysalarmis dedigim bir suru yer vardi, bu kitap bayagi uzundu ama bence harika baglamislar. Bazi abuk yerleri saymazsak. Ayakkabi baglama meselesi mesela.
Ben Tonks'un canim dedigini hatirlamiyorum. 2. kere izledigimde dikkat edeyim.
Ginny'nin osrdugu yeri komik buldum ben bu sefer cok guldum yahu! Ron superdi resmen koptum ona gulmekten.
Voldemort'u oynayan cocuklar harikaydi. Bir de Cormac McLaggen'i oynayan cocuk cok iyiydi.
Slughorn da harikaydi!
Ay hepsi superdi o yuzden eksiklere cok uzulmedim.
Keske ayakkabi sahnesi olmasaydi bir de Harry'i Luna degil kitaptaki gibi Tonks bulup Snape'e teslim etseydi.
He bir de keske son sahnede Dumbledore Harry'i dondurup uzerine pelerinini atsaydi kitaptaki gibi yani. Harry'nin hicbirsey yapmadan seyretmesi hosuma gitmedi.Onun karakterine aykiri.
Emma Watson hakkinda da kesinlikle haklisin, harikaydi mimikleri falan. Daniel hala en kotu.
harry_potter yazdı:
Ben de izlemeyeceğim ama fotoğraflara bakarım Lilycan. Ben de ayakkabısını bağlamasına sinir oldum. Çok abuktu. Bir de Ginny'ninin dönüp dönüp evdeki herkese Harry'i sormasına sinir oldum.
Ha bu arada Tonk'sun canım diye Lupin'e hitap etmesine ise ekstra sinir oldum.
Emma ne iyi oyuncu olmuş ya. Hiç beklemiyordum. Bu kızı manken yapmaya çalışıyor ya danışmanları ajansı falan. yazık ediyorlar bize. İyi bir oyuncu olacak bence Emma, kesmesinler önünü.
Mağara sahnesinde Dambi'i de Harry'i de çok beğendim. O ne büyük çaresizliktir. Snape trailer'larda "It's over." diyor du ya ben orayı göremedim, sen gördün mü Lily?