Ginny kizim bak Harry A history kitabinin Almancasi icin cekilise katilabilirsin. Hem de sesli kitap. Belli mi olur belki cikar. Katil mutlaka.
Burada
Ginny kizim bak Harry A history kitabinin Almancasi icin cekilise katilabilirsin. Hem de sesli kitap. Belli mi olur belki cikar. Katil mutlaka.
Burada
Ellen DeGeneres Show'da yayinlanan klibi yuksek cozunurluklu izlemek istersenmiz buraya gidip birini secin cadilarim.
[size=large]Amerika – 15 Temmuz – 56 gün kaldı![/size]
[size=large]Almanya - 16 Temmuz – 57 gün kaldı![/size]
[size=large]Avusturalya- 15 Temmuz – 56 gün kaldı![/size]
[size=large]Hollanda – 15 Temmuz – 56 gün kaldı![/size]
[size=large]Türkiye – 17 Temmuz – 58 gün kaldı![/size]
katildim hemen, sagol annecimladybug yazdı:
Burada
Sağol annecim diyor ya :-x
Görmek istemiyorum ikinize de. Basilik kovalasın sizi.
Bu arada ne buldum.
Saçmalığı ben de farkettim.
Daniel Harry olarak Rubert Ron olarak görünmesine rağmen kızlar kendi gerçek kimliği ile fotoğrafta varlar.
Ne alaka bilmiyorum ama Bellatrix'in bu işte bir parmağı olacağını düşünmedim değil.
kiskanma fransizim güzelim, sende mollye de annecigim diyeharry_potter yazdı:
Sağol annecim diyor ya :-x
Görmek istemiyorum ikinize de. Basilik kovalasın sizi.
Bu arada ne buldum.
Saçmalığı ben de farkettim.
Daniel Harry olarak Rubert Ron olarak görünmesine rağmen kızlar kendi gerçek kimliği ile fotoğrafta varlar.
Ne alaka bilmiyorum ama Bellatrix'in bu işte bir parmağı olacağını düşünmedim değil.
sacma olsada güzel resim ama bellatrix kirkyilda bir bi ise yaramis
o ara : accio cete
Haber yok bu aralar.
Tarihleri tazeleyeyim dedim ben de o ara
[size=large]Amerika – 15 Temmuz – 53 gün kaldı![/size]
[size=large]Almanya - 16 Temmuz – 54 gün kaldı![/size]
[size=large]Avusturalya- 15 Temmuz – 53 gün kaldı![/size]
[size=large]Hollanda – 15 Temmuz – 53 gün kaldı![/size]
[size=large]Türkiye – 17 Temmuz – 55 gün kaldı![/size]
Bill'in kim olduğu belli oldu ve ben onu boşadım. Artık kesinlikle kimse benim yanımda Bill demesin. Bildiğim tüm lanetleri savururum.
Yine kaldım bir başıma. En azından shellcottage'im var. Evimdeyim. Kimse bilmez ne durumdayım. Ne arayanım var ne soranım.
Türkü çığırıyorum Godric's Hallow dolaylarından...
Baslarsin yine Harry'e asilmaya.
Bill seni Shell Cottage'dan $utlamasin da
harry_potter yazdı:
Bill'in kim olduğu belli oldu ve ben onu boşadım. Artık kesinlikle kimse benim yanımda Bill demesin. Bildiğim tüm lanetleri savururum.
Yine kaldım bir başıma. En azından shellcottage'im var. Evimdeyim. Kimse bilmez ne durumdayım. Ne arayanım var ne soranım.
Türkü çığırıyorum Godric's Hallow dolaylarından...