Hala mi uyuyorsun Luna cadisi uyan artik.Simya'ninAnnesi yazdı:
Zzzzzzzzzzz....
Hala mi uyuyorsun Luna cadisi uyan artik.Simya'ninAnnesi yazdı:
Zzzzzzzzzzz....
Melez Prens muzik albumu 7 Temmuz'da satisa cikiyormus cadilar.
Mundungus gelmiş
Hoşgeldin fakat geç geldin. Açıkta birşey bırakmadık. İlle de birşey çalacağım diyorsan Lily ve Bellatrix'den çalabilirsin. Biz sana mani olmayalım.
maximum_moment yazdı:
bowling çetesi ile bi alakanıs farmı
Bill'in fake resmi yayımlandı. Ona atladınız birşey demedim ama SHELLCOTTEGE'İMDEN UZAK DURUN!!! :-x :-x :-xZey.neP yazdı:
fleur cadisini kovalim, biz yerleselim lilim nasilsa abimin eviladybug yazdı:
Ayyyy! manzara var ya ayni hayal ettigim gibi cadilar.
Sectumsempra!
Rahatladım.
Ne yani? En son ben ve Hermione mi izleyeceğiz? Yani Avustralya cadısından bile mi geç?Zey.neP yazdı:
bunu hergün yapacakmisin lilican?? cok güzel olmus, merci sekerimladybug yazdı:
[size=large]Amerika – 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]
[size=large]Almanya - 16 Temmuz – 73 gün kaldı![/size]
[size=large]Avusturalya- 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]
[size=large]Hollanda – 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]
[size=large]Türkiye – 17 Temmuz – 74 gün kaldı![/size]
Avustralya cadısında ayın 15'i olduğunda bizde daha ayın 14'ü olacak ve bizim tarihimiz gelene kadar 3 gün kalıyor.
Bak Ginny, Harry'nin karısıyım diye o kadar hava bastın. Ne oldu? Önce anasına seyrettirecek. Senin anana bile daha önce izletecek. Yıllarca kendisiyle ölüme giden canından çok sevdiği arkadaşları diye palavra sıktığı Hermione ve Ron'da böylelikle en sona düştü. Ay durun ben en çok onlara güleyim.
Peh!
dabi dabiayben yazdı:
yani yazıyı düzelttim ama yanlış kısmını hemen yakalamışsınız helllaaal sizeZey.neP yazdı:
merlin senin müstahakini versin hemi fleurden kurtulamadim bide sen ciktin simdi karsima :-xayben yazdı:
yok ben bahcedeki kulubede kalamam ben haryy le sizin yatak odanızda kalırım ronla sizde nereye kıvrılırsanız kıvrılın
ben ronla sizin yatak odanızda kalıcam harry le siz istediğiniz yere kıvrılın demek istedim
sonra gördüm ve düzelttim yane
Şuradan bal kabağı uzatayım Bellacım. ŞerefeSerendipity yazdı:
Lile, o guzel kalbim ile sana komurlugun en nazcizane kosesinde yer ayirmistim ama vazgectim simdi.
Agac kovugunda ayatiracagim seni.
ladybug yazdı:
Bababababa! Basinin ustunde yerimiz varmis! Orasi da klubeymis! Babababa! :-xZey.neP yazdı:
aaa tabiyki davet ederim, basimin üstünde yeriniz var, bahcedeki klübe haziirrr ve naziir sizi bekliyor
Orada Bellatrix kalacak bir kere.
Shellcottege'im condo'dan güzel olunca Harry'e sulanma işi yatmaya başladı. Bella condo'ya konacak asıl. Biliyorsun bunu kaç kez açıkça söylemişti.Zey.neP yazdı:
valla benim bi sucum yok bellacim, gelen harrye sulaniyo giden harrye sulaniyo, alistim gari paylasmayiSerendipity yazdı:
Ay biktim sizin Yalan Ruzgarivari entrika iliskilerinizden.
ayben yazdı:
yani yazıyı düzelttim ama yanlış kısmını hemen yakalamışsınız helllaaal sizeZey.neP yazdı:
merlin senin müstahakini versin hemi fleurden kurtulamadim bide sen ciktin simdi karsima :-xayben yazdı:
yok ben bahcedeki kulubede kalamam ben haryy le sizin yatak odanızda kalırım ronla sizde nereye kıvrılırsanız kıvrılın
ben ronla sizin yatak odanızda kalıcam harry le siz istediğiniz yere kıvrılın demek istedim
sonra gördüm ve düzelttim yane
harrycim evde bana özel gösteri yapacak HIIHHHharry_potter yazdı:
Ne yani? En son ben ve Hermione mi izleyeceğiz? Yani Avustralya cadısından bile mi geç?Zey.neP yazdı:
bunu hergün yapacakmisin lilican?? cok güzel olmus, merci sekerimladybug yazdı:
[size=large]Amerika – 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]
[size=large]Almanya - 16 Temmuz – 73 gün kaldı![/size]
[size=large]Avusturalya- 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]
[size=large]Hollanda – 15 Temmuz – 72 gün kaldı![/size]
[size=large]Türkiye – 17 Temmuz – 74 gün kaldı![/size]
Avustralya cadısında ayın 15'i olduğunda bizde daha ayın 14'ü olacak ve bizim tarihimiz gelene kadar 3 gün kalıyor.
Bak Ginny, Harry'nin karısıyım diye o kadar hava bastın. Ne oldu? Önce anasına seyrettirecek. Senin anana bile daha önce izletecek. Yıllarca kendisiyle ölüme giden canından çok sevdiği arkadaşları diye palavra sıktığı Hermione ve Ron'da böylelikle en sona düştü. Ay durun ben en çok onlara güleyim.
Peh!
Görüyorsun değil mi Bella, kapıdan kovsan bacadan geliyor.ladybug yazdı:
Hadi len ne yapar ederim giderim bir yerlerden eve.
Serendipity yazdı:
Lile, o guzel kalbim ile sana komurlugun en nazcizane kosesinde yer ayirmistim ama vazgectim simdi.
Agac kovugunda ayatiracagim seni.
ladybug yazdı:
Bababababa! Basinin ustunde yerimiz varmis! Orasi da klubeymis! Babababa! :-xZey.neP yazdı:
aaa tabiyki davet ederim, basimin üstünde yeriniz var, bahcedeki klübe haziirrr ve naziir sizi bekliyor
Orada Bellatrix kalacak bir kere.