teşekkürler....
en azından anneler bazı okullarda yaşadıkları olumlu olusuz şeyleri paylaşır ve bu bize bir fiir kılavuz olur
sevgiler
teşekkürler....
en azından anneler bazı okullarda yaşadıkları olumlu olusuz şeyleri paylaşır ve bu bize bir fiir kılavuz olur
sevgiler
Benim kendi deneyimim yok, ancak deneyimleri olan yakınlarımın ve tanıdıklarımın seçimi Özel Yüzyıl Işıl Okulları.
http://www.yuzyilisil.k12.tr/
Merhaba,
Oğlum 2007 doğumlu. Eylül 2011'de 5 yaş sınıfı için özel anaokulu (aynı zamanda da ilkokul olarak da düşüneceğimiz okul)arıyorum. Küçük Prens ile ilgili olumlu bilgiler aldım. Eşim okul ile görüştüğünde de çocuğumuzu verebileceğimiz bir okul olduğunu düşündük. Ancak okuduğum kadarıyla bu okul hakkında çocuğunuzdan dolayı bilginiz ve tecrübeniz bulunmaktadır. Benimle bu okul hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Oğlum küçük prense gidiyor ama, sanırım size uymaz, çok uzakta Samandıra'da.
Oğlum küçük prens 8. sınıfta. Öğrenmek istediklerinizi sorarsanız yardımcı olmaya çalışırımhulyadayioglu yazdı:
Merhaba,
Oğlum 2007 doğumlu. Eylül 2011'de 5 yaş sınıfı için özel anaokulu (aynı zamanda da ilkokul olarak da düşüneceğimiz okul)arıyorum. Küçük Prens ile ilgili olumlu bilgiler aldım. Eşim okul ile görüştüğünde de çocuğumuzu verebileceğimiz bir okul olduğunu düşündük. Ancak okuduğum kadarıyla bu okul hakkında çocuğunuzdan dolayı bilginiz ve tecrübeniz bulunmaktadır. Benimle bu okul hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Oğlum küçük prense gidiyor ama, sanırım size uymaz, çok uzakta Samandıra'da.
şişli terakkiden çok memnunum
Off stres başladı gene.
İki yıldır iki okul denedik ve memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Kayıt sırasında verdiklerisözlerini tutmadılar. Ve maalesef ikisi de evime yürüme mesafesindeki okullardı.
Önümüzdeki yıl anasınıfına (hazırlık) başlayacak oğlum. Burs için başvuracağım birçok okula , pek umutlu değilim ama. Olmazsa bu yıl ki okula gönderip ilkokul 1 için Beyazıt Ford Otosan da şansımızı deneyeceğiz. Oğlumun danışmanının listesinde
ielev
taş
mef
coşkun eğitim kurumları (özel sınıfı) var. Taş ın bursundan umutlu değil , çok nadir veriyorlarmış ama diğerleri için kendisi konuşacakmış.
Oğlum 5. senesinde Marmara Eğitim Kurumlarında.
Çocuğu belli bir düzende, disiplinli ama çok da sıkmadan,bunaltmadan bir eğitimi var. Sosyal etkinlikleri çok.
Sosyal etkinlikleri sadece çocuk için değil aileler için de var. Aileyle iletişimleri de hoşuma gidiyor. En azından kendi adıma söyleyebiliyorum ki rehberlik servisinden oldukça memnunum.
Okuluna gitmek istemediği bir gün olmadı bugüne kadar. Haftasonları okulda birçok alanda kurslar var ücretsiz. Eksik kaldığı dersleri haftasonu takviye kurslarıyla tamamlayabiliyor. Bizimkiler bu sene cmt. yarım gün sbs hazırlık kursuna gidiyor.Ücretsiz okul veriyor.
Okulun konumu açısından da ormanın ortasında ve tertemiz egsozsuz bir havaya sahip.(oğlumdaki rahatsızlığı sebebiyle ilk tercihim sebebim olmuştu bu) İlk akla gelen ulaşımı. 5 senede hiç yolu kar nedeniyle kapanmadı.
NİLGÜN-MELİS yazdı:
log yazdı:
istek vakfi okullari ve marmara egitim kurumlari ile ilgili kimse bir sey yazmamis. varsa cocuklarini bu okullara gonderen tecrubeli anneler, onlarin da fikirlerini/yorumlarini alabilir miyiz?
tesekkurler...
Melis Marmara Eğitim kurumları anasınıfına başladı bu sene..
neden orası derseniz
1.Ekonomik
2.evimin yakınında 2 okul var, ikiside tercihim olamadı.
biri Doğa Koleji bu okulun konsepti uygun değil kızıma
ikincisi TED bu okulunda parası uygun değil bütçeme..
Geriye kalanlar arasından,Bilfen,Eyüboğlu vb..tercih yaptık.Uzak olmasına rağmen MEK seçtik
diğer sebebler;
çocukları puan manyağı yapmayan, sosyal yönleri güçlü bir okul olması..
birde eşimin işine yakın,ani bir durumda 15 dakikada ulaşıp alabilir melisi..çünkü ben avrupa yakasında çalışıyorum.
birkaç sebebim daha var , zaman bulunca onlarıda yazarım..
bu arada, güzel bir forum olmuş
Bilfen'den çok memnunuz.
Aaa cidden mi? Benim oğlum da Marmara Eğitim kurumunda 5. sınıfta ve SBS grubunda , yüzmede takımında . açılışta gitar çalmıştı. Mutlaka sizinkiyle tanışıyorlardır. Oğlunuzun adı ne? Benimki Bora .
ilkokulda burs oluyor mu ?gecekusu yazdı:
Önümüzdeki yıl anasınıfına (hazırlık) başlayacak oğlum. Burs için başvuracağım birçok okula , pek umutlu değilim ama. Olmazsa bu yıl ki okula gönderip ilkokul 1 için Beyazıt Ford Otosan da şansımızı deneyeceğiz. Oğlumun danışmanının listesinde
ielev
taş
mef
coşkun eğitim kurumları (özel sınıfı) var. Taş ın bursundan umutlu değil , çok nadir veriyorlarmış ama diğerleri için kendisi konuşacakmış.