Dün haberi okurken nutkum tutuldu...Yapılacak birşeyler olmalı...
Dün haberi okurken nutkum tutuldu...Yapılacak birşeyler olmalı...
Bu forum amacına ulaşınca kendileriyle iletişme geçmek isteyeceğim. Bizlerin yanlarında olduğunu haber vereceğim Çiğdem, teşekkür ederimcigdemay yazdı:
http://www.cocukistismarinionleme.org/
boyle bir site buldum. ankara merkezli sanirim. inceliyorum, inceleyiniz...
İşte konu bu olunca özellikle ,idam geri gelsin çocuklara bu vahşeti yapanlar anında idam edilsin istiyorum.
Sabah gazetede okudum.
Hırsızın biri bir eve giriyor ve evin çocugunun boğazına dayıyor bıçağı ve çocuğun babasından ne isterse alıyor..O çocugun o anki korkusunu düşünebiliyor musunuz?
TEŞEKKÜR EDERİM.
FEZA
sanırım bunun cözümünü bulmak zorundayız gerekirse imza kampantası gerekirse belli mercilere hep beraber atacağımız maillerle
bu slaytlar o kadar cok geliyorki ben bakarken mahvoluyorum kendimce küfür ediyorum bencil olmayıp bir şeyler yapmamız lazım ta en başından çocukları kurtarabilsek keşke yara almadan kırılmadan yıkılmadan
Ne yapılacaksa ben de varım arkadaşlar...
kendimi 8 yaşında cocuk düşünüp bıcağı boynumda hayal etmesi bile kötü yaşaması ise ölüm gibi birşeydirAnci yazdı:
İşte konu bu olunca özellikle ,idam geri gelsin çocuklara bu vahşeti yapanlar anında idam edilsin istiyorum.
Sabah gazetede okudum.
Hırsızın biri bir eve giriyor ve evin çocugunun boğazına dayıyor bıçağı ve çocuğun babasından ne isterse alıyor..O çocugun o anki korkusunu düşünebiliyor musunuz?
Toplumsal olarak bir cinnetin kucağındayız sanki. Tabiki bu durumdan ilk canı yananlar çocuklarımız oluyor.ayben yazdı:
sanırım bunun cözümünü bulmak zorundayız gerekirse imza kampantası gerekirse belli mercilere hep beraber atacağımız maillerle
bu slaytlar o kadar cok geliyorki ben bakarken mahvoluyorum kendimce küfür ediyorum bencil olmayıp bir şeyler yapmamız lazım ta en başından çocukları kurtarabilsek keşke yara almadan kırılmadan yıkılmadan
Artık birşeyler yapmaya başlamazsak tümden kaybedeceğiz insanlığımızı
Ne içinFeza_Anne yazdı:
TEŞEKKÜR EDERİM.
FEZA
seninde başta dediğin gibi çocuklarımızın kendi anne babasını seçme hakkı yoktu bizlerinde kendi anne babamızı seçme hakkımız yoktu sonuçta o igrenç insanın çocuğu olarak bizde doğabilirdikharry_potter yazdı:
Toplumsal olarak bir cinnetin kucağındayız sanki. Tabiki bu durumdan ilk canı yananlar çocuklarımız oluyor.
Artık birşeyler yapmaya başlamazsak tümden kaybedeceğiz insanlığımızı
oturup düşünmek lazım