Bu liste gerçekten iyi olmuş.
Eksiklerimi hatırlattı bana tşkler.
Bu liste gerçekten iyi olmuş.
Eksiklerimi hatırlattı bana tşkler.
Sevgili Bulubulucum
Bu liste sadece tek tatile giderken yanınıza almanız gerekenleri kapsamıyor ki.
Yanına ne almak isterlerse listede var .Hepsini götürmek şart değil,aklınıza gelmesi açısından yazdım efenim.
Mesela arabayla gideceğim tatile ,uçurtma ,kova kürek vs gibi bilumum şeyleri de koyarım ,niye gittiğim yerde kazıklanayım ?
Uçakla gidilirse ,bizde fix 2 valiz var .Bir de uçakta yanımızda çocuklar için alınan ve içinde oyuncak,kitap,abur cubur olan küçük sırt çantası ..
Ama bu sefer gidersek azmettim tek valizle yola çıkacağım.Normalde her güne en az 1 hatta çocuklara bir kaç çamaşır koyuyorum.Bu sene herkes pis pis giyinsin banane .4 kişi tek valiz olacak o kadar
blueblue yazdı:
not2: hahahaa ben bu forumu daha evvel gormus, yazmisim bile ya. simdi donup okuyunca kendimi gordum faydali bir eser olan bir kac kucuk yemek kutusu almaktan bahsetmisim. acik bufelerden cocuklara meyve, ceviz, kayısı kurusu, cukulataya bulanmis cilek falan çalip plajda daha sonra yemek icin
valla kutu mutu tasiyamam..
restoran görevlisine gidip bir kagit tabak isterim yada porselen tabagi alir, sonra getiririm derim. biri yasak masak gibi laf ederse, ki bana genelde böyle bir sey söylemeye cesaret edemiyorlar, öyle bir otoriteyle götürüyorum ki otel sanki benim , ama cesaret eden cikarsa, cocugun midesi bozuk baska türlü olmasi imkansiz derim
hadi hayırlısı bakalim.Ama bu sefer gidersek azmettim tek valizle yola çıkacağım.....4 kişi tek valiz olacak o kadar
ama bende soylemesi tek bir tane dev bavul yerine 3 tane kucuk boy bavulu tercih ederdim ben.
herkes kendi bavuluna sahip ciksin diye.
yoksa tüm tatilde herkesin donunun, fırcasinin, terliginin envantercibaşısı olurum
Deniz artı bir diyorumDeniz.. yazdı:
blueblue yazdı:
not2: hahahaa ben bu forumu daha evvel gormus, yazmisim bile ya. simdi donup okuyunca kendimi gordum faydali bir eser olan bir kac kucuk yemek kutusu almaktan bahsetmisim. acik bufelerden cocuklara meyve, ceviz, kayısı kurusu, cukulataya bulanmis cilek falan çalip plajda daha sonra yemek icin
valla kutu mutu tasiyamam..
restoran görevlisine gidip bir kagit tabak isterim yada porselen tabagi alir, sonra getiririm derim. biri yasak masak gibi laf ederse, ki bana genelde böyle bir sey söylemeye cesaret edemiyorlar, öyle bir otoriteyle götürüyorum ki otel sanki benim , ama cesaret eden cikarsa, cocugun midesi bozuk baska türlü olmasi imkansiz derim
oyyyy ben bu yil bavulumdan ezik karakterimi cikarayim bari bak biraz daha hafifledim
Yok devasa valiz olmayacak.Dedim ya azmettim. 7 güne 2 çamaşır herkeseblueblue yazdı:
hadi hayırlısı bakalim.Ama bu sefer gidersek azmettim tek valizle yola çıkacağım.....4 kişi tek valiz olacak o kadar
ama bende soylemesi tek bir tane dev bavul yerine 3 tane kucuk boy bavulu tercih ederdim ben.
herkes kendi bavuluna sahip ciksin diye.
yoksa tüm tatilde herkesin donunun, fırcasinin, terliginin envantercibaşısı olurum
Zaten valizcibaşı benim ,kim olcak ki başka ? Yeter ki ellemesinler valize.Ben hallederim
listede fular, $al ve taki yok..
cok önemlidir
Çok faydalı bir forum olmuş,iğneden ipliğe ne ararsan var
Bu da benim Türkiye'ye 2 haftalik tatil listem..
Liste uzun diyen benmiydim.? geri alayim bari..
2 cift yazlik ayakkabi
2 çanta
1 cift kosu ayakkabisi
2 adet kosu ayakkabisina mini spor corap
3 elbise, biri uzun hippi digeri kisa sahil elbisesi ücüncüsü de chiky micky bir sey
2 Şal
1 ince mont
2 Şapka
2 cift günes gözlügü
8 kilot 2 sütyen
4-5 asliki yada sifir kollu bluz
1 keten pantolon
1 kot pantolon
1 kot etek
3 bikini
2 Şort
1 tane deniz havlusu
2 Kitap
1 gecelik
takilar
cep telefonu + Şarj Cihazı
Fotog mkn. +şarj aleti
Leo:
2 ayakkabi biri sandalet biri spor
5 cift corap
1 ince mont
2 Yüzme gözlügü
1 tane deniz havlusu
2 sapka
8 kisa kollu tshirt
8 kilot
4 short
3 mayo
2 pantolon, biri kot
1 cift pijama
3-4 kitap
2 puzzle
boyama kalemleri ve defter
2 yumusak oyuncak
2 tane su tabancasi tarzi oyuncak
7-8 tane minik oyuncak..
araba koltugu
diger:
Diş macunu, fırçası (leo icin de)
Güneş kremi (leo icin de)
ates düsürücü (leo icin)
Parfüm
Tarak
Makyaj malzemeleri
Toka, sac bagi
.
Laptop + sarj aleti bilimum kablolar..cikardim. sevgilinkini kullanacagim..