8. Sayfa - Toplam 11 Sayfa var BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 103 sonuçtan 71 ile 80 arasındakiler gösteriliyor.

Re: KONYA GRUBU İLK BULUŞMAMIZ 2 EYLÜL SA:15:00 DA

emirim yazdı:
    merhaba arkadaşlar,
    ilk olarak blue-münevver arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum forumla ilgilendiği için. ben haftasonları nette olamıyorum.
    geçmiş iletileri gözden geçirdiğimde bütün ekibi ilk etapta birarada toplamanın mümkün olmadığını gördüm. bu nedenle ilk buluşmayı bir kez ertelersek araya ramazan giriyor, sürenin uzayıp gideceği düşüncesi ile 2 eylül 2006, sa: 15:00 da TOPLANALIM diyorum. Mekan Kulesite karşısındaki ELİT RESTAURANT (çoğunluğun kararı).
    katılımcı arkadaşlar son kez fikir belirtirse sevinirim. bu arada digital makinalarınız varsa lütfen getiriniz. benimkini Emir su kovasına attı . resimlerde kara bir nokta var . gene de idare ediyoruz onunla.
    aramızda papparazzi olayını sevmeyen arkadaşlarımız var. resimleri paylaşma konusunu bir düşünürüz .
    görüşmek dileği ile sevgiler...
    evet arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum...

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Cevap..

2 Eylül de Konya dışındayız bi dahaki olursa inşallah

Re: Cevap..

inş. fundacım...hoşçakal
    MİRBE yazdı:
    2 Eylül de Konya dışındayız bi dahaki olursa inşallah

Re: KONYALI ÜYELER NERDESİNİZ?

sudeda yazdı:
    arkadaşlar sizde şu buluşmayı pazar yapsanızda aksilik olmaz ise bizde size katılsak.bak şimdilik bahar ve ben varız.diğer ankara ekibide eminim katılır ve sınırları zorlamaya devamm ederiz.düşünün bakalım.zaten arapkirli kirli fundaylada sizlerlede tanışamk isterimmmm
    BİZ GELEMİYORUZ

emirim yazdı:
    emirim yazdı:
    merhaba arkadaşlar,
    ilk olarak blue-münevver arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum forumla ilgilendiği için. ben haftasonları nette olamıyorum.
    geçmiş iletileri gözden geçirdiğimde bütün ekibi ilk etapta birarada toplamanın mümkün olmadığını gördüm. bu nedenle ilk buluşmayı bir kez ertelersek araya ramazan giriyor, sürenin uzayıp gideceği düşüncesi ile 2 eylül 2006, sa: 15:00 da TOPLANALIM diyorum. Mekan Kulesite karşısındaki ELİT RESTAURANT (çoğunluğun kararı).
    katılımcı arkadaşlar son kez fikir belirtirse sevinirim. bu arada digital makinalarınız varsa lütfen getiriniz. benimkini Emir su kovasına attı . resimlerde kara bir nokta var . gene de idare ediyoruz onunla.
    aramızda papparazzi olayını sevmeyen arkadaşlarımız var. resimleri paylaşma konusunu bir düşünürüz .
    görüşmek dileği ile sevgiler...
    evet arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum...

Rica Ederim Degerli arkadasım....Ben tsk edıyorum Bu forumu acıp sahıp cıktıgınız ve bu toplantıya vesıle oldugunuz ıcın..

Benden Ok.Belırttıgım gıbı inş..Görusmek dılegımle...

Makına getırırım inş..Bızımkıne hala su kacıramadılar ellerıne gecırseler emınım bızımkıde oyle olurdu, yeterkı saglık olsun
    Sevgılerımle....

Forum yukarı yukarı en yukarı

Konya dısındakı uye arkadaslarımız...
    Pazar gunu kesın olarak gelebıleceksenız,sanırım Emırım arkadasımız son olarak bır tarıh degısıklıgı yapabılırler..

Su an kendılerı yoklar sıtede...
    Sızlerde katılmak ıstersenız ayın 2.degılde 03.pazar gunude olabılır....

Ltf fıkırlerınızı yazın..Emırım ıcınde uygunsa degısıklık yapabılırler...

Son tarıh degısıklıgı olacaktır tum arkadaşlarımızın bılgısıne...

Son durum...
    Uysalay,akares,Sevılsan,Blue,Emırım....

Forumu takıp etmeye devam ltf...
    sevgılerımle..

arkadaşlar hepinize tşk ederiz.aranızada olmayı çok istedik ve burda ki bütün herşeyi ayarladık baharla ama dediğimiz gibi olmadı malesef.o günde bahar ve benim evlilik yıldönümümüz olmasınında payı yok değil.siz tanışın kaynaşın ve en kısa zamanda bizi bekleyin.bizler içinde bir gün toplanırsınız sanırım.öyle değil mi size iyi eğlenceler... ama söz veriyoruz bi aksilik olmazsa en kısa zmaanda sizlerle tanışmak için geleceğiz.sevgiler...

sudeda yazdı:
    arkadaşlar hepinize tşk ederiz.aranızada olmayı çok istedik ve burda ki bütün herşeyi ayarladık baharla ama dediğimiz gibi olmadı malesef.o günde bahar ve benim evlilik yıldönümümüz olmasınında payı yok değil.siz tanışın kaynaşın ve en kısa zamanda bizi bekleyin.bizler içinde bir gün toplanırsınız sanırım.öyle değil mi size iyi eğlenceler... ama söz veriyoruz bi aksilik olmazsa en kısa zmaanda sizlerle tanışmak için geleceğiz.sevgiler...
    merhaba, öncelikle bahar a ve size nice mutlu yıllar diliyorum.
    münevver arkadaşımın da belirttiği gibi eğer Ankara grubu gelebilir ise pazar günü toplanabiliriz. pazar günü sa: 15:00 veya öğleden sonra herhangibir saat bana uyar. lütfen fikirlerinizi, katılıp katılamama durumunuzu bana bildiriniz.
    sevgiler....

İLK BULUŞMAMIZDA SON DURUM: 3 EYLÜL SA:15:00 DA

ARKADAŞLAR GELEN İSTEKLER DOĞRULTUSUNDA BULUŞMA GÜNÜMÜZ 3 EYLÜL 2006, PAZAR, SA: 15:00 OLARAK DEĞİŞMİŞTİR.

GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...

Re: İLK BULUŞMAMIZDA SON DURUM: 3 EYLÜL SA:15:00 DA

size iyi eglenceler.

ben gelemiycem bildiriim dedim.