Melez Prens Action figürlerini gördünüzmü Cadilar??
Melez Prens Action figürlerini gördünüzmü Cadilar??
bu vampir neden böyle cirkin yahu?? bi yanlislik var
Ben likini koymustum gelinim.
Sagolasin resimleri koymaya vaktim olmamisti.
Cok guzeller degil mi?
görmemisim kaynanacagimladybug yazdı:
Ben likini koymustum gelinim.
Sagolasin resimleri koymaya vaktim olmamisti.
Cok guzeller degil mi?
ben cok güzelim bence harryde fena degil hani
Zey.neP yazdı:
Vampirlerin gerçek yüzü Ginny
Benim bu gelin cok uysal.
Soyle bir kere ellerini sacina dolasa bak bir daha ugrasiyor musun ama dedim ya cok uysal.
harry_potter yazdı:
Zey.neP yazdı:
Vampirlerin gerçek yüzü Ginny
Bugüne kadar hep senin gönlünü yaparak, senin onayını alarak birşeyleri yapmak istedim Lily. Gördüm ki buna imkan yok.ladybug yazdı:
Soyle bir kere ellerini sacina dolasa bak bir daha ugrasiyor musun ama dedim ya cok uysal.
Seni DeathEater'lara havale ediyorum. Belatrix bir yardımcı ol. Şu çok konuşan eski Zümrüdüanka Yoldaşı'nın icabına bakalım. Onunla tüm işlerim aksıyor. Zamanında sevdiceğin, çitlenbiğin Voldi öldürmüş olabilir. Ne var ki hala konuşuyor
Hadi ordan, ben hepinizden guzelim.
Zey.neP yazdı:
ben cok güzelim bence harryde fena degil hani
Eski yoldas kim, kimi oldurmus Voldi, Molly'nin gelini kim son olarak?
Yediniz bitirdiniz beni, Merlin islah etsin sizi.
harry_potter yazdı:
Bugüne kadar hep senin gönlünü yaparak, senin onayını alarak birşeyleri yapmak istedim Lily. Gördüm ki buna imkan yok.ladybug yazdı:
Seni DeathEater'lara havale ediyorum. Belatrix bir yardımcı ol. Şu çok konuşan eski Zümrüdüanka Yoldaşı'nın icabına bakalım. Onunla tüm işlerim aksıyor. Zamanında sevdiceğin, çitlenbiğin Voldi öldürmüş olabilir. Ne var ki hala konuşuyor
Diyosun
harry_potter yazdı:
Bugüne kadar hep senin gönlünü yaparak, senin onayını alarak birşeyleri yapmak istedim Lily. Gördüm ki buna imkan yok.
Basa cikamayacagini anladin ve kiviriyorsun yani Fleur cadisi? Bellatrix'den medet umuyorsun? HA HA HA derim buna ancak.
harry_potter yazdı: