1900lerde dogmamis ki nereden bilsin evladim.
serpil-hale-hande yazdı:
Kustah!!!! Al sana sirrakkk! di mi
Daha kucuk o kardes.. Bizimkinin yasadigi cagda barlarda surtmek normal . Edwardin caginda olsaydi da gorseydim ben onu..
1900lerde dogmamis ki nereden bilsin evladim.
serpil-hale-hande yazdı:
Kustah!!!! Al sana sirrakkk! di mi
Daha kucuk o kardes.. Bizimkinin yasadigi cagda barlarda surtmek normal . Edwardin caginda olsaydi da gorseydim ben onu..
serpil-hale-hande yazdı:
Ay buna daha cok guldum.
serpil-hale-hande yazdı:
Bencede..Sen su an hala $oktasin..O yuzden kendi dusuncelerini kristen e yansitma bakiim... HImmm.( Adile NAsit edasiyla)
2030'dan once bitiremez Anci bence.Serendipity yazdı:
Anci, bu kitabi da HP'den sonra okumaya baslasana...
2012'de tartisiriz belki...
Anci yazdı:
ceee
Aslanim Jacob.
serpil-hale-hande yazdı:
Mevhibe duymasin ama hersey beklenir o subyanci Jacobdan.BAk bir de bunu yapmis hain..Serendipity yazdı:
Ay, bayilacagim.
Jacob yapmis bunlari da, di mi?
serpil-hale-hande yazdı:
BAk bir de bu var Neslicanim.Serendipity yazdı:
Serpil, nereden buluyorsun bu resimleri yahu?
Oldum gulmekten.
huuu vampir milleti napiyonuz??
bir selam vereyim dedim, baska forumlara kanli saldirilarda bulunmaya basladim
resimleri takip ediyorum devamli.
tr dede cikiyormus kitaplar, hadi gözü aydin tüm türk vampir milletinin
selam Zeynep,
napiyorum..
son günlerde Robert uslu oldugu icin yeni resimler yok, filmin ek sahneleri cekildigi icin oradanda bir haber cikmadi.
aktüel bir habere rastlamadim kisacasi. zamani bazi FF lerle okuyarak geciriyorum,.
the Horst hakkinda iyi kritikler okudum, bizim yasa hitap ediyormus.
baska vampir kitaplari okumusmuydun ? okuduysan hangileri. anne rice en iyi vampir roman yazari deniyor.
yarin kütüphanede varsa bakacagim
hostu merak ediyorum bende, fakat okunacak kitaplar birikti,
eragon 2 yi okuyorum simdi,
sonracima ansiklopedi gibi ken folletin "tore der welt" bekliyor yatagin bas ucunda,
ben onu bitirene kadar eragon 3 cikar herhal (ekim sonu)
ondan sonra 4.12 de J.K yin "märchen der beedle dem barden" cikar
belki ondan sonra hosta sira gelir
ondan sonrada 14 subatta da "BISS ZUM ENDE DER NACHT" yuppiiiii )))
gece hafta realde gördüm birsürü vampir kitaplari segilemisler,
bir durup bakayim dedim sonrada sanki bizim vampirleri aldatacakmis gibi oldum vazgectim.
güzel birseyler bulursan haber et.
ken follet' in kitabini esime alacagim, onun yazari cünkü. kitaplarini arabada dinliyor. son kitabini bende merak ettim.
aslinda the host' u alacaktim, gecenin bir yarisi baska bir vampir serisiyle karsilastim. yani anlacayagin Cullen lerden sona baska vampirlerle tanistim
ki cullenler bunlarin yaninda cok terbiyeli kaliyor. yeni vampirler cok edepsiz
neyse konu dagilmasin,
funfiktion okumaya ne dersin ? amator BIss yazanlar var. bir kac hikayeyi begendim istersen gönderirim.
hatta bir tanesi cok basarili, kisa ama bayildim diyebilirim
eclipseden devam edilmis, yazan kisi Stephenie'ye fena halde rakip olabilir desem
bu arada serpil'in vampirligi tescilenmistir, ne zaman gelsem burda, artik uyumuyor galiba
isteriiiimmS!BEL yazdı:
........
funfiktion okumaya ne dersin ? amator BIss yazanlar var. bir kac hikayeyi begendim istersen gönderirim.
hatta bir tanesi cok basarili, kisa ama bayildim diyebilirim
eclipseden devam edilmis, yazan kisi Stephenie'ye fena halde rakip olabilir desem
......
ken folletin son kitabini okumadan "die säulen der erde" yi tavsiye ederim sana ozaman, bu yeni cikan onun devami "gibi" cünki.