70. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 2060686970717280 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 691 ile 700 arasındakiler gösteriliyor.
  1. KÖFTE YAĞMURU

Birce dün arkadaşıyla birlikte izledi bu filmi.

İkisi de beğenmiş filmi,arkadaşı söyledi,Birce ağlamış hatta,duygusal mıydı bilmem ki!

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

http://www.sinema.com/film/6624/sahtekar

Annelerin mutlaka izlemesi gereken bir film.
    Cok cok duygusal
    Ilk yarim saat cok agir gidiyor sonrasi cok heyecanli
    Mutlaka izlenmeli diyorum

http://www.netkeyfim.com/sinema/tabu-sinema-filmi.html

Cok ovulen bir film, gittim aldim bu heyecanla izlemeye basladim,fakat umdugumu bulamadim

Filmin sonuna kadar hep biseyler olsun diye bekledim
    ,basindan sonuna kadar agir bir film

Beyond a Reasonable Doubt (2009)

Tür: Dram, Gerilim, Gizem
    Yönetmen: Peter Hyams
    Senaryo: Douglas Morrow, Peter Hyams
    Yapımcı: Moshe Diamant, Mark Damon, Limor Diamant, Michael P. Flannigan
    Görüntü Yönetmeni: Peter Hyams
    Yapım: 2009 – ABD
    Oyuncular: Michael Douglas Jesse Metcalfe Amber Tamblyn Joel Moore James B. Mcdaniel
    Vizyon Tarihi:12 MART 2010
    Filmin Konusu: Michael Douglas’ın başrolünü oynadığı filmde oyuncu kadrosu dikkati çekmektedir. Film Türkiye’de 12 MART 2010 da vizyona girecek

Fena film değil, sonu da şaşırtıcı

yakın zamanda birde Obsessed'i seyrettim kadınlar çok fena, bunu bir kez daha anladım, ama öyle aman aman bir film değildi bana göre.

Orphan tavsiye edilir, değişik bir konusu var, çok gerilmenize de gerek yok

Re: SAHTEKAR

kobipaşa yazdı:
    Esra_Aytekin yazdı:
    hurka yazdı:

bugün seyrettim ve kanım dondu..

gerçek yaşanmış bir hikaye..

hala kendime gelemedim...

bir annenin savaşı..
    Çok etkilendim filmden,mutlaka izlenmeli derim bu film için.
    Benim de top10 listemde var bu film..
    2 gün önce 1.CD'yi, bu sabah ta 2.Cd'yi izleyip bitirebildim filmi .Malum çocuklardan rahat yok

Ben de çok beğendim .Ancak filmin sonunda ,merakımı gidermeye yetmeyen sorularım oldu.Gerçek bir hikayeyse,fimin kahramanı hakkında detay geçilebilirdi diye düşünüyorum.Daha fazla sorularım var da ,izlemeyenler vardır diye yazmıyorum ,tadı kaçar filmin

7. Re:

Ice Age 3'u yeni seyredebildik. Kritiklerden cok iyi not almamisti ama biz cok begendik.

Yeni karakterler ve dinazorlarin dunyasi harikaydi.

Ice Age hayranlarina tavsiye ederim eger hala izlemediyseniz.

8. Re: KÖFTE YAĞMURU

Körlük

Çok etkileyici bir fimdi.SOnunda ne olacak diye heyecanla izledim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

“City of God / Tanrıkent” filminin Brezilyalı yönetmeni Fernando Meirelles’in Cannes Film Festivali’nin açılışını yapan son filmi “Körlük / Blindness”, Filmekimi galalarından. Nobel ödüllü yazar José Saramago’nun dilimize aynı adla çevrilen romanından uyarlanan filmin senaryosu, 2005’te İstanbul Film Festivali’nde Altın Lale için yarışmış olan “Childstar / Çocuk Yıldız” filminin yönetmeni Don McKellar’a ait. Herkesi kör eden bir salgınının hızla yayıldığı modern bir kentte salgından etkilenmeyen bir kadının öyküsünü anlatan filmin başrollerini Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover, Gael García Bernal ve Sandra Oh paylaşıyor.

Yönetmen : Fernando Meirelles
    Senaryo : José Saramago, Don McKellar
    Oyuncular : Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover, Gael García Bernal, Alice Braga
    Filmin Türü : Drama, Romantik
    Orijinal Adı : Blindness
    Yapımcı Firma : Rhombus Media
    Yapım Yılı : 2008
    Yapım Ülkesi : Canada, Brezilya, Japonya
    Orijinal Dili : İngilizce, Japonca
    Filmin Süresi : 120 dakika
    Resmi Sitesi : http://www.blindness-themovie...
    Dağıtıcı Firma : Tiglon Film
    Vizyon Tarihi : 05.06.2009

Re: DÖNÜŞÜM

Dün izledim izlenebilir psikolojik gerilim
    Tüyler ürpertici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Marina de Van’ın son filmi “Dönüşüm” çok ses getiren filmlerden. Psikolojik gerilim türünün bildik öğelerinin alışılmadık biçimlerde kullanıldığı filmde bir yazar olan Jeanne, bir fotoğrafın izinden İtalya’ya gidip bir kadının peşine düşer ve yavaş yavaş bu kadına dönüştüğünü fark eder. Filmin başrollerini Monica Bellucci ve Sophie Marceau paylaşıyor

ALVİN VE SİNCAPLAR 2

Mert bugun arkadası ve babalarıyla sinemada izledi bu filmi.
    1.sini çok sevmişti.Bundan da pek keyifli çıktı .
    Müzikkli danslı filmleri seviyor .
    DVD si çıkınca kesin ,alıp evde de bıkana kadar izleyeceğiz belli oluyor ))

Filmin Özeti

Alvin ve arkadaşları Simon ve Theodore artık birer pop yıldızı olmuştur. Dave’in yeniyetme yeğeni Dave’le ilgilenme işi onlara düşmüştür. Dave’in okuduğu okulun müzik programı için bir yarışma düzenlenecektir ve sincaplara da katılmaları için teklif götürülür.

Alvin ve arkadaşları yarışmaya katılmaya karar verirler, ancak karşılarındaki grubu görünce şaşırmaktan kendilerini alamazlar. Alvin ve arkadaşları ile yarışacak olan The Chipettes’e Brittany, Eleanor ve Jeanette adında üç dişi sincap mensuptur. Aralarında müzik ve romantizm dolu bir rekabet başlar...