İnşallah bütün kalbimle sonuçların temiz çıkmasını ve güzel kalpli Ozan'ın bu rahatsızlığı çabucak atlatmasını diliyoru. Yüce Tanrı'm Ozan'a şifa sizlere de ona destek olabilmeniz için güç versin inşallah.
İnşallah bütün kalbimle sonuçların temiz çıkmasını ve güzel kalpli Ozan'ın bu rahatsızlığı çabucak atlatmasını diliyoru. Yüce Tanrı'm Ozan'a şifa sizlere de ona destek olabilmeniz için güç versin inşallah.
Umarim sonuclar da umut verici cikar,acil sifalar dilerim Ozan'a.ali_ulusoy yazdı:
Sevgili arkadaşlar;
Bir sen eksiktin… başlıklı yazımı okuduğunuz ve acil şifalar dileyen dileklerinizi yazdığınız için teşekkür ederim. İnsan yalnızlığını bu tür mesajlarla bir ölçüde giderebiliyor, güç toplayabiliyor. Hepinize teşekkür ederim.
Ozan’ın ameliyatı için 9 Haziran Pazartesi günü sabah 8.30 da hastanede olmamıza karşın 15. 00 gibi ameliyat odasına aldılar, 18.30 gibi ameliyat odasından çıktı. Bu kadar uzun sürmesinin nedeni peşpeşe ameliyatların olması üzerine gecikilmesi Ozan’ın ve annesinin tepkisi üzerine sanırım erken alıp ameliyathanede bekletmeleri olsa gerek.
Ozan şu an evde. Ameliyat sonrası doktoru ile konuştuğumuzda her şeyin patoloji laboratuar sonuçlarına bağlı olduğunu öğrendik, ve de bu sabah numuneleri laboratuara teslim ettim. 19 Haziran günü sonuçlar belli olacak.
Ozan bir gece hastanede yattı, şimdi evdeyiz.
Umarım sizlerin de dilekleri gibi, sorunsuz atlatırız… Ya da erken devrede olur hastalık da iyi sonuçlar alırız. Hepinize tekrar teşekkürler…
Acil şifalar dilerim.
19 Haziran günü güzel haberler almayı umuyorum.
İnşallah her şey yolunda gidecek Ozan için.
Ali Bey,
şimdi okudum. çok geçmiş olsun. Ozan'ın güler yüzü kadar herşeyin temiz ve güzel çıkmasını can-ı gönülden dilerim.
gecmiş olsun alibey inşallah pataloji sonucunuzda iyi çıkar
ozaman allahtan şifa diliyorum
Sevgili arkadaşlar,
Bugün Ozan'ın tahlillerini daha doğrusu Biyopsi raporlarını alacağımız gündü. Ozan 9 Haziran günü hem ayağından (yara vardı) hem de testislerinden ameliyat olmuştu.
Testis biyopsisi çıktı diğeri ise henüz çıkmadı.
Testis raporunda HİSTOLOJİK TANI şöyle yazılı:
SEMİNOM, KLASİK TİP, SOL İNGUİNAL ORŞİEKTOMİ MATERYALİ
- TÜMÖR ÇAPI : 4,8 CM
- YAYGIN LENFOVASKÜLER İNFİLTRASYON MEVCUTTUR.
- EPİDİDİMDE TÜMORAL İNFİLTRASYON SAPTANMIŞTIR.
- TUNİKA VAGİNALİSTE TÜMORAL İNFİLTRASYON MEVCUTTUR.
- TUNİKA ALBUGİNEADA TÜMÖR İZLENMEMİŞTİR.
- SPERMATİK KORD CERRAHİ SINIR VE SPERMATİK KORDDA TÜMÖR MEVCUT DEĞİLDİR.
- ÇEVRE TESTİS DOKUSUNDA İNTRATUBULER GERM HÜCRE NEOPLAZİSİ İZLENMEMİŞTİR. YAYGIN ATROFİK DEĞİŞİKLİKLER MEVCUTUR.
Tabi bunu tam olarak algılamak hekimlerin işi... YARIN SABAH TOMOGRAFİ ÇEKTİRECEĞİZ... Ona göre tedavi yapılacak. Bildiğimiz radyoterapi yapacakları.
Bugün kasıklarındaki ameliyat dikişlerini aldılar.
İlginiz için çok teşekür ederiz.
Bu kadar şanslı olduğumuzu bilmiyorduk, ikinci kez talih kuşu bize ikramiye çıkardı... AMA NE OLURSA OLSUN... ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ...
Dost sesleriniz bize güç veriyor...
Selam ve saygılarımla,
Ali Ulusoy
Ozanın sayfası: www.happykids.com.tr/engellilere.htm
Bilgiler için teşekkürler. Tekrar geçmiş olsun.
Umarım doktorlarınız tahlillerle ilgili olumlu yorumlar yaparlar.
Ali Bey, cok üzgünüm yeni gördüm bu kötühaber forumunu. Ozan simdi umarim daha iyidir. siz o güzel yüreklerinizle ne badireler atlattiniz eminim bu da gececek.. Sevgiyle öpüyorum Ozani..
savasacak, kazanacak!