elif74 yazdı:
Çiğdemciğim, ilk kakamızın resmi bilem saklıdır, böyle civcivli lazımlığımızın içinde
Öyle iyi anlıyorum ki seni
sevindik dedikse yooooo o kadar da uzun boylu deeeeel
cok tatlisin Elif
elif74 yazdı:
Çiğdemciğim, ilk kakamızın resmi bilem saklıdır, böyle civcivli lazımlığımızın içinde
cok tatlisin Elif
sensin ocigdemay yazdı:
elif74 yazdı:
cok tatlisin Elif
Nartaneleri yazdı:
camomile yazdı:
ablamin kizi kakasini yapinca 1 saat aglardi basinda "ditti ditti" diye
Benim Selin kücükken
kakasini yapinca anneee bak havuc gibi oldu diye
bana gösteriridi bide bakmayinca küserdi
daha neler cikacak bakalim
ben diyodum zati çiğdem ne hayat dolu bir hatunsun diyene..cigdemay yazdı:
dun aksam Ilgaz ilk kez kaka yapti lazimligina
kresten geldikten az bi sure sonra yapiyordu genelde ben de saati tahmin ettigimden birkac gundur soruyordum oglum tuvalete yapalim mi diye. fakat israrla hayiyyyy diyordu
dun aksam kabul etti gidip oturduk. bi de kitap istedi. verdim. o neee, bu neee diye resimlerdekileri sordu sorusturdu, o arada halletmis.
bu arada esim aramisti telefonla onunla konusuyorduk canli canli izledi ilk tuvalet deneyimimizi
cocugu kaka yapti diye sevinen anneler bu forum sizin icinnnnn
(pekcok arkadasim tuvalet egitimi vermeye calisiyor biliyorum, onlar icin actim, paylastim sevincimi. lutfen kinamayiniz )
ota moka herbir poka seviniyon bacım sen yaaa...
neyseee hayırlı olsun...
ezoferda yazdı:
Seni kınım kınım kınadım seni böyle forum mu olurmuş
ahlaka mugayir forum acmiycam, acilanlara katilmiycam diye kendime soz vermistim emme tutamadim
havuc da yiyemices artik
Nartaneleri yazdı:
camomile yazdı:
ablamin kizi kakasini yapinca 1 saat aglardi basinda "ditti ditti" diye
Benim Selin kücükken
kakasini yapinca anneee bak havuc gibi oldu diye
bana gösteriridi bide bakmayinca küserdi
PUSAT yazdı:
kresten geldikten az bi sure sonra yapiyordu genelde ben de saati tahmin ettigimden birkac gundur soruyordum oglum tuvalete yapalim mi diye. fakat israrla hayiyyyy diyordu
dun aksam kabul etti gidip oturduk. bi de kitap istedi. verdim. o neee, bu neee diye resimlerdekileri sordu sorusturdu, o arada halletmis.
bu arada esim aramisti telefonla onunla konusuyorduk canli canli izledi ilk tuvalet deneyimimizi
(pekcok arkadasim tuvalet egitimi vermeye calisiyor biliyorum, onlar icin actim, paylastim sevincimi. lutfen kinamayiniz )
neyseee hayırlı olsun...
seni de gorcezzz
Pusat'a artik bez baglamiyom diye forum acinca sorcam ben sana
İşe yaramış yine de sevindim...cigdemay yazdı:
annelerin guzeliiiii, o ped icin tekrar cok teskkurler ama bi ara okulda ishal salgini vardi. her cocuga alt deigim pedi istediler. onu gonderdim.Hülya_Cerit yazdı:
şekerim sana verdiğim yatak pedini ne yaptın?? Hııı
o pedi ters yayarsan yatağa her kirlendiğinde atmak zorunda kalmazsın, sadece çarşaf makinaya
Öperim bızdığı, devamı gelir inşallah...
yenisini alacam
insallah arkadasim. darisi ipek'cigimin basina az kaldi demi ona da
İpekcim için ufak tefek çalışmalarımız var, Elif tuvalete gidince ma aile orda buluyoruz kendimizi , alışsın diye izinde veriyorum içeri girmesine, bazen altını açınca tuvalete gösterip çiş diyor ve gidip adaptör eşliğinde varsa yapıyoruz yaşı dolduğunda, gerçek anlamda bir deneme yapıcam sanki
Gözümde de büyümüyor değil, allah hepimize yardımcı olsun...
Mucizebebek yazdı:
Gözün aydın Çiğdem
Bende önümüzde ki hafta tatile gidiyorum, amacım orada bezi bırakıp gelmek
Şimdiden beynini yıkamaya çalışıyorum, tatile gideceğiz, bez bağlamayacağız falan diye
iyi fikir... onceden hazirlamak iyi olur tabii
sen ha bana haa... :-xcigdemay yazdı:
PUSAT yazdı:
neyseee hayırlı olsun...
seni de gorcezzz
Pusat'a artik bez baglamiyom diye forum acinca sorcam ben sana
açmıcem açmicem işte..