ay durun bende geldim, ben ne yapayım kızlar
Didemcigim sen basınsınzeydi yazdı:
ama bizim yapacaklarımız yukarıda sıralı....paşa gönülcagızın bilir...
zeytinyaglı dolma sar dermişimmmmmmm
ARkadaşlar, bu kadar yiyecek yapıldıktan sonra bi de tüplen çaydanlık getirekkk te orda yiyek bariii
Not: Nalan da makarna salatası yapcek
BEB yazdı:
ARkadaşlar, bu kadar yiyecek yapıldıktan sonra bi de tüplen çaydanlık getirekkk te orda yiyek bariii
Not: Nalan da makarna salatası yapcek
AYYY SİZ NALAN LAMI BERABERSİNİZ...bende beklerim..çay,nescafe,ıhlamur,kekik,kuşunburnu vs...meyva,kek ikram ederim..
su böregi yok haniii işyerindeyimya
selamlarrr
vildan beni o kadar becerikli mi sandın ayol sen.
Tamam ben listeye bakar bişeyler eklerim,
valla Ali bey gelecek ya Baharım,semaveri getirir yine bize
OHHH NE ALA BEN BURDA EŞİMİN İŞLERİYLE UĞRAŞAYIM SİZDE KARARLAŞTIRIN BAKALIM LİSTE AZ DAHA KALABALIK OLSUN. BİDE ÇOK YAPSIN HERKES NE YAPACAKSA. BEN ÇOK YERİM ONA GÖRE.OGÜN DİYET MİYET YOK
sudeda yazdı:
OHHH NE ALA BEN BURDA EŞİMİN İŞLERİYLE UĞRAŞAYIM SİZDE KARARLAŞTIRIN BAKALIM LİSTE AZ DAHA KALABALIK OLSUN. BİDE ÇOK YAPSIN HERKES NE YAPACAKSA. BEN ÇOK YERİM ONA GÖRE.OGÜN DİYET MİYET YOK
EE BENDE SEVERİM YEMESİNİ))))rejimde neymiş
hah ya yazın şöyle bişeyler.bu forum kaybolup aşağılara inince zoruma gidiyor ya unutulmasın görsün herkes.bu arada benim eşim yan çiziyor.neymiş efendim o gelemezmiş kimseyi tanımıyor bimiyormuş. çok kızdım ama o güne kadar alırım ifadesini.
sudeda yazdı:
hah ya yazın şöyle bişeyler.bu forum kaybolup aşağılara inince zoruma gidiyor ya unutulmasın görsün herkes.bu arada benim eşim yan çiziyor.neymiş efendim o gelemezmiş kimseyi tanımıyor bimiyormuş. çok kızdım ama o güne kadar alırım ifadesini.
aman bizikilerde kimseyi tanımıyor, bişey olmaz kandırın kocalarını bakimmm