7. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 61 ile 70 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

Bizim ing. ve alm. internet siteleri de açıldı , artık oradan da ödevler geliyor. Ama sistemi çok beğendim , site sanal bir kasaba gibi yaptıkları ödev vb.den para kazanıyorlar ve o paralarla sanal karakterlerine kıyafet vb. alıyorlar.

Haftasonları standart olarak 8 sayfa temel derslerden ödev , ing. den 4 sayfa , alm. dan 2 sayfa geliyor. Bunun haricinde ,sitelerden ödevler başladı ve temel dersler de dahil olmak üzere kitaptan veya test olarak ödev geliyor. Yazarken yoruldum.

Hafta içi Pazartesi genelde ödev gelmiyor , gelen ödevlerde Perşembe ve Cuma teslim etmek üzere geliyor.

Veli toplantısı yapıldı haftasonu , genel olarak iyi olduğu söylendi ,alışma sorunu da olmamış. Sadece herkes yazıdan şikayetçi ki , biz alıştık artık buna

Spelling Bee yarışması varmış okulda , zamanlamasını bilmiyorum henüz ama onun ön çalışmaları başladı bugün.

Son olarak 29 unda şiir okuyacak oğlan , sonrasında da yürüyüş yapılacak öğrenciler , öğretmenler , veliler ve semt sakinleri hep beraber

Alıntı cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ay askolsun arkadasim ilgisiz anne olur musun ya ... sende iki cocuk gayet normaldir. digeri kucuk mu ?

gecekusu ile bizimki bir an da yogun baslayinca sizin tarafi daha cok merak ettim. hatta dun bir arkadasimla beraberdik onun cok yakin arkadasinin oglu sizin okulda 5. sinifta , diyor ki cocugun nefes almaya hali yoktu devamli odev falan nasil ya oldum. sanki farkli bir okuldan bahsediyor gibisiniz ikiniz . ya cok zor olmazsa ozelden ing ve mat odevlerini yollaman mumkun mu acaba ? benden de istediginiz bir odev test falan olursa yollarim yani.

biz yardimci kitap bunu aldim cok begendik.

http://www.maksimumkitap.com/showbook.asp?bookid=163963
    cat az once hafta sonu ing odevini mail attim sana, kontrol eder misin? diger derslerinki soft copy yayinlanmiyor, odev fasikulunden. onu gondermem zor biraz aksam isten eve gidince kosturmacali geciyor ufaklik 4.5 yasinda bu arada...

5. sinifta durum degisiyordur belki, benim de arkadasim var, oglu 5'te. gorustugumuzde konusacagim 5.sinif nasil diye...

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim ing. ve alm. internet siteleri de açıldı , artık oradan da ödevler geliyor. Ama sistemi çok beğendim , site sanal bir kasaba gibi yaptıkları ödev vb.den para kazanıyorlar ve o paralarla sanal karakterlerine kıyafet vb. alıyorlar.

Haftasonları standart olarak 8 sayfa temel derslerden ödev , ing. den 4 sayfa , alm. dan 2 sayfa geliyor. Bunun haricinde ,sitelerden ödevler başladı ve temel dersler de dahil olmak üzere kitaptan veya test olarak ödev geliyor. Yazarken yoruldum.

Hafta içi Pazartesi genelde ödev gelmiyor , gelen ödevlerde Perşembe ve Cuma teslim etmek üzere geliyor.

Veli toplantısı yapıldı haftasonu , genel olarak iyi olduğu söylendi ,alışma sorunu da olmamış. Sadece herkes yazıdan şikayetçi ki , biz alıştık artık buna

Spelling Bee yarışması varmış okulda , zamanlamasını bilmiyorum henüz ama onun ön çalışmaları başladı bugün.

Son olarak 29 unda şiir okuyacak oğlan , sonrasında da yürüyüş yapılacak öğrenciler , öğretmenler , veliler ve semt sakinleri hep beraber
    ing/alm sistemi ne guzelmis gecekusu teknolojiye ayak uydurmus sizin okul

bizimkinin de el yazisi ve rakamlari kotuduzeltemedik bi turlu..anca yavas ve ozenerek yazarsa biraz daha iyi oluyor. veli toplantiniz erken yapilmis, her donem iki toplanti mi, tek mi?

buraya mi attin yahoo mail adresime mi acaba ? yahoo mail adresimi mesaj attim bak simdi sana. cok tskler cok zahmet oluyor sana..ay canim o da kucukmus ugrasmak zor ikisinle de...valla ben 4. sinif biz daha yogunuz su okuldan diyince arkadaslarim soka girdi nasil yani diye.

biz bir gorusme yapana kadar daha yagmurlar basladi bu arada )))

Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cat az once hafta sonu ing odevini mail attim sana, kontrol eder misin? diger derslerinki soft copy yayinlanmiyor, odev fasikulunden. onu gondermem zor biraz aksam isten eve gidince kosturmacali geciyor ufaklik 4.5 yasinda bu arada...

5. sinifta durum degisiyordur belki, benim de arkadasim var, oglu 5'te. gorustugumuzde konusacagim 5.sinif nasil diye...

gecekusu bizimde bu hafta ingilizce odev sitemiz geldi. keske bu seneye kadar alinsaymis ya basindan kalkmiyor benim ki...cok heyecanli cok sardi onu...1. siniflar cok cok sansli bu yonden diyor ))))

spelling bee yarismasi ne guzelmis. bizimde bu sene bir yarisma olacak galiba ingilizceden bakalim bizimki girecek mi ?

bizim tum sene toplam 2 veli toplantisi var ama pazartesi cuma ogretmenlerle gorusme saatleri var gidip gorusebiliyorsunuz istediginiz kadar...

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bizde de sanırım 2 görüşme var yıl boyunca , ama cat deki gibi görüşme zamanları verdiler randevu alıp görüşebiliyoruz aralarda da.

Bakıyorum cat , yazarım sonra

bizim veli toplantisi iki hafta sonra. her donem bir tane...ex-okulda veli gorusme gun/saat listesi gelirdi, ona gore hafta ici de randevu alabilirdin. burada oyle bi liste yok, arayip uygunluga gore randevu veriyorlar sanirim. hafta ici hic gorusmedim, telefonla bilgi aldim ogretmenlerinden...1. tur sinavlar bitti, bu persembe 2. tura basliyor bizimki...

gecekusu sizin okulda sinavlar nasil? bir haftaya mi sigdiriyorlar?

selam arkadaslar,

nasilsiniz ? bugun itibari ile ilk sinavlar bitti. gecen hafta degerlendirme sinavlari olmustu. sonuclar geldi umdugundan fazla yanlisi cikti.

bu haftada full klasik yazili haftamizdi , daha ilk yazililarda gumledik ya ((( notlar oldukca dusuk geldi. en iyi , kolay dedigi derste bile 73 almis cok morali bozuldu, tabi benimde...

dorduncu sinif diger siniflar gibi degilmis bastan iyi tutmak gerekiyor demek ki...daha planli programli olmak lazim gozukuyor ((( son ana birakirsan calismak calismak olmuyor demek ki...

sizler nasilsiniz ?

bizde sonuclari cocuklara soyluyorlar, okul resmi olarak velilere bildirmiyor. guya e-okula gireceklermis sadece. tuhaf bi uygulama acikcasi!!herhalde veli toplantisinda soylerler diye dusunuyorum...sizlerde nasil aciklaniyor sinav sonuclari?

cani sagolsun cat, sonraki sinavlara toparlar. bizimkinde de, sinavi ilk bitiren olma takintisi var, Turkce'de sorunun birini komple gormemis bile

log bizde de cocuklara soyleniyor sonuclar bize gelen birsey yok. sadece bu sene degerlendirme sinavlarini internete de actilar oradan da gorebilecegiz. ama henuz giris yok...ama o gun yazili oldularsa sonuclar aksama yada bir sonraki gun mutlaka belli oluyor.

valla insallah toparlar bayagi uzuldu cunku sonuclarina...o bizde de var biliyor musun ? gecen beden dersine ilk gidecegim diye bir firlamis siniftan baska bir cocukla carpismis dizinin ustune dusmus morarmis. Allah koruyor valla bu acelecilikle (((