7. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu
Toplam 148 sonuçtan 61 ile 70 arasındakiler gösteriliyor.

taksim

herkes iş çıkışı ancak Taksime yetişebiliyor.Sultanahmet falan başka bahara artık))

2. Re: taksim

Taksim bence de uygun.

Salı akşamı kesin saat belli mi?

Hava sıcaklığı: 21 Sadece güneşli hiç bulut yok

Bu yüzden hem açık hem kapalı olabilecek yer de olabilir. Ayrıca geç saate kadar güneşte olacağı için bize de iyi gelebilir. Ya söyleyin yok mu hiç bildiğiniz öyle bir yer. Hadiiiiiiiiiiiiii

Re: Hava sıcaklığı: 21 Sadece güneşli hiç bulut yok

Burçincim bir sürü cafe,restaurant biliyorum orada ama ya bahçeleri yok,kapalı alan ya da çocuğa uygun değil..hala düşünüyorum...

bir de Tünelde bir kafe var avluda adı neydi unuttum,kocaman bir yer,avluya masalar atılmış,ela kendisi bile dolaşır yani..

adını unuttum tam tünelin karşısındaki avlu...orası aslında harika olur...pek güneş görmeyiz ama galiba açık kahve miydi neydi..

5. Re: Hava sıcaklığı: 21 Sadece güneşli hiç bulut yok

Ben bu konuda bilgi fakiriyim Burçin yardımcı olamıyorum.

Kusruma bakmayın....

Limonlubahçeye ne dersiniz.

Orada hamaklar yerde yastıklar falan var. Ayrıca etrafı da kapalı olduğu için rüzgarda almıyor.

7. Re: Limonlubahçeye ne dersiniz.

Ya burçin kıskanmaya başlıyorummmmmmmmm.....

8. Re: Limonlubahçeye ne dersiniz.

Dediğiniz yerleri ben bilmiyom valla..

Beni ortadan bi yerlerden alırsınız artıkın...

KV

KV yi buldum.Şu tüneldeki kafe...

Aşağıda biraz bilgi var,birazdan limonlu bahçeyi de bulacağım...KV çok beyoğluna ait bir yer.Ben gittiğimde çok şaşırmış ve beğenmiştim.
    Limonlu bahçenin ise hamakları,yastıkları falan çok çekici..durum onu da bulayım da yazayım hemen...

KV

Bina 1890 yılında yapılmış olan Tünel Geçit Pasajı. Birbirleriyle bağlantılı üç bölümden oluşan pasajın alt katlarında bir eski kitap satan mağaza, iki antikacı, bir kırtasiye, müzik aletleri satan bir dükkan, bir de gerçekten kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir kahve var. Kahvenin adı Geçit K.V. Kahvenin adındaki noktaların yerinde kahve çekirdekleri var. Yani Geçit Kave diye okuyabilirsiniz.

K.V. yaklaşık 1.5 yıl önce yine aynı pasajda başka bir dükkanı bulunan Hacer Gündoğdu tarafından açıldı. Bu kahve pasajı oluşturan üç bölümlü binanın bir bölümünde yer alan üç dükkanın birleştirilmesi ile oluşturulmuş. Dışarıdan üç ayrı mekán gibi görünüyor. İçeriden kapılarla birbirine bağlanan kahvenin kalbi mutfak, tuvalet gibi yerler ilk bölümde yer alıyor. Bu bölüm gerek dekorasyonu gerek görüntüsüyle modern çizgilere sahip. Orta bölümün dekorasyonunda Hacer Hanım'ın daha önce topladığı eşyalar kullanılmış. Hacer Hanım ‘‘Bu eşyaları zamanında almıştım. Neden aldım bilmiyorum, buraya kısmetmiş’’ diyor. Kahvenin son bölümü daha önce bir antikacı dükkanıymış, antikacı buradan ayrılırken eşyaları burada bırakıyor. Antikacının bıraktığı tüm eşyalar dekorasyon için kullanılmış. Kahvenin üst katının duvarlarının bir bölümü, Gazete Pazar, Cumhuriyet ve Yeniyüzyıl gazetelerinin kupürleriyle kaplanmış. Bu duvarlar için Hacer Hanım şöyle diyor ‘‘Bu duvarlar artık değerli, çünkü bu kupürlerin üzerine artık boya yapamazsınız, duvar kağıdı kaplayamazsınız, artık her geçen yıl bu duvarları daha da değerlendirecek.’ Hacer Gündoğdu K.V. için ‘‘Burasını amatör ruhlu, 'in' ya da 'out' olmayan bir yer olsun istiyorum, tanıtım kampanyası yapmadım, çünkü burayı tercih edenler gelsin istiyorum. Benim Viyana'ya gittiğimde uğramadan gelemediğim bir kahve var, Hawelka. Burada duvarlar boyanmaz, perdeler yıkanmaz, çünkü bütün bunlar o kahvenin tarihini oluşturuyor. Duvar boyandığında oranın havası gider’’ diyor. Kahvenin duvarlarını duvara asılmak için yapılmamış pencere demiri, çalı, eski bir bluz gibi eşyalar süslüyor. Duvarlardan birinde Nüzhet Gölsun Say'ın elektronik devreler kullanarak yaptığı 'Çağdaş İkonlar' adlı tablosu var.

K.V. sabah saat 08.00'den akşam 24.00'a kadar açık.

Re: KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ/Yer konusunu halletmemiz lazım, gelecekler bu yazıya bi

offf yaaa hafta içi buluşmalarınızda malesef ben olamıyacağım(ayy sakın üzülmeyin )ama sizleri tanımak çok isterim ihşallah başka bir bahara ama çok kıskanacağım eeee bunu da bilesiniz hepinize şimdiden güzel paylaşımlar.sohbetler ve iyi eğlenceler diliyorum görüşmek üzre.
    sevgiyle kalın,
    meltem