harry_potter yazdı:
İmzamdaki sanatsal bir afiş şekerim
harry_potter yazdı:
bende anlamadimharry_potter yazdı:
Tıkladım, izledim, hatta izleyiciler gülüyordu da ben anlamadım ne diyor Dannyboy. Gene nerenin açılışını yapacakmış
Serendipity yazdı:
Uzerine tiklayacaksin, ay.
harry_potter yazdı:
Ne anlayacağız bundanSerendipity yazdı:
DannyBoy
Aksama tercume yapmaya calisirim, simdi Draco ve Cygnus bekliyor, sevdiceklerim.
Ayyy bu deatheater da çok düşkün küçük büyücülerine. hadi git gitSerendipity yazdı:
Aksama tercume yapmaya calisirim, simdi Draco ve Cygnus bekliyor, sevdiceklerim.
dracocuklari öp benden bende kacar lilly-luna aksam yemegi beklerharry_potter yazdı:
Ayyy bu deatheater da çok düşkün küçük büyücülerine. hadi git gitSerendipity yazdı:
Baktım imzalar karışıyor Ginny'nin ortalığı katıp karışmasının çocukları ne hale düşürdüğünü imzamdan takip edin dedim.
Yavrucaklar birbirlerine diş biliyorlar yazıık!
Hayır hala anlamıyorum Ginny, nasıl benzettin bu ikisini birbirine de karıştırdın yanlış kişiyi aldın eve anlamadım ki
valla nereyi acacak bende merak ettimharry_potter yazdı:
Tıkladım, izledim, hatta izleyiciler gülüyordu da ben anlamadım ne diyor Dannyboy. Gene nerenin açılışını yapacakmış
ginyy nin afişi sanatsal afiş bence uçup atlayasım geliyor boynuna gerdanınaZey.neP yazdı:
harry_potter yazdı:
Seyrettim ben onu.
Guzeldi, komik cocuk Daniel.
Gul anacim ben de guluyorum hatirlayinca.
Serendipity yazdı:
Burada Inside the Actors' Studio diye bir roportaj programi var, sinema ogrencileri soru soruyorlar filan.
P.tesi bizim Dannyboy konuk olacakmis.
Burnumu tutup, gozumu kapatip, sizin icin dinleyecegim. Tiksindim kendimden simdiden.
Mevhibeeee, hala guluyorum.
aaa degistirmeseydin, ne güzel kardes kardes bölüsmüstük (fotografi)harry_potter yazdı:
Baktım imzalar karışıyor Ginny'nin ortalığı katıp karışmasının çocukları ne hale düşürdüğünü imzamdan takip edin dedim.
Yavrucaklar birbirlerine diş biliyorlar yazıık!
Hayır hala anlamıyorum Ginny, nasıl benzettin bu ikisini birbirine de karıştırdın yanlış kişiyi aldın eve anlamadım ki
hem anlamayacak ne vaz canim bella cadisi, harrynin sacinin telini kullanarak, su iksiri icirmis dracoya, hani dis görünümünü degisitren, neydi leyyn onun türkcesi
sonra benim eve göndermis, nasil anlasaydim alla alla, hem kayinvalidem affetti beni, gerisi bos