heh hehnerdogan yazdı:
Son kurbanları da ben..
Eylemlerimiz devam edecek.
heh hehnerdogan yazdı:
Son kurbanları da ben..
Eylemlerimiz devam edecek.
Yooook benim için farkeder iki parça olsun (WB iki parça olmayacak kesin diye açıklama yapmıştı ama şov dünyası bilirsin sözlerine %50 inanacaksın )ladybug yazdı:
Ben de oyle dusundum ama bu filmi Temmuz ayinda soktular gosterime. FArketmez benim icin soyle uzuuuuuuuuuuun birsey olsun da yeter.
Yavlum Bellatrix hosgeldin.Serendipity yazdı:
Mudbloodlarim nasilsiniz?
(Bugun Bellatrix olasim var da)...
Mevhibe, imzandaki resime cok guldum. Harry kikirdamaktan rol yapamamis.
Cok guzel degil mi? Seyden bu hmmmm Goblet of Fire. Cok hosuma gidiyor Snape onlara yaptiklari pat kut heh heh
Yemesler bence Minerva'cimharry_potter yazdı:
Ama çok benziyor be Lillycim ya. (Yeşim şu böğüre böğüre ağlama ikonunu koyamadı gitti)
Ben de yok ama Deniz'de ingilizce var, o yetmez mi ki
Doktorum civanım sen zannediyor musun ki bir şapka eylemiyle peşini bırakacağız biz?nerdogan yazdı:
Son kurbanları da ben..harry_potter yazdı:
Bizim çete fiilen faaliyetlere de başladı sen daha yeni mi kuracaksın. Çok geriden geliyorsunuz çoookmedip yazdı:
Aaa, ne bu böyle ayrı ayrı..olmuyor ama..
Ben de 'narnia çetesi' kurayım da görün siz
Nihayetinde 2.si de geliyor yakında, derin bir oh benden
İkileyelim kurarız biz de çetemizi, beklerim.
N'aptiniz kadina, sapka mi giydirdiniz?harry_potter yazdı:
Doktorum civanım sen zannediyor musun ki bir şapka eylemiyle peşini bırakacağız biz?nerdogan yazdı:
Son kurbanları da ben..harry_potter yazdı:
Bizim çete fiilen faaliyetlere de başladı sen daha yeni mi kuracaksın. Çok geriden geliyorsunuz çoookmedip yazdı:
Aaa, ne bu böyle ayrı ayrı..olmuyor ama..
Ben de 'narnia çetesi' kurayım da görün siz
Nihayetinde 2.si de geliyor yakında, derin bir oh benden
İkileyelim kurarız biz de çetemizi, beklerim.
Yok kesin degil. Producerler dusunuyoruz demisler.harry_potter yazdı:
Yooook benim için farkeder iki parça olsun (WB iki parça olmayacak kesin diye açıklama yapmıştı ama şov dünyası bilirsin sözlerine %50 inanacaksın )ladybug yazdı:
Ben de oyle dusundum ama bu filmi Temmuz ayinda soktular gosterime. FArketmez benim icin soyle uzuuuuuuuuuuun birsey olsun da yeter.
Iki filmin gosterime girme araligi ne olacak bir de ? 6 aydan fazla olursa dayanamam ben.
Cho sagolsunSerendipity yazdı:
N'aptiniz kadina, sapka mi giydirdiniz?
Şu Bellatrix bırakmadı peşini gitti. Ben de çok güldüm ya, Harry zaten rol yapamıyor o ayrı meseleSerendipity yazdı:
Mudbloodlarim nasilsiniz?
(Bugun Bellatrix olasim var da)...
Mevhibe, imzandaki resime cok guldum. Harry kikirdamaktan rol yapamamis.
tehdit etsem, dünyanın her tarafına dağılmış üyeleri olan anneçocuk sitesinin üyesiyim. Ben söylersem filmlerini bir kişi bile izlemez. Oturun aklınıza başınıza alın, Deniz Albus Severus Potter olsun desem?ladybug yazdı:
Yemesler bence Minerva'cimharry_potter yazdı:
Ama çok benziyor be Lillycim ya. (Yeşim şu böğüre böğüre ağlama ikonunu koyamadı gitti)
Ben de yok ama Deniz'de ingilizce var, o yetmez mi ki