67. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 1757656667686977117167567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 661 ile 670 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

eveeeet olabilir, bak hiç böyle düşünmemiştim
    Bir tüyo daha: önümüzdeki bölüm jin & sun konu

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Arkadaşlar arkadaşlar, şimdi yabancı bir sitede okuduğuma göre 4/8de Michael ve Walt'a neler olduğunuda görecekmişiz, haberiniz ola Bakalım bir sır daha açığa mı çıkacak, yoksa daha da mı kafamız karışacak
    Ben sana söyleyeyim walt' alıp kaçırdılar ya o arada walt 'da zaman ötesi yolculuğa çıktı. Kesin öyle olacak bana göre.

Adada görünüyordu arada sırada biliyorsunuz (kaçırıldığı zaman) kesin gidip geliyordu .

Bu 4. sezon kaç bölüm olacaktı? Diğerleri gibi 22-23 değildi di mi?

4. sezonun 1. bölümünü izledim biraz önce ve iyice kördüğüm olmuş durumdayım..

Bir adadalar, bir gelecekte, bir geçmişte çöz çözebilirsen..

O yük gemisinden geleceği söylenen kişiler gerçekten bunları kurtarmaya mı geliyor yoksa öldürmeye mi ? Naomi kim aslında ? Neden adadakileri öldürmek istesinler ? Hurley hem klübeyi hem de Jacob'u gördü (galiba), bu ne demek oluyor, Hurley'nin de mi gizli güçleri var ? Diğerleri'nin beklediği kişi o mu yoksa ?

Charlie gerçekten öldü mü, yoksa ölmedi mi ? Adada kalanlar kimler ? O kurtulan 6 kişi kim ? Jack, Kate, Hurley... diğerleri kim ? Adaya gelen helikopterle mi kurtuldular ? İyi de o zaman Hurley nasıl kurtuldu, o diğer grupla ayrıldı Kate ve Jack'den...

Dilara'yı okuldan alma vaktim geliyor, izlemeye başlasam mı 4. sezonun 2. bölümünü acaba ?

Kutup Ayıları aklıma geldi.
    Bence kutuptan ayı getirdiler.
    Sonra zamanda onlarda yolculuk yaptı ve bizim kazazedeler hayvancıkları öldürdü.

NU®AY yazdı:
    Kutup Ayıları aklıma geldi.
    Bence kutuptan ayı getirdiler.
    Sonra zamanda onlarda yolculuk yaptı ve bizim kazazedeler hayvancıkları öldürdü.
    hıh bir kutup ayısı kaldıydı aklımda olmayan sağol bir düşüneyim.
    Az önce yemek yaparken aklıma müthiş bir teori geldiydi ama unuttum neyse hatırlasam yazarım.

kutup ayıları ve yunus balıkları var bir de arkadaşlar jack'in hapis tutulduğu yer yunus balıklarının eğitimi için kullanılıyormuş.

Eminim başka hayvanlar daha vardır.

Evet fareye yapılan deney hayvanlara büyük olasılıkla yapılmış.
    Hatta sawyer'ın kapatıldığı kafeste ayılar varmış ve yemek alıyorlarmış ya bir düzen kurup o makineden.

Evveet ileriki zamana gidip gelen ayılar öğreniyorlar nasıl yemek alacaklarını deneme yaptıktan sonra aynı fareye yapılan gibi ayılarıda ileriye gönderiyorlar öğeniyor nasıl yemek alındığını sonra ilk kez girdiği kafesten yemek alıyor.

Buldum buldum

birtek 6. bölüm kaldı izlemediğim şimdi benim.
    6. bölüm geldiğinde (canım arkadaşım selaycığım sağol tekrar) baştan bir daha izlemem lazım o zaman daha net birşeyler söyleyeceğim.

Fakat emin olduğum birşey var ki desmond kesinlikle bu özelliğini kullanacak charli'eyi kurtaracak ,jack ile zaten ilk sezonda görüşmüştü gördük. Yani adadakilerle kntakt kuracak geçmişe gidip buna eminim.
    Türkan-Dilara yazdı:
    4. sezonun 1. bölümünü izledim biraz önce ve iyice kördüğüm olmuş durumdayım..

Bir adadalar, bir gelecekte, bir geçmişte çöz çözebilirsen..

O yük gemisinden geleceği söylenen kişiler gerçekten bunları kurtarmaya mı geliyor yoksa öldürmeye mi ? Naomi kim aslında ? Neden adadakileri öldürmek istesinler ? Hurley hem klübeyi hem de Jacob'u gördü (galiba), bu ne demek oluyor, Hurley'nin de mi gizli güçleri var ? Diğerleri'nin beklediği kişi o mu yoksa ?

Charlie gerçekten öldü mü, yoksa ölmedi mi ? Adada kalanlar kimler ? O kurtulan 6 kişi kim ? Jack, Kate, Hurley... diğerleri kim ? Adaya gelen helikopterle mi kurtuldular ? İyi de o zaman Hurley nasıl kurtuldu, o diğer grupla ayrıldı Kate ve Jack'den...

Dilara'yı okuldan alma vaktim geliyor, izlemeye başlasam mı 4. sezonun 2. bölümünü acaba ?

shushu yazdı:
    Bu 4. sezon kaç bölüm olacaktı? Diğerleri gibi 22-23 değildi di mi?
    Yanlış hatırlamıyorsam 16 ya da 12 bölüm olacak.
    Öyle yazmışlardı bir ara.

Sahendee

Sabah 20 dk sonra izliycez demistim ama henuz izlemedik , vakitsizlikten .

Ilerleyen saatlerde izleyip yorumlari ve tuyolari yazayimmi hee ??? .

Re: Sahendee

serden yazdı:

yaaaaz ben izlemedn bakmam yazdıklarına zaten

Re: Sahendee

sahende yazdı:
    serden yazdı:

yaaaaz ben izlemedn bakmam yazdıklarına zaten

Eminmisin bakmiycagina seker hee .