Hermicoooo..
Dogum Gunun kutlu olsun cadicancagizim ..
Hermicoooo..
Dogum Gunun kutlu olsun cadicancagizim ..
Sahi Ginny, sen simdi Cedric'i bana verip (Fleur akliyla bin yasasin) Harry'i geri aliyomusun almiyomusun, onu bi de
Evet degisin bitsin artik bu iskence.Simya'ninAnnesi yazdı:
Sahi Ginny, sen simdi Cedric'i bana verip (Fleur akliyla bin yasasin) Harry'i geri aliyomusun almiyomusun, onu bi de
Bu da son olsun artik.
[size=xx-large]Happy Birthday Hermione Cadisi [/size]
verdim gitti üleyn ben eski kaynanami geri istiyorumladybug yazdı:
Bu da son olsun artik.
Gineeeee,Zey.neP yazdı:
verdim gitti üleyn ben eski kaynanami geri istiyorumladybug yazdı:
Bu da son olsun artik.
Gel opecem seni!!!!!!
-Cedriic sen de yanas bakiim soyle..
Bababa koruyucu anne pozlari felan, iskence vs.. Ne zaman iskence ettik ciroz ogluna..ladybug yazdı:
Bu da son olsun artik.
sen simdi kina da yakarsin oldun olasi en cok Ginny'i sevmistin, ogluna layik gormustun.. beni zaten hic bir zaman gelinden bile saymamistin... :roll:
Neyse yaw...
-Cedriiic yanasmaya devam et bakiim guselim
Bir sen bir de Fleur cadisi kiskancliktan oldunuz zaten Luna cadisi. Sukurler olsun kavustum en hakiki ve oz gelinime.
Ben yine mi ortada kaldım :roll:
Konuş Luna arkandayım kim tutar seniSimya'ninAnnesi yazdı:
sen simdi kina da yakarsin oldun olasi en cok Ginny'i sevmistin, ogluna layik gormustun.. beni zaten hic bir zaman gelinden bile saymamistin... :roll: