Konuları mı bitirdik biz mi bititk hopppp
Aman anciii , havalar bir öyle bir böyle olunca bizim de dengemizi bozdu , beni bozdu meselaAnci yazdı:
Haftaya kendime gelirim umarım , o zaman görüşürüz
Bizim zamanımızda orkid ,molped yoktu.çıkmaya başladığında da Tv de reklamı geldi mi utanır,kızarırdık
Eczaneden,marketten almaya utanırdık.Bakkaldan alırken de bakkal amca gazeteye sarar verirdi.Ne günlerdi bea
Ya okulun son günü okula müzik seti giderdi hatırlar mısınız ? sabah çala çala giderdik. Ne komik oluyorduk ama ya
Şimdiii,
İkizim İnci gene bayadır kayıp.Aniden çıkagelir gene beni merak bile etmemişsiniz der,ettim derim inanmaz
Nerdesin İnci'm yaf? Gene kime kızdın da gittin?
Şaka bir yana umarım iyidir.
Tiniminiler azcık hareket foruma huuuuuu,açın kulaklarınızı aaaaa
Kış-Yaz sebzesi ve meyvesi diye ayrılan zamanları anan bir forum açmııştım ama buraya da yazabilirim.
O da öncesinde izin alırdık.Biizm sınıf öğretmenimiz izin veridi sağolsun da müdürümüz maşallah çok gıcıktıbebisim yazdı:
Ya okulun son günü okula müzik seti giderdi hatırlar mısınız ? sabah çala çala giderdik. Ne komik oluyorduk ama ya
Cıstak cıstak çalardık napak ?
Çay paritleri verilirdi mezuniyet balosu niyetine ah ahh.Onu bile gizli yaptık idareden.İzin vermemişlerdi. Ay resmi bulsam da yüklesem buraya.
O zamanlar erkeklerin kravatını takıp gezmek pek modaydı ben kravatlıydım da
Şarkımız çalıyor.
Alooo..
Duymaz mıyım ah ahh )nerdogan yazdı:
Şarkımız çalıyor.
Alooo..
Ece'nin en sevdiği şarkı...nerdogan yazdı:
Şarkımız çalıyor.
Alooo..
Gerçi "tin tin tini tini tin" şeklinde söylüyor ama))