66. Sayfa - Toplam 133 Sayfa var BirinciBirinci ... 1656646566676876116 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1326 sonuçtan 651 ile 660 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: 1.sınıf anneleri 2009 2010

onlarda haklı be canım

anasınıfında toplama yapıyolardı ..şimdi 1- 2 -3
    yazıyorlar tabıı sıkılırlar ..am amalesef sınıfın hepsı bır duzeyde degıl ..bızdede o sıkıntı var..cogu velı ogretmen ıcın cok hızlı gıdıyo bızım cocuklar yetısemıyor dıyorlar...
    bu seferde bızım cocuklar başa dönüyolar gıbı 1 - 2 - 3 yazısındna sıkılıyorlar... cansu su anda tek hanelı toplamaları 120 soruyu 6 dk da bıtırıyo..yanlıs anlama kendısı ıstıyo saat tutmamı ...cok gayretlı..bakalım))

Re: 1.sınıf anneleri 2009 2010

iletişim defterimiz geldi..

Endişe etmeyin,bugun çok çalıştık ve giderek daha da çok çalışacağız,arada karıştırması atlaması normaldir,bolbol tekrar edin demiş..

Baktım bugun le ve la olayı çözümlenmiş..Ama sanırım işin mantıgını diğerlerine de aynen uygulayıp,birleştirmeyi becermesi az daha zaman alacak..

DURUCUM yazdı:
    Bugün rehber öğretmenle görüştüm.
    Öğretmeniyle olan dialoğumuzu anlattım.
    Güvenle ilgili olan kısımda yüz ifadesinden öğretmeni onaylamadığını anladım ama renk vermedi bana tabi.

Sonuç olarak Duru'yla bazı çalışmalar yapacağını derste neden katılımcı olmadığını anlayacağımızı,endişe edecek bir durum olmadığını bazı çocuklarda ortama alışma sürecinin farklı olduğunu söyledi.

Rahatlamış olarak döndüm eve.

Haftaya geri bildirim alacağım kendisinden.

Bir de diğer branş öğretmenleriyle görüşeceğim.Bakalım sınıf öğretmenine has bir durum mu yoksa her derste mi aynı?
    Duru bu konularda yorum yapıyor mu peki?

Re: 1.Sınıf Anneleri (2009-2010)

alpdilara yazdı:

2 gündür T harfini öğreniyorlar.Etüdde ödevini bitiriyor oğlum.

Akşam yüzme dersindeydi Mertle beraber.Çok yoruldu Alp. Gelir gelmez birşeyler atıştırıp uyudu.Tabii saat 22.00 oldu.

Sabah da zor kalktı.Bugün okula gitmiycem diye....

Ay canım kıyamam ,çok yorulmus demekki ..Mert arabada gelirken uyumus.Babası kucagında cıkartmıs eve .

Sabah her zamanki saatinde kalktı .
    Neslicim biz bu akşam saatlerini 1 saat erkene aldırmaya çalışmalıyız.Boyle zor olucak cocuklara sanki.

ayşima okuldan geldiğinde yardımcı ablamızın yönergeleri okuması ile hızlıca ödevini yapıyor. eve döndüğümde kontrol ediyorum sadece. ödevini bitirdiği için gel bana da oku dediğimde yanaşmıyo. okulda öğrendikleri ile gidiyoruz.. okuma yazma çalışmaları gözümün önünde ilerlemiyo..:roll:

talat
    atlet
    ata
    atlat
    atla
    bunlardayız.

"Ela, Lale el ele.
    Elle, elle elle.
    Lale, Ela el ele.
    Elle, elle elle."

akşam buydu ödevimiz

Eylül, arkadaşlıklardan yakınıyor.
    3 kişi arkadaş grubu varmış, dağılmış grupları, şimdi diğer kızlar başka bir grup kurmuş, bu 3 kişi dışında Zeynep diye bi kız dağıtmış onların grubu ve 2 kızı yeni grubuna almış.
    üzgündü Eylül, ben de diyecek bişey bulamadım

sadece tüm sınıf senin arkadaşın, öyle düşünme dedim

aynur-anneoldum yazdı:
    ayşima okuldan geldiğinde yardımcı ablamızın yönergeleri okuması ile hızlıca ödevini yapıyor. eve döndüğümde kontrol ediyorum sadece. ödevini bitirdiği için gel bana da oku dediğimde yanaşmıyo. okulda öğrendikleri ile gidiyoruz.. okuma yazma çalışmaları gözümün önünde ilerlemiyo..:roll:

talat
    atlet
    ata
    atlat
    atla
    bunlardayız.
    Eylül'de yardımcı ablasıyla yapıyor aödevlerinin çoğunu.
    ama ben 2. bir defter yaptım sadece evde kullandığımız, ödevlerden en az birer sıra yazdırıyorum bende eve gidince kontrol amaçlı, bazen yazmıyor ama kavga çıkıyor anne-kız arasında, babamıza da ayırmak düşüyor

efenin_annesi yazdı:
    begonvil yazdı:
    Ödev yapma ile ilgili pek sıkıntımız kalmadı şükür.
    Rutine girdi o konu .

Ama başka sıkntımız var (

Kakasını tutuyor eve gelene kadar.Sbah erkenden kalktıgı ve genelde pek birşey yemedigi için gitmiyor evde .
    Okuldan gelir gelmez tuvalete koşuyor

İnatla tutuyor okulda ...
    Yanı o sıkıntıyla nasıl ders anlayacak ki

önemsiz gibi görünen bu konuya fena taktım bugunlerde ((
    Önemsiz olur mu Demetcim???...

Benim de en büyük korkularımdan biri oydu... Okulda gelirse ne yapacağız diye dertlenir dururdum... Çünkü yeğenim aynı şekilde tutar eve gelince de Wc ye koşardı ondan biliyordum o sıkıntıyı... Ayrıca alaturka WC lere de gidemiyor Efe...

Biz onu akşam rutinine oturttuk... Zaten günde 1 kez yapıyor onu da akşama alıştırınca rahatladım...
    Birkaç akşam oyunla vs boş boş oturttum klozete, sonrasında yapmaya başladı... Şimdi her akşam rutin olarak yapıyor...

Tek sıkıntımız WC deyken çenesi düşüyor ve başında bekleyip onunla sohbet etmemi istiyor...
    Eylül normalde 2-3 günde bir yapardı.
    okula başladığımızdan itibaren aman diyim nazar değmesin, her akşam yapıyor.
    okulun bir faydası daha sanırım, umarım bu düzende gider hep

dün gelen mini defterde nihayet L lere geçtiklerini gördüm. gerçi nilsu da söylemişti anne lıııı lıııı çalışmamız lazım diye dili üst dişlerini tamamen kapatacak şekilde lııı diyo.

ayşimayı geçen hafta konuşturup gülmüştüm dün de nilsuya bol bol lııı dedirttim. çok tatlılar bunlar yaw

sadece iki satırlık yazı ödevi vardı. ama nilsu beğenmediğini silip en güzelini yapana kadar uğraştığı için bayağı zaman harcadı.

bu arada o 7 tl yi öğretmeni geri göndermiş. e kitap almıştı nilsu ve o kitap 5 tl tutuyordu. şimdi ben 5 tl borçlanmış oldum. niye 7 tl. yi gönderdi bu kadın. nilsuya dedim kızım göndermemesi gerekiyordu diye. anne olurmu fazla vermiştin o yüzden gönderdi dedi. e kızım kitap parası n olacak dedim. o başka dedi. ayy bir 7 tl için üç gündür kafamız allak bullak oldu

10. Re: 1.sınıf anneleri 2009 2010

demet hanım
    bu miniklerin ortak kabusu demekki
    benimde eltim ve komşumun kızı okulda wc gitmiyorlar
    sebep:hem korkuyoruz hemde çok pis diyorlar
    devlet okulunda okuyorlar