Sizan fragman Turkce altyazili burada
Sizan fragman Turkce altyazili burada
ne güzel bu yahu kendi evinimi bu sekilde dekore etmis??ladybug yazdı:
Gecen ay leaky-cauldorn.org 'un duzenledigi Harry Potter ev dekorasyonu yarismasinin birincisi.
ahhh aragorn ahh, gecen ikinci bölümü izledim yüzüklerin efendisinin, sonunda bunada bulastim hadi hayirlisiladybug yazdı:
Lucius Malfoy ve Aragorn
[size=medium]HEPPIIII BÖSSSTTEEEYYYY SEAMUSSS )))))[/size]
Birkac resim,
Slughorn'u ziyarete giderken, London subway'de diye dusunuyorum..
Slughorn'un genclik hali, genc Tom bunu horcrux'lar hakkinda sorguya cekerkene diye dusunuyorum
genc Voldi, Slughorn'un odasinda..
Lavander Ron'u sIkIstIrIrkene
Teyzem kim cozemedim, siz bi bakin gari..
Ron keyif yaparken..
Bu Narcissa Teyzemiz sanirim Lunacan.Teyzem kim cozemedim, siz bi bakin gari..
Bellanin Bacisi gelmis Hosgelmis
Haklısın bu Narcissa. Fakat daha sarışın ve saçları uzun olması gerekmiyor muydu?
Sen Narcissa olduğunu söylemeseydin Rosmelta ( Üç Süpürge barının sahibesi) diyecektim.
Hani bir resim üzerine tartışıyorduk ya burası neresi diye. Sen Hogsmade Yolu demiştin. Sanırım haklısın. Düşündüm de mağaraya gitmek için oradan cisimlendiler.
Haklısın bu Narcissa. Fakat daha sarışın ve saçları uzun olması gerekmiyor muydu?
Sen Narcissa olduğunu söylemeseydin Rosmelta ( Üç Süpürge barının sahibesi) diyecektim.
Hani bir resim üzerine tartışıyorduk ya burası neresi diye. Sen Hogsmade Yolu demiştin. Sanırım haklısın. Düşündüm de mağaraya gitmek için oradan cisimlendiler.
Fenrir Greyback. Bu kadar korkunc beklemiyordum Fenrir abiyi
Daha yeni mi seyrettin? Inanmiyorum Ginny? Sasirdim
Zey.neP yazdı:
ahhh aragorn ahh, gecen ikinci bölümü izledim yüzüklerin efendisinin, sonunda bunada bulastim hadi hayirlisi