655. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 6.541 ile 6.550 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Yazmistim ama gormediniz sanirim cadilar.

Kitap da Harry'i almaya Dumbledore gidiyor ya hani, umarim film de bu sekilde basliyordur. Dursley'leri Dumbledore ile gormeyi cok istiyorum.

Sonra da birlikte Slughorn'un evine gidiyorlardi onu ikna etmek icin. Bence Slughorn'un evine gidiyorlar birlikte.

ladybug yazdı:
    Prof. Slughorn'un evine gidiyorlar, okulda hoca olmaya ikna etmek icin bence.

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ayben yazdı:

oo lilly yasley lemi görüştün hani derya bir muggle atasözü *hacı hacıyı mekkede cadı cadıyı avusturalyada bile bulur* işte seninkide öyle
    mr.wealey i uzun zamandır görmemen normal sebebi bu aralar bakanlıktan yeni bir görev vermişler ülke ülke geziyormuş yeni veriler topluyormuş bakanlıkta bu konuyla ilgili hummalı bir calışma var her ülkede az kalıyor sanırım yeni bir tür keşfedilmiş onu araştırıyorlarmış bende ron moly le şömineden konuşurken duymuştum o zaman anlattı moly bizede

evet hary bu aralar bizde takılıyor ama arada geliyor gidiyor gecelerce ronla gülüşüp sohpet ediyorlar ben çalıştığım için onlarla gec saate kadar oturamıyorum ama uykum arasında buterrbeer kovasına düşmüş halde OHHHAAA HEDİBEEEE gibi sesler duyuyorum
    galiba harry ingiliz muggle kızlara takılıyormul kriket falan bahane edip
    neyse önemsemiyorum bunu ama sabaha karsı muggle fırınından getirdikleri gevrek ve bayozlarla kahvaltı etmek en büyük zevkim oldu
    şimdi baknlık baykuşu cağırıyor en kısa zamanda döneceğim
    Hermione kopardin beni yine.

Harry'i seni dinler soyle ona cok icmesin ilk gordugum yerde kiracam bacaklarini

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Yazmistim ama gormediniz sanirim cadilar.

Kitap da Harry'i almaya Dumbledore gidiyor ya hani, umarim film de bu sekilde basliyordur. Dursley'leri Dumbledore ile gormeyi cok istiyorum.

Sonra da birlikte Slughorn'un evine gidiyorlardi onu ikna etmek icin. Bence Slughorn'un evine gidiyorlar birlikte.

ladybug yazdı:
    Prof. Slughorn'un evine gidiyorlar, okulda hoca olmaya ikna etmek icin bence.

hatirladim simdi, filmin en baslarinda olmali ozaman bu sahne.
    dumbledoreyi bende dursleylerin evinde görmeyi cok merak ediyorum

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Guzeller son cikan uluslararasi HBP teaser'i. izlerken baya heyecan yaptim. bakin gari

http://www.youtube.com/watch?v=UOHwCZoRD7c

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Kalitesi cok kotu ama heyecan yaptirmaya yetti valla.

Ay ay ay! Seyrettikce arttiriyo heyecanin dozunu yalniz bu trailer.

Hemen pottercast yapmislar ustune, dinleyeyim yorumlari.

Gel Temmuz gel.

Not: Hermione ne guzel gecirdi benim ogluma bir tane. Di mi?

Simya'ninAnnesi yazdı:

Guzeller son cikan uluslararasi HBP teaser'i. izlerken baya heyecan yaptim. bakin gari

http://www.youtube.com/watch?v=UOHwCZoRD7c

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

http://www.traileraddict.com/trailer/harry-potter-and-half-blood-prince/feature-trailer

bakin hele cadilar, süper kalite, heyecan seytimm yahu

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

heyecandan cift cikmis

ladybug yazdı:

Hermione kopardin beni yine.

Harry'i seni dinler soyle ona cok icmesin ilk gordugum yerde kiracam bacaklarini
    aman sorma gene akşam bizdeydi ama ne içtiler ne içtiler yanında yedikleri muggle toriginden de zehirlendiler tüm gece asa sallamaktan kolum yoruldu ikisinede ceza verdim
    1 haftadır kriketci kızlarla geziyormuş sepetlemişler onu geldi bize sığındı 3-5 gün kalır bizde istersen akşam gel bir konuş oğlunla kimse sahip cıkmıyor cocuğa yahu bizde olmasak ne olacaktı

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Ciyaaaaaaaaaaaaaaaaaak!

Bu super! Bilgisayara kaydettim hemen.

Zey.neP yazdı:
    http://www.traileraddict.com/trailer/harry-potter-and-half-blood-prince/feature-trailer

bakin hele cadilar, süper kalite, heyecan seytimm yahu

Nasılsınız cadılarr? Hala sevüşüyonuz mu?