bu degnek guzel degnekladybug yazdı:
ayben yazdı:
bumu
Iste bu Ayben'cim:
bu degnek guzel degnekladybug yazdı:
ayben yazdı:
bumu
Iste bu Ayben'cim:
harry_potter yazdı:
Birşey söylemek istiyorum sizlere.
Dün akşam ki ciğerci buluşmasında çok hoş hissettim kendimi. Sanki o masaya ben olarak değil ya da ben tek başıma değil sizlerle beraber oturdum.
Sanki yanımdaydınız, sanki sizlerle gizli sır bir iletişimimiz vardı, benimleydiniz. Siz de o masada vardınız. Cismen olmasa bile ruhen ordaydınız
Bana hep aynı soru soruldu
"bu çete daha ne kadar toplanacak"
Benim cevabım ise şu oldu
"yeni film çıkınca yeni forum açarız, o zamana kadar çete toplanacak"
ayben yazdı:
gördüm mevhibe
dur daha sokaklardan calı çırpı tolucam agac dalları bulacağım sonra atların kuyruklarından kıl koparacağım hııım sonra kartal bulup telek yolucam baykuş tüyü bulacağım bir sürü meyve cekirdeği altın gümüş sırmalar kurbaga gözü balık kılcığı
bitane yapmayı becereyim hele
başka malzeme eksiğim kaldımı kızlar be
efem size kolay gelsiiiin
Karizmaya bakar misiniz?
Mevhibe ozellikle bu resmi sectin di mi?
Kesin kesin, asa bahane, Snape şahaneAysima-Yasemin yazdı:
Karizmaya bakar misiniz?
Mevhibe ozellikle bu resmi sectin di mi?
Diyecektim aslına "en büyük hayalimiz Rowling'in dava açması" allam korusunayben yazdı:
canım deseydinya yedek senaryoyuda biz yazıyoruz
Bu tamamen bizlerin istekleriyle alakalı. Birgün biterse (ki hiç bitmesin) ben yine de kağıda döküp saklayacağım yazışmalarımızıladybug yazdı:
Seni seviyorum Burcin.
Zaten sevdigim kisiler olmasa, cetemiz olmasa bu sitede ne isim var benim, di mi?
Keske orada olabilseydik hepimiz. Ama imkansiz birsey bu sanirim ya da cok cok zor gerceklestirmesi.
Filmler bitince, bu kadar sIk konusmasak bile bu konuda, bu artik bir cete olmadigimiz anlamina gelmez, di mi?
Daha cocuklarimiz okuyacak. Onlari da konusacagiz.
evet dava acsında kıtar sınırlar mesafeler arası görüşemiyen bizleri bir araya getirsinharry_potter yazdı:
Diyecektim aslına "en büyük hayalimiz Rowling'in dava açması" allam korusunayben yazdı:
canım deseydinya yedek senaryoyuda biz yazıyoruz
işin kötüsü o zamana kadar asalarımızda olursa rowling denen hatunu neye döndürürüz bilmem
benim önerim çete salonuna koyacağımız baykuş olsun
Cok duygulandim. Hic cigercide anilmamistim daha once,sanmiyorum yani... (saka saka)harry_potter yazdı:
Birşey söylemek istiyorum sizlere.
Dün akşam ki ciğerci buluşmasında çok hoş hissettim kendimi. Sanki o masaya ben olarak değil ya da ben tek başıma değil sizlerle beraber oturdum.
Sanki yanımdaydınız, sanki sizlerle gizli sır bir iletişimimiz vardı, benimleydiniz. Siz de o masada vardınız. Cismen olmasa bile ruhen ordaydınız
Bana hep aynı soru soruldu
"bu çete daha ne kadar toplanacak"
Benim cevabım ise şu oldu
"yeni film çıkınca yeni forum açarız, o zamana kadar çete toplanacak"
Bellatrix kisiligim uyanmadan yazayim: Ben de sizi ve bu forumu cok seviyorum.
ay sağasın bacım eksik yoktur listede demi çok calışmalıyım çokSimya'ninAnnesi yazdı:
ayben yazdı:
gördüm mevhibe
dur daha sokaklardan calı çırpı tolucam agac dalları bulacağım sonra atların kuyruklarından kıl koparacağım hııım sonra kartal bulup telek yolucam baykuş tüyü bulacağım bir sürü meyve cekirdeği altın gümüş sırmalar kurbaga gözü balık kılcığı
bitane yapmayı becereyim hele
başka malzeme eksiğim kaldımı kızlar be
efem size kolay gelsiiiin