649. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 6.481 ile 6.490 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Gormemisim onu Fleurcan. O zaman Harry'nin kendisi.

Ama Rowling aslinda Harry'nin horcrux olmadigini soyledi. Horcruxlari yapinca Voldemort'un ruhunun dengesizlestigini, annesinin onu sevgisi ile koruyarak oldugu gecede Aveda Kadavra'nin geri dondugunu ve Voldemort'un bir parcasinin Harry'nin icine girdigini, o yara izinin sebebinin o oldugunu, yara izinin acimasinin sebebinin Harry'nin icinde ki parcanin Voldemort'a gitmek istemesi oldugunu, horcrux yapmak icin karar vermis olman gerektigini soyledi. Zira Harry'nin icinde ki parca kaza eseri oraya gitti, Voldemort bilerek yapmadi. O yuzden o horcrux degil dedi.

Ama Voldemort'un parcasinin yok edilmesi gerekiyordu. Harry olmesi gerektigine inandigini icin Voldemort'a karsi cikmadi. Bu sekilde Voldemort aslinda kendinden kalan parcayi yok etmis oldu.

Geri donup duello yaptiklarinda da ( Voldemort geri gelmek icin Harry'nin kanini kullanmisti hatirlarsaniz ) o kanin da yine Harry'i korudugunu soyledi.

Bilmem anlatabildim mi?

harry_potter yazdı:
    Günlük'ü yazmışım Lillycanım güzelim. Tom Riddle'ın güncesi dediğim o. Yedi tane olması lazım 6'sı aklımda yedincisi yok
    ladybug yazdı:
    Gunluk.

Chambers of The Secretde Ginny'i etkisi altina almisti ya hani o gunluk sayesinde.

Zey.neP yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Hortkuluklar nelerdi?

Rawenclawların tacı
    Hufflepuffların kupası
    Voldemort'un yılanı Nagini
    Tom Riddle'ın güncesi
    Blacklerindi sanırım (unutmuşum ) madalyonu
    Gount ailesinin yüzüğü (Voldemort'un annesi)

Yedinci hortkuluk neydi
    hatirlamiyorum

lilly bilir kesin.

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Evet hic haber yok malesef. Yapacak da birsey yok beklemekten baska. Neyse ki Twilight filmi geliyor.

8. kitap diye birsey yok ki Fleurcan. Ansiklopedi olacak o. Harry Potter ve dunyasini anlatan bir ansiklopedi. Hemen yazmayacagini soyledi ayrica, bekleme yani bosuna.

Harry'nin disinda biri ile ilgili yazacagini okumadim ben ama baska bir hikaye uzerinde calistigini okudum. Ne zaman cikacak belli degil tabii.

harry_potter yazdı:
    Sinir oldum. Melez Prens'e ait hiçbirşey yok. Ya Emma bir defileye katılmış ya Rupert yeni filminde yüzünü kana bulamış ya da Daniel kıçını başını açmış :-x

İşin kötüsü Rowling hakkında da haber yok.

Yeni kitap konusunda ne düşünüyor. 8. kitap konusunda nasıl açıklık getirecek? Harry'nin dışında biri ile ilgili kitap yazacağım demişti hala bu ihtimal var mı?

Birşeye daha sinirlendim. Bizim kızlarımızda hiç kafa yok. Sitelere yazmışlar "Rooon (Rupert değil yanlız dikkatinizi çekerim) beni msn listene ekle" " Emma (erkekler en azından doğru ismi yazmışlar) hastayım sana hemi de yastayım, bana bir öpücük ver" "Harry aşığım sana lütfen bana telefon aç"

Şimdi analiz yapmaya kalksan neresinden tutarsın bilmem ama hayran olmak ile salak olmak arasındaki çizgi bu kadar ince mi yav! :-x

Esprili yazılan hayran sitelerinden de bahsetmiyorum, laylaylom, hahaha dediğimiz türden değil direk dergi, gazete sayfalarından sesleniyorlar oyunculara yahu

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Hayatıma bir değnek sallayıp "serpensortia" demek istiyorum.

Bıktım musallat olan parazitlerden..

ladybug yazdı:
    Gormemisim onu Fleurcan. O zaman Harry'nin kendisi.

Ama Rowling aslinda Harry'nin horcrux olmadigini soyledi. Horcruxlari yapinca Voldemort'un ruhunun dengesizlestigini, annesinin onu sevgisi ile koruyarak oldugu gecede Aveda Kadavra'nin geri dondugunu ve Voldemort'un bir parcasinin Harry'nin icine girdigini, o yara izinin sebebinin o oldugunu, yara izinin acimasinin sebebinin Harry'nin icinde ki parcanin Voldemort'a gitmek istemesi oldugunu, horcrux yapmak icin karar vermis olman gerektigini soyledi. Zira Harry'nin icinde ki parca kaza eseri oraya gitti, Voldemort bilerek yapmadi. O yuzden o horcrux degil dedi.

Ama Voldemort'un parcasinin yok edilmesi gerekiyordu. Harry olmesi gerektigine inandigini icin Voldemort'a karsi cikmadi. Bu sekilde Voldemort aslinda kendinden kalan parcayi yok etmis oldu.

Geri donup duello yaptiklarinda da ( Voldemort geri gelmek icin Harry'nin kanini kullanmisti hatirlarsaniz ) o kanin da yine Harry'i korudugunu soyledi.

Bilmem anlatabildim mi?

gene konuşturmuşsun lilycan evet bende aynı biliyorum
    böyle konuşunca canlanıyor gene okuduklarımız

Zey.neP yazdı:
    harry_potter yazdı:
    ......
    Şimdi analiz yapmaya kalksan neresinden tutarsın bilmem ama hayran olmak ile salak olmak arasındaki çizgi bu kadar ince mi yav! :-x
    ......
    ince demek dikkat edelimde bizimkiler kopmasin
    Birgün bu konuda ciddi forum açarmışız "Hagriiiiiiidddd aşkııııııımmmmmmmmmmm beni msnne ekleeeeeeeeeeeee"

Harry'nin Araf'da Dambuldore ile karşılaşıp geri dönmesi bu mantığa göre pek olmamış ama yine de olabilecek en mantılı cevap bu. En güzel bitiriş.

Teşekkürler Lillytanicam

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Niye olmamis bence gayet mantikli. Harry zaten annesi sayesinde korunuyordu, Voldemort onun kanini alarak bu korunmayi daha da arttirdi sadece. Icinde ki parca yok olmadan da Voldemort yok olamayacakti ve Harry herkes icin kendini feda etti. Gozunu kirpmadan olume gitti, boylece Voldemort'un parcasi yok oldu ama kendisi geri gelip Voldemort'un isini bitirebilme sansini elde etti ve yine geri gelmeyi secti zaten Elder Wand'da onundu.

Yaz bakiim niye olmamis.

Ay gercek gibi dusunuyorum ya bunlari ne diyim ben kendime.

harry_potter yazdı:
    Harry'nin Araf'da Dambuldore ile karşılaşıp geri dönmesi bu mantığa göre pek olmamış ama yine de olabilecek en mantılı cevap bu. En güzel bitiriş.

Teşekkürler Lillytanicam

Bu söylediklerin diyorum ya hepsi çok güzel. Olmayan kısmı Harry ile ilgili değil Dambuldore ile ilgili.

Dambuldore ölmedi mi, Araf'ta ne işi var? Harry seçim hakkını kullansın diye orada ama Dambuldore'un seçim şansı yok.

Bu kısmı biraz garip gelse de güzel bir bitiriş. Harry'nin de öleceğini bile bile yedi kitap boyunca Harry'i ölüme hazırlaması ve sonucunda boğazda bir yumruk. Ne sevinebiliyorsun ne üzülebiliyorsun. Çok güzel bir son olmuş ve kolay kolay herkesin yazamayacağı bir son...

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Dumbledore oraya gonderildi diye dusunuyorum ben. Kim tarafindan bilemem belki yuce Merlin yolladi.

Dumbledore'un gorevi Harry'e yol gostermekti, o yuzden oraya da yine yol gostermek icin gonderildi.

Hani orada garip sesler cikaran, garip gorunuslu bir canli vardi ya o da Voldemort'un Harry'nin icinde kalan ve can cekisen son parcasiymis.

harry_potter yazdı:
    Bu söylediklerin diyorum ya hepsi çok güzel. Olmayan kısmı Harry ile ilgili değil Dambuldore ile ilgili.

Dambuldore ölmedi mi, Araf'ta ne işi var? Harry seçim hakkını kullansın diye orada ama Dambuldore'un seçim şansı yok.

Bu kısmı biraz garip gelse de güzel bir bitiriş. Harry'nin de öleceğini bile bile yedi kitap boyunca Harry'i ölüme hazırlaması ve sonucunda boğazda bir yumruk. Ne sevinebiliyorsun ne üzülebiliyorsun. Çok güzel bir son olmuş ve kolay kolay herkesin yazamayacağı bir son...

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Pazartesi gunu postenede bir adam gordum, uzuuuuun boylu, sarisin zayif bir adamdi ve uzerinde neredeyse yere degecek uzunlukta siyah deri bir pardesu vardi. Gordugumde veridigim ilk tepki:

- A ha! Yaxley de burada!

Birden Yaxley'i hatirlatti bana yahu. Kafami cevirdim hemen Yuz vermedim tabii Yaxley'e.

Alin size delirmis oldugumuna bir kanit daha.

Mr. Weasley'i de uzun suredir gormedim, endise ediyorum.

Evladim Harry nerelerde? Ugramadi ne zamandir.

Fleur senin yaninda mi yoksa Ginny'e mi gitti yine?