bu kampanyaya benim ismimide eklermisiniz, nihayet zamanim oldu. tesekkurler
bu kampanyaya benim ismimide eklermisiniz, nihayet zamanim oldu. tesekkurler
Benim ismimide eklermisin canim.
Ben bu listeye niye kayıt yaptırmamışım ?
benide listeye kayıt edin lütfen
Maillerime ancak bugün bakabildim ve hemen imzalayıp gönderdim.
Çok heyecanlı bir kampanya ve bütün yüreğimle destekliyorum.
Penguin, mahur gözlüm, bebisim ve emine_erbasi,
istenilen bilgileri ya İnci%deniz nickli moderatörümüz İnci hanıma ya da bana özel mesaj olarak atabilir misiniz?
Ben de hemen sizlerin isimlerinizi ekliyorum arkadaşlar.
tüm gün kampanyamız için çalıştım.
yakınlarım formu doldurp gönderdi.
yakınlarımın yakınlarıda mutlaka katılacak.
yarın oğlumun okulunda veli toplantısı var.
velilere bilgilendirme yapıp öğretmenlerden çocuklar için konuyla ilgili bir eğitim istiycem.
afişlerinde renkli bastırıp okula asılmasını sağlayacağım.
Serdar Sadık Şimşek bu kampanyaya destek vermek istiyoruz bannerinizi koyacağız. Katılan kuruluş ve siteler kısmında linkimizi verirseniz seviniriz. Şayet kabul ediyorsunuz yanıtınızı bekleyeceğim
Serdar Sadık Şimşek www.sicakgundem.com Genel Yayın Yönetmeni
Arkadaşlar,
Yeşim toplantı öneriyor. Linki ektedir. Lütfen fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşınız.
Not: Bu forum adınızı yazdırdığınız forum olduğundan toplantı ile ilgili haber şahsınıza yapılmış kabul edilecektir.
Toplantı forumu
harry_potter yazdı:
Arkadaşlar,
Yeşim toplantı öneriyor. Linki ektedir. Lütfen fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşınız.
Not: Bu forum adınızı yazdırdığınız forum olduğundan toplantı ile ilgili haber şahsınıza yapılmış kabul edilecektir.
Toplantı forumu
harry_potter yazdı:
harry_potter yazdı:
Arkadaşlar,
Toplantı forumu