623. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 123523573613621622623624625633 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.221 ile 6.230 arasındakiler gösteriliyor.

Re: IT'S THE FINAL COUNTDOWNNN

sahende yazdı:
    elif74 yazdı:
    sahende yazdı:
    elif74 yazdı:

"açılış sahnesinde jacob tarafından dokunan ve sonra finalde tekrar gördüğümüz halının üstündeki grek harfleri ile yazılı ibare "tanrıların verebildiğini, yine tanrılar geri alabilir" gibi bir anlam taşıyormuş"

ekşisözlükten
    Mu battıktan sonra oradan kaçan şnsanların yerleşim alanları dahilinde bu bölgelere yerleşmişler.

tam toparlayamaacağım ben bunları size anlatırkene ama diyeceğim şudur ki mu dan ayrılanlar tekrar geri dönmüşler vs.
    Kullandıkları dil eski kullanılan değil tabi ki hani hande neden latince diye sorduydu ya işt ebu sebebten olabilir hande.

Daha sonra dillerini farklılaştırdılar .
    Ya ben çok anlamadım. Şimdi bu ada Mu mu yoksa Mu kaybolduğunda insanların göç ettikleri yerlerden biri mi?
    Elifciğim,
    MU bir ada büyük bir ada üzerinde yaşayanlar ise bizim şu anki uygarlığımızın kat be kat daha üzerinde uygarlık kurmuş insanlar.
    Mesela Atlantis MU'da bulunan bir uygarlık yani Atlantis MU'nun bir parçası.
    Ada yok olmadan önce adada yaşayan halkın belli bir kısmı gemilerle kendilerine yaşayacak başka alanlar bulmak için ayrılıyorlar adadan.
    İşte ondan sonra olanlar oluyor ve ada yok oluyor.
    Kalanlar göç edenlerde bir çok yere dağılıp yerleşik hayat kuruyorlar.
    MU! da kullanılan lisan bir çok lisanın ana lisanı gibi birşey , yani eski mısırlıların ,yunanlıların ,rusların bile kullandıkları alfabede bu uygarlığın kalıntıları var.
    hatta Atatürk son zamanlarda sürekli Türklerin bu uygarlıkla ilişkisini araştırıyormuş ..

Şahende neden yok olmuş bu MU kıtası?- gerçi kesin okuyacağım sağlam kaynaklar bulup ama...

handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    Neden öyle diyorsun Hande, daha happened olmadı ki bu olay, yani şimdiki zamandayız öyle değil mi!?
    Şule evet aslın da yanlış yazdım şunu demek istemiştim; yani jacob olacakları biliyordu ve kaderi değiştiremezdi gibi bişey..
    Hande bir de şu var, jakop nasıl olur da bir bıçak darbesiyle ölebilir ki.
    O kadar güçleri uzun yaşaması genç kalması vs bir sürü özellii varken.
    Bence ölmemesi lazım.

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    elif74 yazdı:
    sahende yazdı:
    elif74 yazdı:

"açılış sahnesinde jacob tarafından dokunan ve sonra finalde tekrar gördüğümüz halının üstündeki grek harfleri ile yazılı ibare "tanrıların verebildiğini, yine tanrılar geri alabilir" gibi bir anlam taşıyormuş"

ekşisözlükten
    Mu battıktan sonra oradan kaçan şnsanların yerleşim alanları dahilinde bu bölgelere yerleşmişler.

tam toparlayamaacağım ben bunları size anlatırkene ama diyeceğim şudur ki mu dan ayrılanlar tekrar geri dönmüşler vs.
    Kullandıkları dil eski kullanılan değil tabi ki hani hande neden latince diye sorduydu ya işt ebu sebebten olabilir hande.

Daha sonra dillerini farklılaştırdılar .
    Ya ben çok anlamadım. Şimdi bu ada Mu mu yoksa Mu kaybolduğunda insanların göç ettikleri yerlerden biri mi?
    Elifciğim,
    MU bir ada büyük bir ada üzerinde yaşayanlar ise bizim şu anki uygarlığımızın kat be kat daha üzerinde uygarlık kurmuş insanlar.
    Mesela Atlantis MU'da bulunan bir uygarlık yani Atlantis MU'nun bir parçası.
    Ada yok olmadan önce adada yaşayan halkın belli bir kısmı gemilerle kendilerine yaşayacak başka alanlar bulmak için ayrılıyorlar adadan.
    İşte ondan sonra olanlar oluyor ve ada yok oluyor.
    Kalanlar göç edenlerde bir çok yere dağılıp yerleşik hayat kuruyorlar.
    MU! da kullanılan lisan bir çok lisanın ana lisanı gibi birşey , yani eski mısırlıların ,yunanlıların ,rusların bile kullandıkları alfabede bu uygarlığın kalıntıları var.
    hatta Atatürk son zamanlarda sürekli Türklerin bu uygarlıkla ilişkisini araştırıyormuş ..

Şahende neden yok olmuş bu MU kıtası?- gerçi kesin okuyacağım sağlam kaynaklar bulup ama...
    Atatürk MU gibi Etiler,Sümerler,Mayalar vs bir çok şeyi de araştırmış hande.
    Hatta Tahsin Mayatepek'i(Maya dilinde tepe anlamında kullnılıyormuş tepek kelimesi) Büyük elci olaraktan Meksika'ya gönderiyor bu konu hakkında araştırma yapması için.

MU'nun Yok olması bir tufan felaket sonrasında kaybolması batması olarak söyleniliyor hande.
    Akşam benim kitaptan bakarım unutmassam tam olarak ne denmiş diye.

Bir nevi şey gibi düşün Nuh'un tufanı gibi onlarda gemiler ile ayrılmışlar gelip yeni uygarlıklar kurmuşlar daha sonra.

sahende yazdı:
    Atatürk MU gibi Etiler,Sümerler,Mayalar vs bir çok şeyi de araştırmış hande.
    Hatta Tahsin Mayatepek'i(Maya dilinde tepe anlamında kullnılıyormuş tepek kelimesi) Büyük elci olaraktan Meksika'ya gönderiyor bu konu hakkında araştırma yapması için.

MU'nun Yok olması bir tufan felaket sonrasında kaybolması batması olarak söyleniliyor hande.
    Akşam benim kitaptan bakarım unutmassam tam olarak ne denmiş diye.

Bir nevi şey gibi düşün Nuh'un tufanı gibi onlarda gemiler ile ayrılmışlar gelip yeni uygarlıklar kurmuşlar daha sonra.
    hmmm tenkk kuuu

SEASON 6 DESTINY FOUND

İçim gıdıklandı ya

bence juliet

bide aklıma takıldı; şimdi john locke un içindeki karadumansa e bunlar c.spherd la karşılaştı onun içindeki de karaduman değil mi?? nasıl olur ki anlamadım...

Re: SEASON 6 DESTINY FOUND

handevrem yazdı:
    İçim gıdıklandı ya

bence juliet
    Bence d Juliet bu hande.Anladığım kadarıyla yeni bir zamanda gözünü açıyor juliet tıpkı jack'in ilk adaya düşmesi ve 2. kez gelmesinde olduğu gibi hheehhhhee

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    İçim gıdıklandı ya

bence juliet
    Bence d Juliet bu hande.Anladığım kadarıyla yeni bir zamanda gözünü açıyor juliet tıpkı jack'in ilk adaya düşmesi ve 2. kez gelmesinde olduğu gibi hheehhhhee
    Şahende demek ki o teoriyi yazan haklıymış parlama olduğunda zaman atlaması yaşadı bunlar...

Bide Şahende fırtınadan değilde gaz patlamalarından batmış bu MU (yanlız bakarmısın 64 milyon nüfus..)

"kıtanın altında yer alan gaz odacıklarının patlamalara yol açması nedeniyle, yaklaşık 12.000 yıl önce 64 milyon nüfusuyla birlikte sulara gömülmüştür" wikipedia

Arkadaşlar ben eminim bu ada MU kıtasından kalan gizli ve keşfedilmemiş bir ada ve jacob vs..buranın yerlisi çünkü okuduğuma göre(vikipedia)"Telepati, durugörü, çift bedenlenme, astral seyahat gibi, uygarlığımızda ancak kimi medyumlarda ve mistiklerde görülebilen olağanüstü yetenekler Mu'lularda olağan yetenekler olarak mevcuttu.[21] (Bu, Churchward’un değil, bazı izleyicilerinin görüşüdür).[22] "

yine okuduğuma göre MU kıtasının parçaları olan 2-3 ada varmış bulunduğu bölgede..

neden olmasın??

Bu sezon bizi kitledigi yetmiyormus gibi 2010 son sezona kadar nasil bekleyecegiz bilemiyorum. Sawyer gumburtuye gitmedi bu arada cok sukur .

Bence o goz Kate e ait.

Yeni sezon fragmaninda da hicbirsey belli degil bakalim google amca neler vericek bana .

Ben de ne zamandır dokumacılığa taktım ama kaynak bulamadım