618. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 118518568608616617618619620628 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.171 ile 6.180 arasındakiler gösteriliyor.

Re: IT'S THE FINAL COUNTDOWNNN

sahende yazdı:
    Sağolun arkadaşlar da.
    da da da da da da da .

Yaw ben çok fena oldum ya.
    Bu bölüme yürek dayanmaz

Ay çok fena oldum ben.

çok üzüldüm, ağladım iyi mi.

şimdi 1 sene bekle dur.
    cipsler boğazıma dizildi Şahende neydi bu ya!!..ağla ağla...ben de kötü oldum..

handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    Elif senin bana teee önceden Şahendenin masasından gönderdiğin linkte var
    oraya da gelmiş mi?
    son baktığımda yoktu ben de başka yerden indirdim.
    aşkı memnu bitsin seyredicem
    aman ya aynen aşkı memnuyu izledim merveyi uyuttum cipsimi aldım colamı açtım burası da açık başlıyorum şimdi
    ben aşkı memnuyu seyrederken hain koca emek emek indirdiğim lostumun başına oturdu bi güzel bitmeden de kalkmadı.
    meyse efendim her zamanki gibi sezon finalinin hakkını vermişler.

daha çoook konuşuruz ya (ne de olsa 8 ayımız var ) hazır bakmışken size de söyleyeyim. hani richard meşhur "heykelin gölgesinde ne yatıyor?" sorusuna latince bir cevap veriyor ya, anlamı "hepimizi koruyacak olan" mış.

handevrem yazdı:
    pinor yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    oraya da gelmiş mi?
    aman ya aynen aşkı memnuyu izledim merveyi uyuttum cipsimi aldım colamı açtım burası da açık başlıyorum şimdi
    Hande huuu,nasıl gidiyor,heyecan var mı heyecann Benim ki %72si indi daha,12:00'yi bulur tamamlanması Bari ip ucu ver jacop kimmiş
    sadece izle diyorum Pınar...
    İzledim Hande izledim Şoktayım...İnan uyku falan kalmadı bende.Eşim de ben de ağzımız açık seyrettik son on dakikayı

elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    oraya da gelmiş mi?
    ben aşkı memnuyu seyrederken hain koca emek emek indirdiğim lostumun başına oturdu bi güzel bitmeden de kalkmadı.

daha çoook konuşuruz ya (ne de olsa 8 ayımız var ) hazır bakmışken size de söyleyeyim. hani richard meşhur "heykelin gölgesinde ne yatıyor?" sorusuna latince bir cevap veriyor ya, anlamı "hepimizi koruyacak olan" mış.
    ...ve artık yok ...ilana hastanede de galiba latince konuştu jacobla...ama ben bu latince ve mısırlılar olayını hiç bağdaştıramıyorum kafamda

Black rock un adaya gelişini gördük - bu sırada jacob un yanına gelen arkadaşı nerde ne yapıyor ki ve bunlar adaya nasıl geldi?(bunu da muhtemelen 6.sz un son bölümünde görürüz)

demek bu jacob hepsinin hayatına bi uğramış ama çok farklı dönemlerde...

sawyer ve jack arasındaki kavganın ben biraz abartılı olduğunu düşündüm yani yuh o kadar da değil sawyer bi ara kendini kaptırmıştı...

Sun ın aaronun beşiğinde charlie nin yüzüğünü bulması falan çok duygulandım bea...

locke ile ilgili ne düşünüyorsunuz hanımlar??

handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    elif74 yazdı:
    handevrem yazdı:
    oraya da gelmiş mi?

...ve artık yok ...ilana hastanede de galiba latince konuştu jacobla...ama ben bu latince ve mısırlılar olayını hiç bağdaştıramıyorum kafamda

Black rock un adaya gelişini gördük - bu sırada jacob un yanına gelen arkadaşı nerde ne yapıyor ki ve bunlar adaya nasıl geldi?(bunu da muhtemelen 6.sz un son bölümünde görürüz)

demek bu jacob hepsinin hayatına bi uğramış ama çok farklı dönemlerde...

sawyer ve jack arasındaki kavganın ben biraz abartılı olduğunu düşündüm yani yuh o kadar da değil sawyer bi ara kendini kaptırmıştı...

Sun ın aaronun beşiğinde charlie nin yüzüğünü bulması falan çok duygulandım bea...

locke ile ilgili ne düşünüyorsunuz hanımlar??
    Locke malesef ki jakop'un adadaki arkadaşı sıfatlı kişi vardı ya ama seni öldürmek için can atıyorum diyen arkadaşı işte oydu malesef.
    Sevgili locke ölmüş ve locke'ın kılığına girmiş o kişi.
    O zaman oluyor ki karaduman bu kişi arkadaşlar.
    Ben'i ayarttı tapınakta locke ne derse onu yapacaksın diye.
    Jack'in babası kılığına girdi locke'a öleceğini söyledi.
    Vs vs.

Ama çok güzeldi 2 bölümde.

Hakikatten ne olacak 6. sezonda çok merak ediyorum.
    2 seçenek var sanırım birisi hiçbirşey olmamaış gibi yollarına devam edecekler.
    2. si de birşeyleri değiştiremeyip o anı yaşayacaklar.

Fakat şöyle de bir durum var arkadaşlar desmond hatırlayın anahtarı çevirip de enerjiyi serbest bıraktığında yeni zamana gitmişti bir anda penny'nin yanında bulmuştu kendisini ve ondan sonra bazı şeyleri (geçmiş ile ilgili yaşananları) ama anahtarı çevirdikten sonraki geleceği ile ilgili olan geçmişinden bahsediyorum hatırlamaya başlamıştı.

Buna bağlayaraktan aynı durumu yaşamaları da muhtemel çoğunun.

Jakopta jakop hani cok karizmatikmis
    henüz bitmedi yorumlari okumadim sirf bunu
    yazayim diye sey ettim simdi iki bölüm birden
    eklemisler bu sezonun bitisimi yani
    neyse izlemeye devam edeyim simdi bu jakop hepsinin
    kücüklügünü biliyor nassil oluyor bu yaf demekki o ayarlamis herseyi off kafa yine karisti

Nartaneleri yazdı:
    Jakopta jakop hani cok karizmatikmis
    henüz bitmedi yorumlari okumadim sirf bunu
    yazayim diye sey ettim simdi iki bölüm birden
    eklemisler bu sezonun bitisimi yani
    neyse izlemeye devam edeyim simdi bu jakop hepsinin
    kücüklügünü biliyor nassil oluyor bu yaf demekki o ayarlamis herseyi off kafa yine karisti
    İşte günseliciğim benim tahminim hep bu kadar kişinin özel oldukları ve adaya birisi tarafından getirildikleri idi.
    Tabi ben bunu hep Ben ayarlattırdı diye düşünmüştüm ama Ben'in patronunun isteği olduğunu es geçmiştim.
    Çünki bazı kişileri de charles getirtmişti .
    İşte grubun bir kısmı Ben diğer kısmı da charles tarafından ayarlanmış ve getirtilmişti.

Halbu ki baş kişi jakop'un barnağı varmış özellikle gitmiş ilgilenmiş hepsi ile.
    Yani charles'ın ilgilendikleri ile de Ben'in ilgilendikleri ile de.

Biz jakop'u hep hayalet olarak tahmin ettiğimizden ona bir sıfat verememiştik galiba.
    Aslında herşey adanın kayıp kıta mu olduğu üzerinde dönüp duruyor bana göre ya hayırlısı.
    Bundan sonrası için hep tahminlerde bulunabiliriz ama her halükarda sevgili senaristler bizi şaşırtmaya devam ediyorlar.

SEYREDEMEDİİİİİMMMMM

Niye şuleciğim, fırsat mı bulamadın yoksa izleyecek yer mi bulamadın adres hemen veririm sana.
    Ama vakitsizlikten ise ancak bebişi uyuttuktan sonra izleyebilirsin.
    shushu yazdı:
    SEYREDEMEDİİİİİMMMMM

sahende yazdı:
    Locke malesef ki jakop'un adadaki arkadaşı sıfatlı kişi vardı ya ama seni öldürmek için can atıyorum diyen arkadaşı işte oydu malesef.
    Sevgili locke ölmüş ve locke'ın kılığına girmiş o kişi.
    O zaman oluyor ki karaduman bu kişi arkadaşlar.
    Ben'i ayarttı tapınakta locke ne derse onu yapacaksın diye.
    Jack'in babası kılığına girdi locke'a öleceğini söyledi.
    Vs vs.

Ama çok güzeldi 2 bölümde.

Hakikatten ne olacak 6. sezonda çok merak ediyorum.
    2 seçenek var sanırım birisi hiçbirşey olmamaış gibi yollarına devam edecekler.
    2. si de birşeyleri değiştiremeyip o anı yaşayacaklar.

Fakat şöyle de bir durum var arkadaşlar desmond hatırlayın anahtarı çevirip de enerjiyi serbest bıraktığında yeni zamana gitmişti bir anda penny'nin yanında bulmuştu kendisini ve ondan sonra bazı şeyleri (geçmiş ile ilgili yaşananları) ama anahtarı çevirdikten sonraki geleceği ile ilgili olan geçmişinden bahsediyorum hatırlamaya başlamıştı.

Buna bağlayaraktan aynı durumu yaşamaları da muhtemel çoğunun.
    ŞAhende mantıklı ama o zaman şimdi herşey çok kötü olacak?