Saadet zinciriladybug yazdı:
Peeeeh! bizim Snape ile olan askimiz sizin askiniza 5 hatta 10 basar be Bellatrix!Serendipity yazdı:
Var mi benle Voldimin saadeti hicbirinizde?
Saadet zinciriladybug yazdı:
Peeeeh! bizim Snape ile olan askimiz sizin askiniza 5 hatta 10 basar be Bellatrix!Serendipity yazdı:
sana simdi bi curicio yaparim görürsün gününü, ex kaynanama laf söyletmem :-x sen lupin lupiin diye ziril zirilzirla sonrada sucu harrynin anasina atharry_potter yazdı:
Lilly Ginny'e gelinim gelinim demeseydi hiçbir problem çıkmayacaktı. Aile saadetimizi erkeğin anası bozdu. Üçüncü kişiler karışmasaydı gül gibi geçinip gidiyorduk denizkabuğu evimizde.Serendipity yazdı:
Ben reddediyorum.
Once bir aile agaci yap, sonra bu degisiklikleri gundeme koyalim.
Basim dondu sizin degisken iliskilerinizden.
Tamam Harry Hermione'ye telefon açıp her bi şeyi soruyordu ama ben rahatsız değildim yani
zaten hic istemedin harrycimi senin icin o hep ikinci tercihti
sana simdi bi curicio yaparim görürsün gününü, ex kaynanama laf söyletmem :-x sen lupin lupiin diye ziril zirilzirla sonrada sucu harrynin anasina atZey.neP yazdı:
Tamam Harry Hermione'ye telefon açıp her bi şeyi soruyordu ama ben rahatsız değildim yani
zaten hic istemedin harrycimi senin icin o hep ikinci tercihti [/quote]
aman imdaaat su harry bii alsın basımdan her ilişki sonrası her bası şıkıştığında yanımızda alıyor soluğu günlerdir onu teselli etmekten ne yemek yapabildim ne hugo ile rose la ilgilenebildim
ne güzel resimler bunlarharry_potter yazdı:
Söyle ona annesi beni sevmediği sürece denizkabuğundan içeri adım atamaz. Büyüledim evi. :-x Sır tutucu da Bellatrix olduayben yazdı:
aman imdaaat su harry bii alsın basımdan her ilişki sonrası her bası şıkıştığında yanımızda alıyor soluğu günlerdir onu teselli etmekten ne yemek yapabildim ne hugo ile rose la ilgilenebildim
Açın bir yer yatağı yatsın sizde. Zaten ikinizden ayrılmayı bir türlü içine sindiremedi. Evde "biz Herm ve Ron ile asla ayrılmadık neden evlenince beni yanlarına almadılar ki" deyip duruyor. Anlatamadım bir türlü adama evliliği
zaten yer yatagını actık yatıp duruyor yorganın altında her gece böğüre böğüre ağlıyorharry_potter yazdı:
Söyle ona annesi beni sevmediği sürece denizkabuğundan içeri adım atamaz. Büyüledim evi. :-x Sır tutucu da Bellatrix olduayben yazdı:
Açın bir yer yatağı yatsın sizde. Zaten ikinizden ayrılmayı bir türlü içine sindiremedi. Evde "biz Herm ve Ron ile asla ayrılmadık neden evlenince beni yanlarına almadılar ki" deyip duruyor. Anlatamadım bir türlü adama evliliği
ay yetti gari her gece uykumun arasında böğürtü dinlemekten dengem sastı sonunda gece agzını bozulmaz mühürle mühürledim
sustu
ay ronada kızıyorum o bizim arkadasımız idare et diyip duruyor
The Inner Life of Martin Frost
bu filmi merak ettim. Türkçesi nedir bu filmin?
martin frost' un manevi (ic) yasami.
Teşekkürler Astoriabengi_basaran yazdı:
martin frost' un manevi (ic) yasami.
Bana da hep "Hermione Ron'dan daha yakın arkadaşımdır" derdi. Demek arkadaşdan yana da kekleniyor kocişayben yazdı:
ay ronada kızıyorum o bizim arkadasımız idare et diyip duruyor