bir ühüüüüü de benden
ÇİÇEK yazdı:
bir ühüüüüü de benden
bir ühüüüüü de benden
ÇİÇEK yazdı:
bir ühüüüüü de benden
Tünaydınnnn )) Güzel bir günden herkese merhaba.
Cumartesi ne ki pazar pazar bile çalışıyoruzzz, herkese iyi günlerrrrr
54 dakka sonra çıkacağım...
herkese iyi hafta sonları, iyi tatiller diler, Funda'nın çalışma aşkının meyvalarını bir an önce almasını temenni ederim
bu cumartesi sabahı aldığım bir telefon çok mutlu bir gün geçirmeme sebeb oldu.20 yıldır görmediğim bir arkadaşım bayram öncesi 4 yada 5 günlüğüne bana geliceğini söyledi.o kadar sevindimki.ben okulu bırakıp evlendim.oysa okudu ve iç mimar olmuş.çocuklarını ilk defa göricem.genç kızlığımızda annelerimiz çok samimi arkadaştı.bizde onunla.her günümüz lisede birlikte geçerdi.kısacası bu gün sevinçten neşeyle havada güzel olunca bütün evimi temizledim.keşke her güne böyle güzel haberler alarak başlasak.kısacası çokkkkkkkk mutluyum çok.şimdi geliceği günü iple çekiyorum.
Merhaba dostlar, işe gitmedim ama kızın angaryaları beni bitirdi, çalışsam mı ne?
benim okuduklarımdan ve mesleğinizin zorluğundan anladığım kadarı ile zaten hep ağır tempoda çalışan annesini hazır evde bulmuşken toptan yaptırdı yapıcaklarını küçük prenses ne yapsın.
sende onu bol bol yiyerek cezalandır bence doktor hanım.nerdogan yazdı:
Merhaba dostlar, işe gitmedim ama kızın angaryaları beni bitirdi, çalışsam mı ne?
herkese günaydınnnnn
günaydınnnnnnn...
bendende herkese günaydınlar
iş yerinde arkadaşlarla çok güzel bir kahvaltı yaptık
diyeti unuttum çok yedim çok acılı macılı güzel olmuştu