61. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1151596061626371 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 601 ile 610 arasındakiler gösteriliyor.
  1. HIZLI VE ÖFKELİ 4

Güzel bir aksiyon filmiydi,beğendim,öneririm.

İlk 3 serisi de varmış,onları da alacağım bulabilirsem,umarım onlar da güzeldir.

2. KAYIP GENÇLİK

Güya gerilim,korku filmi diye aldım.

Eşim resmen uyudu yanımda seçtiğim filme kıkırdaya kıkırdaya,tek başıma izledim filmi.

Korkunç falan değildi,para verdim diye sinirden izledim filmi.

İzlediğim en kötü filmlerden biriydi,bol kan var ama ne korku ne de gerilim var,midem bulandı sadece,önermiyorum yani.

He şu var ama; filmi izlerken gerçekten kayıp gençlik diyor insan.

3. VAHŞİ IRK

Evde izlenebilir fena değil bir gerilim filmi.

Köpeklerden korkardım ısırırlar diye,iyice korktum.

Yönetmen: Nicholas Mastandrea
    Görüntü Yönetmeni: Giulio Biccari
    Senaryo: Robert Conte,Peter Martin Wortmann
    Oyuncular: Michelle Rodriguez,Taryn Manning,Eric Lively,Lisa Marie Schneider,Nick Boraine,Hill Harper,Oliver Hudson
    Yapım: 2006, ABD / GüneyAfrika / Almanya
    Yapımcı: Wes Craven,Robert Conte,Thomas Becker,Hal Sadoff

Bir grup genç medeniyetten uzak bir adaya tatile giderler.Ama bilmedikleri bir şey vardır: Bu doğal güzellikteki adada köpek türü canlılar üstünde deney yapılan bir de laboratuar bulunmaktadır.Çok geçmeden adanın avlanmak ve öldürmek üzere yetiştirilen,genetikleri değiştirilmiş bu canlılar tarafından ele geçirildiğini fark eden gençler kapana kısılmışlardır.Bundan sonrası kıran kırana bir hayatta kalma mücadelesidir…

4. ÜÇ GÜNEŞ

Haçlı seferinden dönen kocasını bulmak için yola çıkan Hanna'nın bu yolculuğu,hayatı hakkındaki düşünceleri ve kocasının seferden dönmesini bekleyerek geçirdiği yıllar anlatılıyor.

Beğendim filmi.

Re: The Accidental Husband / Tesadüf koca

serpil-hale-hande yazdı:
    medip yazdı:

uzun süre romantik film izlemek istemiyorum, beğenmediğimden değil aksine çok da hoşuma gitti film , üstüste overdose oldum gibi...bir süre sosyal takılıcam
    Bayan oyuncu Uma Thurman yerine baska birisi olsa imis daha cok zevk alirdim saniyorum. Bir turlu isniamadigim bir iticilik mevcut kadinda. O yuzden konu ve oyunculuk iyi olsa da Uma yuzunden zevk almadim pek..Colin Firth her daim gozdem olan bir oyuncudur ama amerikan filmelrinde surekli ikici erkek rollerinin neden kendisine bahsedildgini bir turlu anlayamiyorum. INgiltere yapimi filmlerde hep basrolde -ki hakettigi de odur bana gore- ama ABD yapimlarinda geri plan.
    P.S. I love you da ilk defa izledigim Jeffrey Morganin oyunculugu da ayri guzellikti.

DInlenmek icin, kafa dagitmak icin izlenesi bir film.
    Serpil, Uma bende aksine etki bıraktı. Belki de sevdiğimden de olabilir, böyle romantik filmlerde (Gattaca hariç, kalı ki onda romantizm var ama konunun içinde bir konu sadece) izlemeye pek alışık olmadığımızdan olabilir.

Colin Firth'i Easy Virtue'de de izlemeni tavsiye ederim, bir kaç sayfa geride tavsiye etmiştim, filmde oalbildiğine sessiz olmasına rağmen filmi götüren kararkterlerden

Ha, bir de Jeffrey Morgan ne çok Javier Bardem'e benziyordu, sana da öyle geldi mi? Özellikle sol profilden bakınca

6. AYNALAR

Eski polis Ben Carson,bir süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar.Bir zamanlar yangın geçirmiş mağazada devriye gezen Ben,duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer.Aynalar üzerinde yanıp sönen ışıklar arasında korkunç görüntüler oluşmaktadır.Aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson,şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder.

Yönetmen : Alexandre Aja
    Senaryo : Alexandre Aja, Grégory Levasseur
    Oyuncular : Kiefer Sutherland, Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce, Erica Gluck
    Filmin Türü : Korku, Gerilim
    Orijinal Adı : Mirrors
    Yapımcı Firma : Castel Film Romania
    Yapım Yılı : 2008
    Yapım Ülkesi : ABD, Romanya
    Orijinal Dili : İngilizce
    Filmin Süresi : 110 dakika
    Resmi Sitesi : http://www.mirrorsmovie.com/
    Dağıtıcı Firma : Tiglon Film
    Vizyon Tarihi : 22.08.2008

Aşırı korkunç değildi ama korkunçtu.

Uykumu kaçırmak konusunda işe yaradı,bir de birkaç gün aynalara bakmam sanırım.

Korku,gerilim filmi sevenler için fena değil bir film.

7. TESTERE 1-2-3-4-5

Beşinciyi de izledim en sonunda içim ürpere ürpere.

Diğerlerine göre vasattı ancak yine de bakamadım bazı sahnelere.

Altıncısı çıktı mı bunun arkadaşlar?

8. NEDEN EVLENDİM?

Üniversiteden beri birbirini tanıyan ve şimdi birbirleri ile evli olan sekiz arkadaş geleneksel buluşma günleri için Colorado'ya tatile giderler.Bu eğlenceli ve sıcak ortam,içlerinden birinin eşini aldattığını öğrenmeleri ile son bulacaktır.Geriye dönüşte her çift kendi evliliğini sorgulamaya başlar.Neden evlenilir,sadakat nedir,sadakatsizlik affedilebilir mi? Hepsi de bu soruları kendilerine ve birbirlerine sorarlar.Ortaya çıkan sonuç,kadınlar ve erkeklerin bakış açılarındaki farklılıktır.

Eğlenceli ve ilişkiler üzerine yormadan düşündüren bir filmdi.

9. Re: The Accidental Husband / Tesadüf koca

Meric sen cok yasa.. Inanir misin ne zaman Jeffrey Morgan'i gorsem ben bu adami kime benzetiyorum diye kafayi yeme noktasina geliyrodum..Tabii ya.. Ama benzerlik inanilmaz degil mi?

Uma konusunda hakli olabilrsin..Alisik olmadigimiz bir karaktere burunmustu kadin..Bu yuzden olabilir iticiligi..

Easy Virtue yu aldim listeme canim..Senin tavsiyeni gorur gormez ekledim listeye ..Bir de eski ingiliz caglari/arsitokrasisi falan dedin mi tam benlik bir film tavsiye etmis oluyorsun. E eski ingiliz filmlerinin vazgecilmez adami Colin de eminim ki muhtesem bir is cikarmistir..
    Peki sen Colin Firth i Pride and Prejudice de izlemis miydin?
    medip yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    medip yazdı:

uzun süre romantik film izlemek istemiyorum, beğenmediğimden değil aksine çok da hoşuma gitti film , üstüste overdose oldum gibi...bir süre sosyal takılıcam
    Bayan oyuncu Uma Thurman yerine baska birisi olsa imis daha cok zevk alirdim saniyorum. Bir turlu isniamadigim bir iticilik mevcut kadinda. O yuzden konu ve oyunculuk iyi olsa da Uma yuzunden zevk almadim pek..Colin Firth her daim gozdem olan bir oyuncudur ama amerikan filmelrinde surekli ikici erkek rollerinin neden kendisine bahsedildgini bir turlu anlayamiyorum. INgiltere yapimi filmlerde hep basrolde -ki hakettigi de odur bana gore- ama ABD yapimlarinda geri plan.
    P.S. I love you da ilk defa izledigim Jeffrey Morganin oyunculugu da ayri guzellikti.

DInlenmek icin, kafa dagitmak icin izlenesi bir film.
    Serpil, Uma bende aksine etki bıraktı. Belki de sevdiğimden de olabilir, böyle romantik filmlerde (Gattaca hariç, kalı ki onda romantizm var ama konunun içinde bir konu sadece) izlemeye pek alışık olmadığımızdan olabilir.

Colin Firth'i Easy Virtue'de de izlemeni tavsiye ederim, bir kaç sayfa geride tavsiye etmiştim, filmde oalbildiğine sessiz olmasına rağmen filmi götüren kararkterlerden

Ha, bir de Jeffrey Morgan ne çok Javier Bardem'e benziyordu, sana da öyle geldi mi? Özellikle sol profilden bakınca

10. Re: Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

shushu yazdı:
    eh işte, başlık tüm filmi anlatıyor zaten. Bu arada Kate Hudson epey yaşlanmış gibi geldi bana, söylemeden edemeyeceğim

Tür : Romantik / Komedi
    Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
    Yönetmen : Gary Winick
    Senaryo : Greg DePaul , Casey Wilson , June Diane Raphael , Greg DePaul (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Frederick Elmes
    Yapım : 2009, ABD , 89 dk.

Oyuncular

Steve Howey ( Daniel) , Anne Hathaway (Emma) , Kate Hudson (Liv) , Bryan Greenberg (Nate) , Candice Bergen (Marion St. Claire) , Chris Pratt (Fletcher)

Liv ve Emma en yakın arkadaşlardır ve çocukluklarından beri hayalini kurdukları evlilik tarihleri yaklaşıyordur. İstedikleri yerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir.

Birlikte o özel günlerine mutlu mesut hazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılan bir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. Bu karışıklık birbirlerini iki düşman yapar. Şimdi arkadaşları önemli bir teste talip olmuştur.

Kate Hudson ve Anne Hathaway'in başrollerini paylaştığı Gelin Savaşları , romantik komedi sevenlerin kaçırmayacağı eğlenceli bir film.

Ben eğlenceli buldum filmi,duygusaldı da üstelik.

Günün yorgunluğunu film izleyerek atayım diyenlere öneririm.