609. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 109509559599607608609610611619 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.081 ile 6.090 arasındakiler gösteriliyor.

LOST 5x15 Follow The Leader Sneak Peek

dizinin tamamı nerdeyse, bu ne kadar çok senak peek

http://www.dailymotion.com/video/x96v9m_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms
    zavallı Jack'ciğim
    Kate: Aşağıda ne yapıyor öyle? Jack bu adam deli.

Jack: Öyle mi? Peki ya bizim burada olma sebebimiz buysa? Ya olan biten her şeyin yaşanmasına engel olmak için elimizdeki tek şans buysa?

*Ateş sesleri…

Jack: Hayır…

Kate: Ne halt ettiğini sanıyosun—

Jack: Onu vurdular.

Kate: Evet ve seni de vuracaklar. Geri dönmemiz gerek, hemen şimdi buradan gitmeliyiz.

*Diğerlerinden bir adam at üstünde gelir ve Jack’i yere serer…

Kate: Jack!

Diğerlerinden Bir Adam: Kıpırdama! Kıpırdama!

*Widmore ayağa kalkar ve Jack’i tekmeler…

Kate: Hey!

*Widmore Jack’e silahını doğrultur…

Widmore: Siz de kimsiniz, söyleyin bakalım.

türkçe alt yazılı: http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x15/video/x96wnt_lost-5x15-fragman-2_shortfilms

bir diğer sneak peek: http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x15/video/x96vhn_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms
    Kate: Yakalanmamızdan önce, her şeyin olması gereken şekilde olmasına engel olmamız gerektiğini söylemiştin. Tam olarak ne anlatamaya çalışıyordun?

Jack: Eğer Faraday’in söylediklerini yaparsak, uçağımız asla düşmez. 815 nolu uçuş Los Angeles’a iner. Ve buraya geldiğimizden beri kaybettiğimiz herkes hayatta olacak.

Kate: Peki ya biz? Hiç tanışmamış olacağımız için öylesine hayatlarımızı yaşamaya devam mı edeceğiz?

Jack: Yaşadığımız tüm acıları, hepsini silip atabiliriz. Hiç yaşanmamış gibi.

Kate: Hepsi acı şeyler değildi.

Jack: Yeteri kadarı acıydı.

bir başka senak peek:
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x15/video/x96vdz_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms
    I watched them all dieing dedi Richard yauuu hufffff...
    Sun: Konuştuğu adam kim?

Ben: Adı Richard Alpert. Bir çeşit…akıl hocası. Ve bu işi çok, ama çok uzun zamandır yapıyor.

*Sun Dharma çaylakları grup resmini çantasından çıkarır ve yürümeye başlar…

Ben: Sun, ne yapı—

*Sun Richard’ın yanına gelir…

Sun: 1977 yılında burada mıydınız?

Richard: Pardon ?

*Richard’a fotoğrafı gösterir…

Sun: Bu insanlar, Jack Shepard, Kate Austen, Hugo Reyes. Onlar kocam Jin Kwon’la beraber buradaydılar. Siz de burada mıydınız? Onları hatırlıyor musunuz, herhangi birini ?

Richard: Evet 30 yıl önce buradaydım ve bu insanları hatırlıyorum. Onları çok net hatırlıyorum hatta, çünkü…hepsinin öldüğünü gördüm.

bu da bir başkası:
    http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost+5x15/video/x96vay_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms
    Diğerlerinden Bir Kadın: Richard, o burada.

*Locke sırtında ölü bir yaban domuzuyla yaklaşırken Richard çadırından çıkar…

Locke: Yemek getirdim.

Richard: John.

Locke: Merhaba Richard. Uzun zaman oldu.

Richard: Üç yıl oldu. Neler oldu? Ne-neredeydin?

Locke: Yolda anlatırım.

Richard: Nereye giden yolda anlatacaksın?

Locke: Akşam olmak üzere. İkimizin halletmesi gereken bir iş var ve fazla zamanımız yok. Sorun ne?

Richard: Sende farklı olan bir şeyler var.

Locke: Artık bir amacım var.

bir de bu var: http://www.dailymotion.com/video/x96vje_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms

*Chang ağaçların arasından çıkagelir…

Miles: Dr. Chang, burada ne yapıyorsunuz?

Chang: Aynı soru sizin içinde geçerli.

Hurley: Şey, önce biz sorduk ama.

Chang: Arkadaşın Faraday senin gelecekten geldiğini söyledi. Söylediklerinin gerçek olup olmadığını bilmeliyim.

Hurley: Adamım, bu çok saçma.

Chang: Hangi yılda doğdun? Hangi yıl?

Hurley: Eee…1931.

Chang: 46 yaşındasın o zaman?

Hurley: Şey…Evet 46 yaşındayım.

Chang: O zaman Kore Harbi’nde savaştın.

Hurley: Öyle…bir şey….olmadı…

Chang: Birleşik Devletlerin başkanı kim?

Hurley:…tamam ahbap, tamam biz gelecekten geldik, kusura bakma.

Çeviri: Ginsberg

bu haftada aklımız epey karışacak anlaşılan, ama Hurley'e çok güldüm ya

Re: LOST 5x15 Follow The Leader Sneak Peek #1

shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/video/x96v9m_lost-5x15-follow-the-leader-sneak-p_shortfilms
    bu zibidilerde kim zavallı Jack'ciğim
    Şulecim zibidilerden uzun kıvırcık saçlı C.W. işte...bunlar others ya...hay allahım fakat cidden kötü yaralandı yani insan beyin sarsıntısı geçirir biz bi ayağımız burkulsa düşsek 3 gün kendimize gelemiyoruz yahu

Re: LOST 5x15 Follow The Leader Sneak Peek #1

evet altyazıyı bulunca anladım, düzelttim, benden hızlı davranmışsın
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    bu zibidilerde kim zavallı Jack'ciğim
    Şulecim zibidilerden uzun kıvırcık saçlı C.W. işte...bunlar others ya...hay allahım fakat cidden kötü yaralandı yani insan beyin sarsıntısı geçirir biz bi ayağımız burkulsa düşsek 3 gün kendimize gelemiyoruz yahu

Oyuncular ve Yapımcılardan Yeni Tüyolar

Micheal Emerson, Evangeline Lilly, Terry O’Quinn ve Damon Lindelof 5.Sezon finaline dair bazı açıklamalarda bulunmuş.

Michael Emerson (Benjamin Linus):
    ‘5.Sezon, felaketle sonuçlanan iki hikaye çizgisine sahip. Benjamin Linus bunlardan biriyle ilgili ama daha güçlü olanla değil. Finalde, geçmişten bazı insanları göreceğiz. Neden belli insanların yaşayanları ilginç yollarla ziyaret ettiği hakkında tahminler yürütmeye devam edeceğiz. Anlaşılan o ki, 13 Mayıs’taki sezon finalinde yeniden ölülerin gezdiğini göreceğiz.

Evangeline Lilly (Kate):
    Sezon finali Evangeline Lilly‘i şok etmiş. Senaryoyu okuduğunda, inanamamış. ‘5.Sezon, tuhaf ve yeni bir şeyle bitiyor. Dizide bugüne kadar gerçekleşmiş en ilginç virajı izleyeceğiz ve Kate bunun bir parçası olacak.’

Terry O’Quinn (John Locke):
    Sezon finalinde, John‘un, Jack‘in babası Christian gibi neden adada canlandığının açıklanacağını belirten Terry O’Quinn sözlerine şöyle devam etmiş: ‘Bazıları onların faydalı olduğunu düşündü. Bazıları Locke‘u sonları için kullanıyor.’

Damon Lindelof (Yapımcı):
    ‘Ayağını gördünüz. Arkasından gördünüz. 13 Mayıs’taki sezon finalinde 4 parmaklı heykelin yüzünü nihayet göreceksiniz.’

Ayrıca Damon Lindelof ve Carlton Cuse ile yapılan söyleşiden bazı başlıklar da şöyle:

*Faraday kesinlikle öldü. Asıl senaryoda Faraday, Jack ve Kate‘e, küçük bir dalganın körfezde çok değişiklik yapmayacağını ama büyük dalganın yapacağını, kayaların yardımıyla açıklıyordu ancak dizinin süresi buna izin vermedi.

*Jack, Faraday‘ın görevini üstlenebilir.

*Jacob Korece konuşabilir.

*Hanso ismini yeniden duyacağız. Hanso‘ya dair bazı boşluklar tamamlanacak.

*Locke‘u takip etmek Ben için zor olacak.

kaynak:darkufo
    çeviri:ninni

Demek Faraday cidden öldü ha, ben yinede umutluydum
    önümüzdeki hafta çarşamba sezon finali, demek önümüzdeki yıl 6. sezonu yine beklemek zor gelecek, yine olmadık bir yerde bırakacaklar diziyi

Re: Oyuncular ve Yapımcılardan Yeni Tüyolar

Faraday abimiz sezon başından beri whatever happened happened dedi, yeni sokak yaratamazsın dedi, zaman plak gibi bilmem ne dedi, eee beş dakikada döndü lafından. Bu konuyla ilgili en süper yorumu ekşi sözlük yapmış da buraya yazılmaz çok ayıp mecburen link vercez

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2316107156

elif74 yazdı:

Faraday abimiz sezon başından beri whatever happened happened dedi, yeni sokak yaratamazsın dedi, zaman plak gibi bilmem ne dedi, eee beş dakikada döndü lafından. Bu konuyla ilgili en süper yorumu ekşi sözlük yapmış da buraya yazılmaz çok ayıp mecburen link vercez

dur okuyacağım ama dedi dedi de son dönüşünde bir hışımla dank etmiş ya dedi işte: sabitlere o kadar çok takıldım ki değişkenleri göremedim-(oceanic altılısı değişken mesela..)
    yani 5 dk da değilde bayağı bir düşünmüş üzerinde gibi..

elif74 yazdı:

ELif linkte hiçbişey yok??

Günaydın Lostilerim

Hımm Des'in numaraları girmemesinin sebebi şuydu diye hatırlıyorum...

Ambarda beraber kaldıkları vardiyalaştıkları bi adam vardı ve Des dışarı çıkamıyordu virüs var diye,hatta hergün aşı oluyordu...Bir gün adam astronot kıyaftelerini giyip dışarı çıkmıştı Des'de onu takip etmiş,adamın bir süre sonra özel kıyafetlerini çıkardığını görmüştü...Yaşanan bir arbede sonucu kazayla Des adamı öldürdüydü,sonra rakamları girmekte geç kalmıştı o sebepten uçak düşmüştü...Biraz karışık oldu anlatımım ama idare ediverin beni Losticiklerim

Bu arada Los 3.5 saat olmuş nete düşeli şimdi eşim indiriyor,alt yazı da inerse öğleye doğru yada akşama izleriz

gülhan.e yazdı:
    Günaydın Lostilerim

Ambarda beraber kaldıkları vardiyalaştıkları bi adam vardı ve Des dışarı çıkamıyordu virüs var diye,hatta hergün aşı oluyordu...Bir gün adam astronot kıyaftelerini giyip dışarı çıkmıştı Des'de onu takip etmiş,adamın bir süre sonra özel kıyafetlerini çıkardığını görmüştü...Yaşanan bir arbede sonucu kazayla Des adamı öldürdüydü,sonra rakamları girmekte geç kalmıştı o sebepten uçak düşmüştü...Biraz karışık oldu anlatımım ama idare ediverin beni Losticiklerim

Bu arada Los 3.5 saat olmuş nete düşeli şimdi eşim indiriyor,alt yazı da inerse öğleye doğru yada akşama izleriz
    Gülhancım nerelerdesin sen bayağı boşladın lost grubunu yahu bak hoca her gün sınav yapıyo bi ben sınıfta bütün zılgıtı yiyorum

handevrem yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    Günaydın Lostilerim

Gülhancım nerelerdesin sen bayağı boşladın lost grubunu yahu bak hoca her gün sınav yapıyo bi ben sınıfta bütün zılgıtı yiyorum
    Bu ara pek giremiyorum Hande'cim,ama izliyorum dizimizi...Forumumuzu da siteye girdikçe arada takp ediyorum,ama artık ne diyeceğimi bilemiyorumkafam karma karışık oldu çorbaya çevirdiler valla billa