Heh heh heh, ben bu bölümleri daha yeni seyrettim, cevabı biliyorum ama söylemem.
Heh heh heh, ben bu bölümleri daha yeni seyrettim, cevabı biliyorum ama söylemem.
Şahende KElvin i diyorsun aynı zamanda kendisini körfez savaşında Sayid i esir alırken görmüştük..baktım şimdi netten bahsettiğin bölüm sezon 2 -23. bölüm live together die alone..sahende yazdı:
Heee iyi çalışın bakem kazık sorularım var size
Bu arada desmond'un tuşlara geç basma sebebi hatırladığım kadarıyla bir önceki tuşa basan adam geldiydi hatırlarsanız dışarı çıktılardı ve adam ile aralarında birkabga çıktıydı ve adam öldüydü hatırladınız mı.
Bu hangi bölümde olduydu bunu bulabilirmisiniz izleyelim.
Benim tahminim benjamin ya da herhangi birisinin charles olabilü bu adamı yolladığı desmond'u oradan çıkarttığı ve tuışa basmasına engel olduğu(yani zamanlama olaraktan).
Böylelikle uçağın tesadüfen düşmediği , bizzat planlı olaraktan düşürüldüğü varsayımını kuruyorum ne dersiniz.
Nüffen amanerdogan yazdı:
Hımm demek sait 'in geleceği için de çalışmış amcam diyorsun.handevrem yazdı:
Şahende KElvin i diyorsun aynı zamanda kendisini körfez savaşında Sayid i esir alırken görmüştük..baktım şimdi netten bahsettiğin bölüm sezon 2 -23. bölüm live together die alone..sahende yazdı:
Bu arada desmond'un tuşlara geç basma sebebi hatırladığım kadarıyla bir önceki tuşa basan adam geldiydi hatırlarsanız dışarı çıktılardı ve adam ile aralarında birkabga çıktıydı ve adam öldüydü hatırladınız mı.
Benim tahminim benjamin ya da herhangi birisinin charles olabilü bu adamı yolladığı desmond'u oradan çıkarttığı ve tuışa basmasına engel olduğu(yani zamanlama olaraktan).
Böylelikle uçağın tesadüfen düşmediği , bizzat planlı olaraktan düşürüldüğü varsayımını kuruyorum ne dersiniz.
İşte charles ya da ben'in (ama büyük ihtimalle charles'in adamı).
Ben şimdi o bölüme bakacağım sağol hande.
Hande yaw bu bölüm türkçe olarak çıkıyor karşıma allah allah ya.
Çok fena birşey adapte olamadım dur ben altyazılı arayayım.
tamam canımsahende yazdı:
Hımm demek sait 'in geleceği için de çalışmış amcam diyorsun.handevrem yazdı:
İşte charles ya da ben'in (ama büyük ihtimalle charles'in adamı).
Ben şimdi o bölüme bakacağım sağol hande.
Yok yaw.
Bulamadım eve gidince bakarım artık.
2X23 full recapsahende yazdı:
Yok yaw.
Bulamadım eve gidince bakarım artık.
Sağol handeciğm ama heç bişi anlamadım ben bundan
Ben akşam eve gidince bakayım en güzeli sakin kafa ile.
tamam ŞAhendecimsahende yazdı:
Sağol handeciğm ama heç bişi anlamadım ben bundan
Ben akşam eve gidince bakayım en güzeli sakin kafa ile.